اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد راه اندازی یک موتور dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد راه اندازی یک موتور dc

سلام دوستان من میخوام یک موتور دی سی رو با میکرو کنترل ای تی مگا 16 یا 32 یا 8 راه اندازی کنم

که بعد از 12 ساعت به مدت یک ثانیه روشن بشه بعد خاموش بشه تا 12 ساعت بعد

اگر ممکنه کد ها و مدارش رو قرار بدید خیلی ضروری هست خیلی

پاسخ : کمک در مورد راه اندازی یک موتور dc

کدها ومدارش رو که نمیشه ما بزاریم. شما بگرد پیدا کن یا خودت دست به کار شو. مشکلی هم بود ما کمک می کنیم.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Emad_H2O نمایش پست ها
      سلام دوستان من میخوام یک موتور دی سی رو با میکرو کنترل ای تی مگا 16 یا 32 یا 8 راه اندازی کنم

که بعد از 12 ساعت به مدت یک ثانیه روشن بشه بعد خاموش بشه تا 12 ساعت بعد

اگر ممکنه کد ها و مدارش رو قرار بدید خیلی ضروری هست خیلی
      اگه مدار و کد و ... رو می خواهید و بنا دارید حرفه ای کار کنید؛ لازمه قبل از هر چیز، الزامات پروژه خودتون رو کاملا توضیح بدین
      مثلا:
      آیا در طراحی، کنترل هزینه ها مهم تر است و یا لحاظ اصول طراحی حرفه ای و کارآئی نهائی سیستم؟
      ولتاژ کار موتور شما چقدر است ؟
      موتور شما چند آمپره؟
      آیا درایور مستقل برای موتورتون دارید؟
      هنگام استارت، چپ گرد باید کار کنه یا راست گرد؟
      با چه زبانهای برنامه نویسی AVR آشنائی دارید؟
      فاصله موتور با برد مرکزی چقدر است؟
      آیا در نظر دارید برای موتورتون Protection لحاظ کنید؟
      شرایط قطع اضطراری عملکرد موتور چیست؟
      آیا سیستم شما برق و باتری است؟
      آیا لازم است در PCB پروژه خود ، Test Point در نظر بگیرید؟
      ابعاد جعبه مد نظر شما برای استقرار برد دستگاه محدود است؟

دیدگاه

دوستان من خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم

فقط میخوام یک موتور دی سی رو هر 12 ساعت 1 ثانیه بچرخه ممتون میشم کمکم کنید

خیلی ضروریه ممنون از همتون

دوستان کسی نیست کمک کنه

من میخوام با یه ای تی مگا 8 و یک موتور دی سی

میخوامی این موتور رو به مدت یک ثانیه روشن کنه ولتاژ کاری هم 3 یا 5 ولت باشه

ممنون میشم شماتیک و کد رو بهم بدید من تازه واردم ممنون میشم کمکم کنید
        جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۱۸:۵۷ ۱۳۹۵/۰۷/۲۵. دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Emad_H2O
          دوستان کسی نیست کمک کنه

من میخوام با یه ای تی مگا 8 و یک موتور دی سی

میخوامی این موتور رو به مدت یک ثانیه روشن کنه ولتاژ کاری هم 3 یا 5 ولت باشه

ممنون میشم شماتیک و کد رو بهم بدید من تازه واردم ممنون میشم کمکم کنید
          سلام
          شما هرجاش رو دقیقا مشکل داری بگو

من کلی توضیح میدم.
          برنامه می نویسی توی حلقه بی نهایت موتور برا بر با یک بشه به مدت یک ثانیه که میشه 1000میلی حالا خاموش بشه به مدت 1ثانیه دوباره 1000میلی حلقه رو می بندی روی میکرو که ریختی بسته به جریان موتور یه درایور میخوای مثلا l239 یا l298
          البته اگه میخوای هم چپ گرد بچر خه هم راستگرد درایور میخوای ولی واسه اون برنامه ای که بال توضیح دادم خیلی ساده هستش واسهمین درایور نمیخواد با یه ترانزیستور کار راه میفته البته توضیه میشه ترانزیستور رو از میکرو با اپتو ایزوله کنید تا نویز روی میکرو نیفته بازم سوالی بود در خدمتیم
          بدرود
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من هم دوست دارم یه سفر به مریخ داشته باشم حالا با اتمگا 48 8 16 یا 32 لطف کنید بعد از راهنمایی ایشون (پس از 2000 پست در مورد میکرو و مدار و پشته ها و......) مدار منو با پی سی بی اگه شد قاب هم براش بزارید ممنون میشم
            و یا به این روش سوال
            من تلاشم رو کردم سطح مقدماتی رو گذروندم این مدار و این کد توی برنامه من موتور با این دستور هر یک دقیقه دو ثانیه برای شبها و 1.8 برای روزها من از wait ms
            استفاده کردم چطوری وبا چه روشی می تونم بهتر جواب بگیرم تا دقیقا نزدیک به دو ثانیه داشته باشم در هر دقیقه
            حالا جواب دوستان : برو سراغ راه اندازی ساعت داخلی و کریستال ساعت 37 کیلو ....... برو سراغ ds13 .... برو سراغ تایمرها و تعریف شب روز و تصیح تغییر فرکانس در اثر تغییر دمای محیط و ........
            اگه من برم به دندون پزشک بگم می خوام دندونمو جراحی و بعد ایمپلانتش کنم اون بنده خدایی که 50 تومان خرج تحصیل 5 و 6 سالم هم وقتشو گذاشته خونده
            تا به یه سطحی از هدفش و کسب در امد رسیده حالا با نظزیه شما مطبو خالی با یه دستور العمل کار برای من و با تمام تجهیزات باز به نظرتون فک من پیاده نخواهد شد در سرانجام کار ......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X