سلام دوستان
عید گذشتتون مبارک
من یه ماژول التراسونیک HC-SRF04به زبان بیسیک با میکرو راه اندازی کردم مقادیر رو نشون میده ولی خیلی نوسان داره مقدار فاصله یعنی یه لحظه مثلا مینویسه 20 در کمتر از ثانیه مینویسه 25 یا 15
من حتی اومدم برای بالا بردن دقت برای هر بار نمایش 5 بار نمونه برداری کردم
یه خورده بهتر شده ولی بازم یهو همه چیز به هم میریزه برنامهم رو پایین میزارم اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید
من همه این مشکلا رو تو فاصله 0.5 متری دارم ولی کار اصلی من در فاصله های بالاس وقتی تو مسافت کم این همه خطا و پرش داره تو مسافت طولانی دیگه چی میشه
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Single = Scientific , Digits = 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.0 , Db5 = Portb.1 , Db6 = Portb.2 , Db7 = Portb.3 , Rs = Portb.4 , E = Portb.5
Dim D As Word , B As Word , A As Word 'ultera sonic <
Config Pinc.5 = Output
Config Pinc.4 = Input
Portc.5 = 0
D = 0
b=0
Lcd "test"
Do
B = 0
For A = 0 To 5
Pulseout Portc , 5 , 20
Pulsein D , Pinc , 4 , 1
Locate 1 , 1
B = B + D
Next A
Cls
D = D / 5
Lcd D
Loop
End 'end program
عید گذشتتون مبارک
من یه ماژول التراسونیک HC-SRF04به زبان بیسیک با میکرو راه اندازی کردم مقادیر رو نشون میده ولی خیلی نوسان داره مقدار فاصله یعنی یه لحظه مثلا مینویسه 20 در کمتر از ثانیه مینویسه 25 یا 15
من حتی اومدم برای بالا بردن دقت برای هر بار نمایش 5 بار نمونه برداری کردم
یه خورده بهتر شده ولی بازم یهو همه چیز به هم میریزه برنامهم رو پایین میزارم اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید
من همه این مشکلا رو تو فاصله 0.5 متری دارم ولی کار اصلی من در فاصله های بالاس وقتی تو مسافت کم این همه خطا و پرش داره تو مسافت طولانی دیگه چی میشه

$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Single = Scientific , Digits = 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.0 , Db5 = Portb.1 , Db6 = Portb.2 , Db7 = Portb.3 , Rs = Portb.4 , E = Portb.5
Dim D As Word , B As Word , A As Word 'ultera sonic <
Config Pinc.5 = Output
Config Pinc.4 = Input
Portc.5 = 0
D = 0
b=0
Lcd "test"
Do
B = 0
For A = 0 To 5
Pulseout Portc , 5 , 20
Pulsein D , Pinc , 4 , 1