اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با هدر برد مگا 128a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با هدر برد مگا 128a

سلام به همه دوستان

یه هدر برد مگا 128a گرفتم اما برنامه ای که روش ریختم رو اجرا نمیکنه
    همه پایه های تغذیه وصل هستند و میکرو رو اسیلاتور 8 مگاهرتز داخلی تنظیم شده
    برنامه یه led چشمک زن ساده هست که پایه e.2 هر 100 میلی ثانیه روشن خاموش میشه

برنامه تو پروتیوس خوب کار میکنه اما تو هدر برد مگا 128a که گرفتم led فقط روشن میشه و دیگه هیچ تغییری نمیکنه

قبلا تو سایت ها خوندم که ممکنه مشکل از میکرو باشه

لطفا راهنمایی کنین ...

با تشکر از همه شما
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

پاسخ : مشکل با هدر برد مگا 128a

اطلاعاتی از بردتون ندادید. سیم بندی بردتون چطوره؟ بار اوله این کارو انجام میدید یا آشنایی با استفاده از میکرو دارید؟ تغذیه میکرو چیه؟ اسکماتیک(شماتیک) میکرو چیه؟ PCB چطور؟

دیدگاه

ممنون از پاسختون دوست عزیز ، چند ساله که با میکرو کار میکنم
      اما با مگا128 بار اول هست

برنامه که داخلش ریختم خیلی سادس خاموش روشن کردن یه *led که به پایه e.2 وصل هست

عکسی که این پایین قرار میدم هدر برد مگا 128 داخلش هست که وصل شده یه lcdn96
      چون در اصل میخواستم lcd رو با مگا 128 را بندازم ( قبلا با مگا 32 از میکرو sd عکس تو lcd نمایش میدادم )
      اما بعدش دیدم با این که همه اتصالات درسته اما میکرو انگار کار نمیکنه برای همین اومدم یه برنامه led چشمک زن نوشتم که هر 100 میلی روشن خاموش شه که بعد از پروگرام کردن و وصل کردن led دیدم که فقط روشن میشه و نه خاموش ( مطمئنم دیگه )

تغذیه هدر برد 3.3 ولت هست که با فرکانس 8 مگ داخلی کار میکنه ( قبلا با مگا 32 هم با همین ولتاژ خیلی خوب جواب گرفتم )
      حتی 5 ولت هم که وصل میکنم بازم همینه

نظرتون چیه ؟

ممنون

دیدگاه

بد و ناقص توضیح دادید. یه عکس گذاشتید عین جنگله. شما باید بگید چیا به میکرو وصل کردید. کجاهاش رو به کجاها وصل کردید.
        الان این چیزی که من می بینم شما بد دیکاپلینگ کردید میکرو رو. یعنی همه پایه های Vcc میکرو و دیگر تغذیه ها باید یه خازن 100nf داشته باشه. احتمال زیاد مشکل شما تغذیه هستش.
        ولتاژ پایه های I/O میکرو چقدره؟ پایه e.2 چطور؟ میکرو چقدر جریان میکشه؟
        تجهیزات چیا داری؟

دیدگاه

ممنون
          ولتاژ پایه های میکرو 3.27 ولت هست چون رگولاتور 3.3 هست

پایه e.2 چون با یه مقاومت 1000 اهم به یه led زرد رنگ وصل شده هنگام high شدن ولتاژش 3.2 میشه
          جریان میکرو حدود 6 میلی آمپر

فکر نمیکنم میکرو برای اجرای دستور ساده ای که براش نوشتم ( روشن خاموش شدن ال ای دی ) براش مهم باشه که کدوم پایش به کجا وصل شده !!!!
          منظورتون دقیقا چیه که کدوم پایه رو به چی وصل کردی آخه چه ربطی داره میشه بگید من یاد بگیرم ؟

میکرو تو انجام دستورات دچار مشکل هست حالا هر پایه ای رو به هر جا که وصل کنم چ فرقی میکنه
          من تغذیه ها رو همه وصل کردم و خازن هم گذاشتم

ایرادی هست بفرمایید اصلاح کنم

دیدگاه

پایه های پروگرم رو درست وصل کردید؟ miso و mosi در مگا 128 به پروگرمر وصل نمیشن،اکثرا این اشتباه رو میکنن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

