اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LED و سنسور تاچ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

LED و سنسور تاچ

قرار است LED را کنار یک سنسور تاچ قرار بدهیم و با یک شابلون یا یک تکه پلاستیک نور منتقل بشود.عکس زیر یک شمای کلی از انچه که در حال ساخت هست نشان میدهد.چون قرار است تاچ ما فقط به عنوان تاچ ضربه(نه تاچ اسلاید) عمل کند.یعنی تاچ تپ(یا همون touch button)برای همین تصمیم گرفتیم از فنر استفاده کنیم.حالا با توجه به شکل زیر جایی که ما لمس می کنیم دقیقا بالای فنر هست و نور هم باید همانجا باشد که ما دور LED و فنر را با چیزی مثله شابلون(یا همان تکه پلاستیک مات) می پوشونیم و دقیقا بالای فنر یک محفظه خروج نور ایجاد میکنیم که نور از همانجا یعنی دقیقا بالا نقطه تاچ تپ خارج بشود.حالا سوال این است که در همین شکل مقدار distance چقدر باشد که پالس های LED روی عملکرد سنسور اختلال ایجاد نکند؟آیا روش علمی و مستندی وجود دارد برای بالا بردن دقت؟
    البته یک روش دیگر هم که مد نظرمان است ایجاد یک SMD LED دقیقا وسط جایی که فنر هست می باشد که در اونصورت هم نمیدانم باید رینگ را چجوری و با چه ابعادی نسبت به ابعاد سنسور طراحی کنم که پالس های SMD LED روی سنسور اختلال ایجاد نکند؟
    شمای کلی از طرح
    http://s7.picofile.com/file/82590423...and_sensor.bmp
    و عکس نحوه قرار گیری سنسور زیر تاچ فنری.البته یاد اوری این نکته خالی از لطف نیست که اولا آنجه مد نظر ماست در قسمت تپ نهایتا به اندازه یک انگشت است .و اینکه در شکل زیر مونتاژ بد صورت گرفته است و سنسور دقیقا و کاملا زیر فنر است و انرا می پوشاند.

ممنون.

پاسخ : LED و سنسور تاچ

والا نمیدونم پالس LED چقدر ممکنه تاثیر داشته باشه!...مگه قراره سنسورتون چقدر حساس باشه؟اگه قراره با انگشت تاچ بشه و تاچ شدن تشخیص داده بشه LED تاثیر زیادی نمیذاره...خودم جایی همینکار رو کردم...یک صفحه تاچ به صورت رینگی و وسطش یک علامت فلش...اون پلاستیک مات رو هم با چسب حرارتی درست کردم و LED وسط چسب حرارتی مدفون میشه تا تماما نور تولیدی اون به چسب حرارتی منتقل بشه..

فقط یه چیزی که اینجا مهم هست اینه که صریب شکت نور LED و چسب حرارتی نزدیک به هم باشه که نور دچار بازتاب کلی نشه و وارد چسب جرارتی بشه که البته فکر کنم ضریب شکشتاشون مشابه هستن چون که برای بنده که خیلی خوب نور رو منتقل کرد...ببینید:

تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X