اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از رشته برای اجرای یک خط کد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از رشته برای اجرای یک خط کد

سلام
    من یک رشته دارم و می خوام مقداری که داخل این متغیر هست مانند یک دستور اجرا بشه مثلا خط زیر رو ببنید:
    کد:
    char *cmd = "PORTA.0 = 1;"
    این رشته قراره توسط کاربر مقدار دهی شه و من مثال زدم بالا. می خوام استفاده از این رشته مثله این باشه که بنویسم:
    کد:
    PORTA. 0 = 1;
    جدیدترین ویرایش توسط pouyae; ۲۰:۱۱ ۱۳۹۵/۰۶/۰۹.

پاسخ : استفاده از رشته برای اجرای یک خط کد

خب الان ما باید چیکار کنیم ؟
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

جناب آراسته آیا این امکان دارد که من از طریق سریال کدی برای اجرا شدن در برنامه بفرستم و مستقیما اجرا شود یا مثلا کد را از یک فایل txt در sd بخوانم و مستقیما اجرا کنم.
      جدیدترین ویرایش توسط pouyae; ۱۲:۲۳ ۱۳۹۵/۰۶/۱۰.

دیدگاه

نمی دونم دقیقا منظورتون از مستقیم چی هست ولی امکانش هست دستورات رو بفرستین و به محض دریافت توسط پردازنده، پردازش و اجرا بشه.
        چرا ناراحتی پاتریک!
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        محصولات

دیدگاه

منظور من هم همینه که بعد از ارسال توسط میکرو اجرا بشه

دیدگاه

میتونی از قبل یه دستور شرطی بزاری که اگه PORTA.0=1 اومد اجرا کنه دستور رو
            فقد بدیه کار اینه که باید تک تک برای هر دستور باید یه شرط بنویسی

دیدگاه

اینجوری باید برای هر پورت 16 دستور مربوط به صفر و یک کردن نوشته بشه و اگر بخوام فقط پین های 2 پورت رو صفر و یک کنم باید 32 شرط بزارم. من می خوام دستورات دیگه هم جواب بده

دیدگاه

شما کاری که می خوای بکنی شبیه فرستادن AT Command به دستگاهه. مثل همین ماژول های Simcom. دوستمون توضیح دادن اولا باید یک قالب مشخص برای دریافت بزارید دوما بعد از هر دریافت عمل پردازش و اعلام نتیجه گزارش داده بشه.
                چرا ناراحتی پاتریک!
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                محصولات

دیدگاه

سلام
                  نیازی نیست که واسه هر پورت 16 دستور بنویسید که!
                  همینطور که جناب آراسته گفتن شما بیا و یه فرمت دلخواه واسه دستورات تعیین کن مثلا همین PORTA.0=1 و PORTA.0=0 رو ببین تو قسمت PORT تمام دوستورات یکی هست و فقط شما کافیه شماره نام پورت ، شماره پایه و مقدار 0 و 1 رو بخونی و نسبت به اونا تصمیم بگیری!
                  موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
                    سلام
                    نیازی نیست که واسه هر پورت 16 دستور بنویسید که!
                    همینطور که جناب آراسته گفتن شما بیا و یه فرمت دلخواه واسه دستورات تعیین کن مثلا همین PORTA.0=1 و PORTA.0=0 رو ببین تو قسمت PORT تمام دوستورات یکی هست و فقط شما کافیه شماره نام پورت ، شماره پایه و مقدار 0 و 1 رو بخونی و نسبت به اونا تصمیم بگیری!
                    موفق باشی
                    فک کنم منظور دوستمون اینه که هر دستوری که داخل رشته نوشته میشه عینا اجرا بشه، گویی داخل کامپایلر نوشته شده و کامپایل و اجرا میشه.
                    میتونه حتی while و for و if و یا هر اسکریپت دیگه ای باشه.
                    منطقا باید یه کامپایلر رو میکرو نصب باشه!!
                    برا منم جالبه بدونم امکان پذیره یا نه.
                    مرسی
                    جدیدترین ویرایش توسط alirezahk; ۲۱:۱۳ ۱۳۹۵/۰۶/۱۰.

دیدگاه

با این حال دستورات تکرار و حلقه رو هم میشه از قبل پیش بینی کرد فقط باید نیاز هامون از قبل مشخص باشه و اگه بخاید همه ی دستورات رو از طریق سریال اجرا کنید باید همه ی دستورات رو لحاظ کنید تا هر وقت مقدار ورودی با با مقدار یه شرط برابر بود دستوری که قبلا نوشته شده و مطابق اون رشته دریافتی هست اجرا بشه
                      جدیدترین ویرایش توسط saeed under line; ۰۰:۵۸ ۱۳۹۵/۰۶/۱۱.

دیدگاه

دقیقا مساله اینجاست که یه محیط شناور لازم داریم که شبیه کامپایلر بینهایت دستور توی اون بنویسم و دستور ها <<پیش بینی نشده>> باشن.یعنی یک رابط اینتراکتیو(تعاملی) که کد های ورودی ما رو میخونه و پردازش میکنه.استفاده از دستورات شرطی با <<غیر قابل پیش بینی>> بودن جور در نمیاد و عملا ناممکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X