اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای مشکل میکرو 8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای مشکل میکرو 8

وقتی دوستان میگن شماتیک قرار بدید این کار رو بکنید.به احتمال زیاد مشکل شما از عدم راه اندازی صحیح میکرو هست یا اتصالات ناخواسته ای در مداری که بستید بوجود امده..
    پایه ریست رو هم بدرستی تنظیم کنید اگه فیوزبیتش رو فعال کنید..

دیدگاه

این قسمت را برای دوستانی می نویسم که شاید مشکلی مشابه من داشته باشند
      برای حل این مشکلم بیش از 3 ماه تلاش کردم و عاقبت مشکل رو فهمیدم از کجاست.
      از دوستان توی این تایپیک واقعا متشکرم که کمکم کردند با اینکه تمام راهکارهای اونها رو انجام دادم اما جواب در جای دیگه ای بود. به پیشنهاد دوستان کارهای زیر رو انجام دادم:
      با نرم افزار دیگه ای پروگرام کردم: نشد
      کل ویندوز رو عوض کردم و دوباره تموم نرم افزارها رو یک به یک امتحان کردم: نشد
      میکرو تازه خریدم :بازم نشد
      گفتم شاید مشکل از خود پروگرمر باشه دادم دست یکی دیگه از بچه ها تا امتحانش بکنه ولی در کمال ناباوری گفت سالمه
      شما هم حق بدید که من واقعا دیونه بشم. ولی یکی از همین روزایی که داشتم دنبال ایراد کار می گشتم به خودم گفتم من که تمام قطعات رو بررسی کردم که یادم افتاد تنها چیزی که بهش توجه نکرده بودم
      آداپتور
      بود.
      بله مشکل از آداپتور بود با اینکه 5 ولت رو میداد.
      گفتم تا دوستان حواسشون باشه تا وقتی به یه مشکل می خورند اولا دلسرد نشند و ثانیا به تمام جوانب دقت داشته باشند.
      موفق باشید.

دیدگاه

همیشه خروجی آداپتور یک خازن حداقل 10 میکرو قرار بدین.مخصوصا اگر یک رگولاتور هم در مسیر باشه.در غیر اینصورت میکرو در اکثر موارد درست کار نمیکنه.مخصوصا با کریستال خارجی
        Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

خوب این که چشمک زن نیس توجه کن رئیس که پایه ها متفاوتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X