پایه های PDI و PDO رو برای پروگرم استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
              ممنون
              ولتاژ پایه های میکرو 3.27 ولت هست چون رگولاتور 3.3 هست
              چی؟
              پایه های I/O هم 3 ولت هستش؟
              مولتی متر داری؟ علاوه بر همه پایه های I/O ، پایه های تغذیه میکرو رو هم چک کن. اصلا بعد از لحیم کاری همه پایه ها رو چک کردی ببینی وصل هستن؟ واسه چک کردن باید مولتی متر رو روی حالت Beep یا همون دیود بذار و یکی از پراب ها رو بذار روی پایه میکرو و یه پراب دیگه رو بذار روی خروجی(پایه ای مورد نظر برد آداپتور). اونجایی که پین-هدر رو لحیم کردی. اگه بوق کشید یعنی درسته. پس برو سراغ پایه های دیگه. نتیجه رو بهمون بگو.

پایه e.2 چون با یه مقاومت 1000 اهم به یه led زرد رنگ وصل شده هنگام high شدن ولتاژش 3.2 میشه
              جریان میکرو حدود 6 میلی آمپر
              جریانش کمه. برنامه ای که نوشتین چیه؟ بذاریدش.
              من فکر میکنم میکرو run نشده. یه عکس واضح هم بذارید که اتصالاتش پین برد آداپتور با تغذیه ها و LED معلوم باشه.

فکر نمیکنم میکرو برای اجرای دستور ساده ای که براش نوشتم ( روشن خاموش شدن ال ای دی ) براش مهم باشه که کدوم پایش به کجا وصل شده !!!!
              منظورتون دقیقا چیه که کدوم پایه رو به چی وصل کردی آخه چه ربطی داره میشه بگید من یاد بگیرم ؟
              دوست عزیز اتفاقا خیلی مهمه. خیلی خیلی مهمه.
              میکرو تو انجام دستورات دچار مشکل هست حالا هر پایه ای رو به هر جا که وصل کنم چ فرقی میکنه
              من تغذیه ها رو همه وصل کردم و خازن هم گذاشتم
              شما از کجا فکر میکنی توی اجرای دستورات دچار مشکل هستش؟
              راستی اسیلوسکوپ یا لاجیک انالیزر داری که پین مربوط به LED رو چک کنی و نشونمون بدی؟
              کو؟ تغذیه چطوریه؟ کو خازن ها؟

این فایل رو بگیر و صفحه 4 از اینجا که نوشته تغذیه دیجیتال(digital supply) تا صفحه بعدش سر تغذیه انالوگ(analog supply) رو بخون. دقیقا نوشته نباید حتی خازن به میکرو هم فاصله داشته باشه:

همچنین به ازای هر پایه Vcc شما باید یه خازن 100نانو بذارید. چسبیده به پین Vcc. اگه نذارید یا مدار کار نمیکنه یا اگه بکنه هم تضمینی نیست. چند نمونه طراحی استاندارد رو ببینید:

SparkFun is an online retail store that sells the bits and pieces to make your electronics projects possible.

اگه دقت کنی هر پایه Vcc یه خازن 100نانو داره.
              نوشته اصلی توسط hamid.ch نمایش پست ها
              پایه های پروگرم رو درست وصل کردید؟ miso و mosi در مگا 128 به پروگرمر وصل نمیشن،اکثرا این اشتباه رو میکنن
              پایه های PDI و PDO رو برای پروگرم استفاده کن
              خودش میگه که پروگرم میکنه. میگه برنامه رو ریخته. احتمالا این مشکلش نیست.

دیدگاه

فیوزبیت M103C را باید غیر فعال کنید.
                اگه درست شد دلیلش را میگم.
                آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

سلام :
                  این عکس فیوز بیت هاست :
                  فیوز بیت ها تو شکل مشخصه هر جا مشکلی هست بفرمایید تغییر بدم ...

دیدگاه

پست ما جواب نداره؟ اگه نداره تا دیگه وقتمون رو توی این تاپیک هدر ندیم.

دیدگاه

فیوزبیت M103C در قسمت exxtended fuse میتونید تغییر بدید.
                      توی این عکس باید اون اسکرول بار را پایین بکشید تا مشخص بشه
                      بعد از تغییر مقدارش باید FF بشه
                      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X