اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال منطقی صفحه کلید 4*3 به اتمگا16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال منطقی صفحه کلید 4*3 به اتمگا16

سلام. میخاستم یه روش منطقی بهم معرفی کنید تا بتونم یه صفحه کلید 4*3 رو به اتمگا 16 وصل کنم
    اگه ممکنه در مورد اصول و قواعدشم بگید کافیه

پاسخ : اتصال منطقی صفحه کلید 4*3 به اتمگا16

هر چند اونی که من میخاستم نبود ولی ممنون از کمکمت
    جدیدترین ویرایش توسط saeed under line; ۰۰:۴۱ ۱۳۹۵/۰۵/۰۱. دلیل: همینجوری___اثن دلم خاست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed under line نمایش پست ها
      هر چند اونی که من میخاستم نبود ولی ممنون از کمکمت
      خب منظورتون رو واضح تر بگید ؟؟؟
      زبان سی میخواید یا بیسیک؟؟
      روش منظقی که میگید یعنی چی ؟؟

دیدگاه

بعد از اینکه همه گوگلو خوردم بعد به این نتیجه رسیدم که قبل از این که کی پد رو به ایسیم وصل کنم یه برد کمکی بزارم که کار رو برای ایسی اسون تر کنه....بجای اینکه یکی یکی پایه های کی پد رو صفر رو یک کنه با یه ADC کلید فشرده شده رو تشخیص بده
        و تنها راه بدون باز کردن دل و روده ی کی پد گذاشتن یه برد کمکی قبل از اتصال کی پد به ایسیه که به هر کلید یه مقاومت مخصوص خودش بده و بقیش که با قانون اهم و این جور چیزا ...خوندنش برا ایسی راحت میشه و نیازی به قرار دادن یه ایسی جداگونه برای خوندن کی پد نیست!
        [رنگو حال میکنی]

دیدگاه

با سلام
          خب این روش شما برای کاربردهایی مناسبه که مطمئنید کاربر همزمان فقط یک کلید رو فشار میده...اگه چند کلید با هم فشرده بشن ممکنه که از سری و موازی شدن مقاومت ها مقاومت جدیدی ابجاد بشه که مقدارش با یک کلید دیگه کیبورد تقریبا برابر بشه و پردازنده اشتباها تصور کنه که اون کلید فشرده شده و بقیه داستان...
          تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
            با سلام
            خب این روش شما برای کاربردهایی مناسبه که مطمئنید کاربر همزمان فقط یک کلید رو فشار میده...اگه چند کلید با هم فشرده بشن ممکنه که از سری و موازی شدن مقاومت ها مقاومت جدیدی ابجاد بشه که مقدارش با یک کلید دیگه کیبورد تقریبا برابر بشه و پردازنده اشتباها تصور کنه که اون کلید فشرده شده و بقیه داستان...
            خب کاربر عقل میرسه که اگه چند تا کلید رو باهم فشار بده سیستم دچار اشتباه میشه

دیدگاه

نه عزیزم ___من به شخصه تا حالا ندیدم کسی همزمان دو تا کلید کی پد رو فشار بده
              اولا که میتونم بگم 99.99 درصد مردم از انگشت اشاره استفاده میکنن که نمیشه در یک زمان دو کلید فشرده بشه
              دوما با یه ذره انتخاب هوشمندانه مقاومت ها و دستورات شرطی که به میکرو داده میشه عمرا این مشکل پیش بیاد
              سوما این خطا برای روش هایی که پایه های بیشتری از میکرو رو اشغال میکنه هم پیش میاد اما چون توی این روش پایه های کمتری اشغال میشن پس این روش (ADC) بهتره
              چارما میشه همه حالت هایی که ممکنه این خطا پیش بیاد رو تست کرد و توی برنامه ذکر کرد که اگه اینجور ورودی دریافت کردی ارور بده

البته اگه روش بهتری اموختید خب بگید تا همه استفاده کنند اگه نه همیشه میشه روش های قبلی رو تکمیل کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X