سلام
این فیرمور رو باید روی میکروکنترلر پروگرمر بریزید...در واقع این فیرمور همون برنامه واسط بین میکروکنترلر و کامپیوتر هست و دیتاهای دریافتی از کامپیوتر رو با spi میریزه رو میکروکنترلری که میخاید پروگرم کنید...
برای ساخت پروگرامر باید میکروی روی اونو پروگرام کنی و اگه پروگرامر داشتی دیگه نیازی نبود پروگرامر بسازی!
.
.
.
خب دوست عزیز_میکرو باید بتونه اطلاعات رو از کامپیوتر بگیره و روی ایسیت بریزه__همین ینی یه برنامه دیگه
_منظورم اینه که میکروی پروگرامرت باید پروگرام شده باشه و یا اگه هنوز خامه باید فایل هگزشو گیر بیاری تا پروگرامش کنی تا دستگاه پروگرامری که ساختی بتونه کار کنه
خب پیدا نکرده چون که هیچ فیرموری روی میکروکنترلر پروگرمر نیست...باید میکروی روی پروگرمر رو با یه پروگرمر دیگه برنامه ریزی کنید تا قابل استفاده بشه...
خوب من رفتم توی پوشه HEX یه فایل هگز به نام "usbasp.atmega8.2011-05-28"بود من هم اون رو پروگرام کردم توی میکرو ولی نمیدونم با اون فیرمور ها چیکار کنم لطفا رهنماییم کنید... ممنون
شما پورت سریال مجازی باید درایورش رو ی کامپیوترت نصب باشه تا بشناسه
ینی نمیشناسه ها!!فقد کد فایل هگز برنامه رو که میخای پروگرام کنی رو از طریق پورت سریال مجازی انتقال میده به میکروی روی برد پروگرامرت و اون میکرو دیگه وظیفه پروگرام ایسی رو داره
.
.
.
من یه نمونه پروگرامر اینجوری دارم وقتی به کامپیوتر وصل میشه اصلا هیچ واکنشی نمیده اما توی کدویژن نوع پروگرامر رو طبق گفته خود سازندش stk500 انتخاب کردم و وقتی ایسی روی پروگرامر گذاشتم و گزینه پروگرام رو زدم اون وقت کامپیوتر تازه شروع به ارسال میکنه ولی اینکه شما میگی کامپیوتر میشناسدش ...نه مال من شناخته نمیشه فقد درایور ارتباط سریالشو نصب کردم و تا الان هم کار کرده!
نه من الآن پروگرامر دوستم رو گرفتم اون هم مثل من ساخته یعنی دیتا شیت ها مثل همه من وقتی پروگرامر اون رو به کامپیوتر وصل کردم، به عنوان یک پورت نا شناخته پیدا کرد و بعد من درایور رو روش نصب کردم ولی پروگرامر خودم رو که وصل کردم ،اصلا به عنوان یک پورت نا شناخته هم پیدا نکرد ، چرا ؟ لطفا راهنمایی کنید...
در ضمن ارتباط سریالی در هر دو پروگرامر ( من و دوستم )حذف شده.
اگه شما و دوستتون از یه شماتیک برای ساخت پروگرامر و یه از یه نرم افزار برای آپلود برنامه تو میکرو و یه کامپیوتر برای تست استفاده کردین ، و دوستتون جواب گرفت ، ولی شما نه ، به نظر میرسه یجایی از مدارتون مشکل داره ف یا میکرو خراب ، یا هرچی دیگه. به دقت سخت افزاری بررسی کنید.
به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
(پیش به سوی هدف)
دوست عزیز فک کنم من 80 درصد پروگرامرهای تو نت رو ساختم از جمله stk500 آقای اسدی و یه عالمه USBASP اگه مدار پروگرامرتون رو بزارین بهتر میتونم کمکتون کنم.
این رو هم بر حسب تجربه میگم قبل از ایکه فریمور رو رو میکرو پروگرام کنید حتما حتما حتما یک بار اون رو Erase و Blank کنید
دیدگاه