با سلام
من به یک مشکلی برخوردم که حدود 10 روزه من و الاف خودش کرده
خدا پدر مادر کسی رو که منو کمک کنه بیامرزه
مشکلم به این شرحه :
من 2 تا میکرو دارم که از طریق RXD و TXD و یک پین مستر که به INT0 میکرو اسلیو میره با هم ارتباط برقرار می کنند.
من یک رشته رو به صورت زیر با تابع printf میخوام برای اسلیو ارسال کنم به این شکل :
(printf("DAC= %d type= 2 freq= %s ampl= %s arg1= 0 arg2= %s arg3= 0 timer= %s ",DAC,data1,data2,data3,data4
و برنامه خواندن این عبارت رو که جداسازی میشوند و در متغیرهای مربوطه میریزند در وقفه صفر میکرو اسلیو نوشتیم به این صورت :
( scanf("%s%d",command,&temp
signal.type = temp;
( scanf("%s%s",command1,buf
(signal.freq = str2f(buf
( scanf("%s%s",command2,buf
( signal.ampl = str2f(buf);
(scanf("%s%d",command3,&temp
signal.arg1 = temp;
(scanf("%s%d",command4,&temp
signal.arg2 = temp;
(scanf("%s%d",command5,&temp
signal.arg3 = temp;
(scanf("%s%d",command6,&temp
signal.timer = temp;
برنامه از نظر وقفه مشکلی نداره چون بجای اینا ال ای دی گذاشتم روشن و خاموش شدنشو دیدم با افتادن وقفه. خیالتون راحت.
80 درصد احساس میکنم اشکال تو خوندن و دریافت داده هاست. چون از نظر ارسالی یه پورت سریال به مستر وصل کردم و داده ها رو به صورت صحیح در کامپیوتر دیدم.
خواهشا راهنمایی کنید.
من به یک مشکلی برخوردم که حدود 10 روزه من و الاف خودش کرده
خدا پدر مادر کسی رو که منو کمک کنه بیامرزه
مشکلم به این شرحه :
من 2 تا میکرو دارم که از طریق RXD و TXD و یک پین مستر که به INT0 میکرو اسلیو میره با هم ارتباط برقرار می کنند.
من یک رشته رو به صورت زیر با تابع printf میخوام برای اسلیو ارسال کنم به این شکل :
(printf("DAC= %d type= 2 freq= %s ampl= %s arg1= 0 arg2= %s arg3= 0 timer= %s ",DAC,data1,data2,data3,data4
و برنامه خواندن این عبارت رو که جداسازی میشوند و در متغیرهای مربوطه میریزند در وقفه صفر میکرو اسلیو نوشتیم به این صورت :
( scanf("%s%d",command,&temp
signal.type = temp;
( scanf("%s%s",command1,buf
(signal.freq = str2f(buf
( scanf("%s%s",command2,buf
( signal.ampl = str2f(buf);
(scanf("%s%d",command3,&temp
signal.arg1 = temp;
(scanf("%s%d",command4,&temp
signal.arg2 = temp;
(scanf("%s%d",command5,&temp
signal.arg3 = temp;
(scanf("%s%d",command6,&temp
signal.timer = temp;
برنامه از نظر وقفه مشکلی نداره چون بجای اینا ال ای دی گذاشتم روشن و خاموش شدنشو دیدم با افتادن وقفه. خیالتون راحت.
80 درصد احساس میکنم اشکال تو خوندن و دریافت داده هاست. چون از نظر ارسالی یه پورت سریال به مستر وصل کردم و داده ها رو به صورت صحیح در کامپیوتر دیدم.
خواهشا راهنمایی کنید.
دیدگاه