اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی راه اندازی شبکه با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی راه اندازی شبکه با AVR

سلام دوستان
    برای یک پروژه نیاز دارم میکرو رو با کابل شبکه به PC وصل کنم و در پی سی هم با نوشتن یک برنامه با ویژوال اطلاعات گرفته شده را نمایش بدم و تحلیل کنم.
    از اونجا که هیچی در مورد لایه های شبکه نمیدونم ممنون میشم راهنماییم کنید. فعلا قصد طراحی سخت افزار دارم. میکرو مورد استفاده مگا32 هست که 20 درصد از حاظش با برنامه اصلی پر شده.
    ماژول enc28j60 برای این کار جواب میده ؟ لازم هست که بافر 74hct125 اضافه بشه ؟
    برنامه راه اندازی و استفاده شبکه حدودا چقدر حافظه میگیره ؟
    چقدر cpu رو مشغول می کنه ؟ اختلال در روال برنامه اصلی میکرو ایجاد نمی کنه ؟ وقفه زیاد داره ؟
    ماژول یا آی سی دیگه ای پیشنهاد میدید ؟

پاسخ : راهنمایی راه اندازی شبکه با AVR

با سلام
    برای شروع کار در همچین مباحثی بهتره از بردهای آماده استفاده کنید تا اصول اولیه رو یاد می گیرین و بعد از یادگیری می تونید به طراحی شخصی خودتون بپردازین. در غیر این صورت امکان داره در تست های اولیه هزینه های زیادی رو متحمل بشین.
    این سخت افزار پیشنهاد من برای یادگیریه .
    و یا استفاده از این ماژول.

موفق باشید
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی راه اندازی شبکه با AVR

سلام دوست من به هیچ عنوان از ای سی ENC استفاده نکنید از W5100 استفاده کنیدعالیه
      آموزششم تو سایت گذاشتم فایل هدرشم هست به زبان سی
      ENC ای سی بسیار چرتیه . صحبتم راجبش زیاده
      از این که همه توابع موجود واسش مزخرفه . همش قعطی میده بار فوقالعاده سنگینی رو دوش میکرو هست . سرعتش کمه . دست کاری توابع نیاز به اطلاعات بسیار بالا و وقت و زمان زیاد داره . ساپورت سازنده افتضاحه . زیر مگا32 اصلا جواب نمیده . رم میکرو واسه دخیره اطلاعات کافی نیست . رسپاند بسیار ضعیفه . یه سوکت داره و یک کانکشن . اوناییم که راه انداختن با زور تابع اماده دیگران بوده که اخرم عمدا چیزی ازش متوجه نشدن خودشون
      اما شما این W5100 رو بخونید با 200 خط راه میوفه به شخصه 1 سال بستم 100 جا یه بار به سرور قعزی نداده 4 تا سوکت داره دیتا شیت انقدر کامله که حتی مثال کار نوشته . با هر میکرویی راه میوفته فقط کافیه SPI داشته باشه . خودش 8کیلو بایت حافطه fifo داره که اطلاهات لاست نمیشن . قمتشم کتمره ! دلیلش اینکه شما مجبوری یه مگا 32 فقط بزاری در خدمت ENC بقیه کارارو با یه میکرو دیگه بکنی اما این ایسی نه میتونه تا 4 تا میکرو که 4 تا سوکت متفاوت دارن هم ساپورت کنه . میکرو ها هم به راحتی به کارشون میرسن بدون ایجاد مزاحمت برای میکرو
      W5100 رو سرچ کنید اموزش مبدل serial به ethernet من متاسفانه سرچم مورد داره
      اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
      هیتلر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X