اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی و طراحی مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی و طراحی مدار

ببینید ساخا این دستگاه چیز خاصی نداره و تقریبا تمام مدارات راه اندازی که تو سایتها و وبلاگها میبینید یکی هست!
    شما شماتیک رو از اون فایل که من چند تا پست قبل گذاشتم ببینید و pcb همون رو بزنید تا بعد بریم سراغ برنامه نویسی
    واسه کاهش هزینه هم نیازی به lcd و اینجور چیزا ندارید!
    فقط یه پایه میکرو در نظر بگیرید که بتونید اطلاعات میکرو رو به وسیله سریال نمایش بدید
    تا آخر شب اگه وقت کردم یه نمونه شماتیک قرار میدم
    موفق باشی

دیدگاه

دست شما درد نکنه.ممنون
      منظورتون این مدار هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
        دست شما درد نکنه.ممنون
        منظورتون این مدار هستش
        http://s8.picofile.com/file/8267250218/1.png
        این مدار اتصال سیم کارت هست که من تا حالا نزاشتم و مشکلی هم پیش نیومده!!

دیدگاه

سلام
          من همیشه از این مدار واسه راه اندازی sim900 و sim800 استفاده میکنم

و واسه تغذیه sim900 هم از این مدار که ولتاژ رو روی 4.1 ولت ثابت نگه میداره و همچنین واسه اینکه تقسیم مقاومتی نیاز نباشه ولتاژ میکرو هم از این رگولاتور (lm2576 adj) میگیرم

من واسه شما تیک از نرم افزار eagle استفاده میکنم.اگه این شماتیک رو لازم داشتید بگید واستون آپلود کنم
          موفق باشی

دیدگاه

بسیار سپاس گذارم.حالا چندتا سوال دارم.1-کل مجموعه همین هستش این که خیلی ساده است
            2-اگر جسارت نیست برنامه هم واسم میزارین
            3- اون ترانزیستوری که بعد نوشتین به میکرو وصل بشه چیه و چیکار انجام میده
            4- خوب رله فرمان ما به یکی از پورتهای میکرو وصل میکنیم؟و در اخر اگر بخواهیم مطمین باشیم واقعا رله با اس ام اس روشن یا خاموش شده باید فیدبک آن را هم برای موبایل فرمان دهنده مدار ارسال کنیم چیکارباید نجام داد
            شرمنده سرتون را درد اوردم

دیدگاه

خواهش میکنم
              1-کل مجموعه همین هستش این که خیلی ساده است
              آره من که از اول بهتون گفتم مدار خیلی ساده هست
              2-اگر جسارت نیست برنامه هم واسم میزارین
              این یکی رو دیگه شرمنده برنامه هم چیز خاصی نداره فقط یه سریال داریم دیگه.خودتون شروع کنید هر جاش به مشکل خوردید دوستان و من هستیم و کمک میکنیم.مطالب آموزشی هم در سطح نت به قدری هست که بتونید خودتون بنوسید
              3- اون ترانزیستوری که بعد نوشتین به میکرو وصل بشه چیه و چیکار انجام میده
              اون واسه خاموش و روشن کردن ماژول از طریق میکرو و اون کلید هم خاموش و روشن کردن دستی هست.شما نیازی به این ندارید پایه 1 و2 ماژول رو به هم وصل کنید تا ماژول دائم روشن باشه
              4- خوب رله فرمان ما به یکی از پورتهای میکرو وصل میکنیم؟و در اخر اگر بخواهیم مطمین باشیم واقعا رله با اس ام اس روشن یا خاموش شده باید فیدبک آن را هم برای موبایل فرمان دهنده مدار ارسال کنیم چیکارباید نجام داد
              آره یکی به یکی از پینهای میکرو متصل میشه.واسه فیدبک هم میشه تا رله روشن شد یه پیغام تائید به فرستنده دستور بده اما روشن شدن رله دلیل بر روشن شدن تابلو نیست.واسه تائید روشن شدن تابلو باید از روشهای دیگه استفاده کنید که به نظرم نیازی به این کار نیست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X