سلام میخاستم بدونم اگه فیوز بیتRSTDISBLرو فعال کنم. ایا باز میکروم پروگرم میشه ؟ آخه یکی از پایه های پروگرام کردن همین پایه RESET هست.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
یک سوال راجب فیوز بیت RSTDISBL
Collapse
X
-
پاسخ : یک سوال راجب فیوز بیت RSTDISBL
سلام
اگر پایه ریست رو غیرفعال کنید دیگه امکان پروگرم کردن با پروگرمر های ساده مثل ISP رو ندارید...
بله بعد از این حالت میشه پروگرم کرد ولی با پروگرمرهای پیشرفته تر مثل پارالل ها...تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]
- تشکرها 2
-
نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست هاسلام
اگر پایه ریست رو غیرفعال کنید دیگه امکان پروگرم کردن با پروگرمر های ساده مثل ISP رو ندارید...
بله بعد از این حالت میشه پروگرم کرد ولی با پروگرمرهای پیشرفته تر مثل پارالل ها...
پروگرامر من Stk200/300 هست. خودم ساختمش. آیا اینا همون پیشرفته ها هستن؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
با سلام و درود
شما می توانید یک دستگاه برنامه ریز USBasp بسازید و از نرم افزار codevision خروجی HEX. بگیرید و سپس این HEX را به نرم افزار ProgISP بدهید و با USBasp برنامه را روی میکروکنترلر بریزید.
نقشه و برنامه ها مورد نیاز برای ساخت برنامه ریز USBasp:
fischl.de/usbasp
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست هابا سلام و درود
شما می توانید یک دستگاه برنامه ریز USBasp بسازید و از نرم افزار codevision خروجی HEX. بگیرید و سپس این HEX را به نرم افزار ProgISP بدهید و با USBasp برنامه را روی میکروکنترلر بریزید.
نقشه و برنامه ها مورد نیاز برای ساخت برنامه ریز USBasp:
fischl.de/usbasp
- تشکرها 2
دیدگاه
-
اتفاقا با این پروگرمر هم نمیشه چون آخرش با spi پروگرم میکنه
با پروگرمر stk500 اصل که پورت موازی هم داره میشه
تو این حالت فک کنم 16 تا سیم برای میکرو میره
توی دیتاشیت میتونید انواع روش های پروگرم کردن را ببینید.آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟
- تشکرها 2
دیدگاه
دیدگاه