با سلام به همه
مطالب مرتب با بحثم رو یه بررسی کردم اما هیچ کدومش مشکل من رو بر طرف نکرد!
ابتدا لیست وار بگم:
- زبان برنامه نویسی بیسیک هست
- از دو ماژول فرستنده و گیرنده R315 استفاده میکنم
- از هر سه حالت دریافت توسط INKEY,WAITKEY و وقفه URXC استفاده کردم ولی به نتیجه نرسیدم
- میکرو هم در سمت فرستنده مگا 32 و در گیرنده مگا 8 هست که فکر نمیکنم فرقی در کار بزاره
- نرخ ارسال داده 1200 هست
- ارسال و دریافت تک بایتی و چند بایتی و کاراکتری هم انجام دادم
- و هر دو میکرو فرستنده و گیرنده از کریستال خارجی 12 مگ استفاده میکن
مشکل اینجاست که من حتی نتونستم یه داده رو سالم دریافت کنم
گاهی دریافت ها با اینکه نکات ایزولاسیون نسبت به نویز رو انجام دادام اما همراه با نویز داده دریافت میشه
در هر دریافت داده ها هرچیزی میشه!! به جز همونی که باید باشه!!!
کلی سر و کله زدم و سعی کردم نمونه هایی رو ببینم... به یه موردی برخوردم اونم اینکه برای اتصال ماژول ها به میکرو از یه معکوس سازی با یه دونه ترانزیستور استفاده شده بود که تصاویرش رو میذارم
اونم بخاطر اینکه سیگنال داده روی باس میکرو در حالت مثبت به منفی ارسال و دریافت میشه ولی ماژول ها در حالت منفی به مثبت سیگنال رو ارسال و دریافت میکنن تا فعالیت بی خودی هم نداشته باشن...
به هرحال هر گلی بود به سرم زدم ولی نشد که نشد!!
خواهشا دوستان یه سورسی... نقشه ای... نمونه ی عملی با بسکام یا هرچیزی که من رو کمک کنه دارن دریغ نکنن که خیلی کارم گیره...
از همه سپاس
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
در ادامه سوالم...
این مداری هست که من برای معکوس سازی سیگنال های داده UART استفاده کردم

[/HTML][/HTML]
مطالب مرتب با بحثم رو یه بررسی کردم اما هیچ کدومش مشکل من رو بر طرف نکرد!
ابتدا لیست وار بگم:
- زبان برنامه نویسی بیسیک هست
- از دو ماژول فرستنده و گیرنده R315 استفاده میکنم
- از هر سه حالت دریافت توسط INKEY,WAITKEY و وقفه URXC استفاده کردم ولی به نتیجه نرسیدم
- میکرو هم در سمت فرستنده مگا 32 و در گیرنده مگا 8 هست که فکر نمیکنم فرقی در کار بزاره
- نرخ ارسال داده 1200 هست
- ارسال و دریافت تک بایتی و چند بایتی و کاراکتری هم انجام دادم
- و هر دو میکرو فرستنده و گیرنده از کریستال خارجی 12 مگ استفاده میکن
مشکل اینجاست که من حتی نتونستم یه داده رو سالم دریافت کنم
گاهی دریافت ها با اینکه نکات ایزولاسیون نسبت به نویز رو انجام دادام اما همراه با نویز داده دریافت میشه
در هر دریافت داده ها هرچیزی میشه!! به جز همونی که باید باشه!!!
کلی سر و کله زدم و سعی کردم نمونه هایی رو ببینم... به یه موردی برخوردم اونم اینکه برای اتصال ماژول ها به میکرو از یه معکوس سازی با یه دونه ترانزیستور استفاده شده بود که تصاویرش رو میذارم
اونم بخاطر اینکه سیگنال داده روی باس میکرو در حالت مثبت به منفی ارسال و دریافت میشه ولی ماژول ها در حالت منفی به مثبت سیگنال رو ارسال و دریافت میکنن تا فعالیت بی خودی هم نداشته باشن...
به هرحال هر گلی بود به سرم زدم ولی نشد که نشد!!
خواهشا دوستان یه سورسی... نقشه ای... نمونه ی عملی با بسکام یا هرچیزی که من رو کمک کنه دارن دریغ نکنن که خیلی کارم گیره...

از همه سپاس
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
در ادامه سوالم...
این مداری هست که من برای معکوس سازی سیگنال های داده UART استفاده کردم

دیدگاه