اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شیربرقی با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شیربرقی با avr

میخوام یکشیر برقیو با ای وی ار کنترل کنم...میخوام توسط کیپد یک عدد وارد کنم که برحسب اون عدد شی برقی باز باشد ....باید از رله استفاده کنم؟؟؟میتونم از استپ موتور استفاده کنم؟؟؟در واقع میخوام پرکن درست کنم که این قسمتشو نمیدونم چی کار کنم؟؟لطفا کمک کنید

پاسخ : شیربرقی با avr

نوشته اصلی توسط fkmj نمایش پست ها
    میخوام یکشیر برقیو با ای وی ار کنترل کنم...میخوام توسط کیپد یک عدد وارد کنم که برحسب اون عدد شی برقی باز باشد ....باید از رله استفاده کنم؟؟؟میتونم از استپ موتور استفاده کنم؟؟؟در واقع میخوام پرکن درست کنم که این قسمتشو نمیدونم چی کار کنم؟؟لطفا کمک کنید
    با سلام
    دوست عزیز خب دقیقا مشکلتون چی هستش؟ راه اندازی شیر برقی؟ کیپد؟برنامه نویسی میکرو؟ یکم واضح تر سوال بفرمایید
    بله با استفاده از رله میشه شیر برقی رو کنترل کرد و نیازی به استفاده از استپ موتور و اینا نیست

دیدگاه

از چه نوع شیر برقی میخواید استفاده کنید؟ یه نوع هستن که فقط بصورت on/off هستن یعنی یا باز یا بسته. یعضیاشم هستن که میزان باز بودن دریچه شیر هم قابل تنظیمه
      www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

شیر برقی نخریدم هنوز..ولی لز مدل on/off میخوام استفاده کنم...میخوام ی عدد از کاربر بگیرم به اون مقدار شیربرقی باز باشه...ممنون

دیدگاه

داخل انجمن نمونه کد کار با کی پد زیاده می تونید با کمی تغییر به خواسته تون برسین .
          و البته برای راه اندازی شیر برقی فقط یه رله در خروجی لازمه...
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X