سلام یکی از دوستان ففقط یک رراهنمای نمایشگر لودسل برام اورد ه که چیز خاصی توش نداره و فقط طرز استفاده از نمایشگر رو نوشته
حالا این ها از من میخوان یک نمایشگر مجزای دیگه با سون سگمنت واسه شون بسازم که بیرون نصب بشه و اون کسی که بیرونه بتونه وزن ماشین و بارشو ببینه .
حالا من موندم چیکار کنم
این دفترچه ای که اورده اند واسه من هیچ گونه کمکی به من نمی کنه
و در واقع یک نمایشکر بیشتر نیست
نمایشگر دیجیتال شون اسمش gamma-07 می باشد
خواستم مرا راهنمایی کنید
من فکر می کردم شاید بتونم با میکروها واسه شون بسازم
باید شدنی هم باشه
ولی تغییرات رنجی رو که مثلا ماشین میره روی لودسل نمیدونم باید از کجا بدست بیارم و هر یک کیلو یا هر یک دهم کیلو چه قدر ولتاز یا چقدر رنج تغییر می کندد و اینکه آیا میشه از جایی از این دستگاه این تغیییرات رنج رو گرفت و به میکرو داد . ازز کجا باید گرفت
این نمایشگر ها حتما یه استانداردی رو داره و بر طبق یه سری رنج ها ی استاندارد وزن رو نمایش میده اون استانداردها چیه . اگر غیر این باشه هر نمایشگری یه چیزی نمایش میده درسته . اگه اطلاعاتی در زمینه این استانداردها دارید لطفا راهنماایی کنید .
سپاس از ای سی آ و شما دوست گرامی
حالا این ها از من میخوان یک نمایشگر مجزای دیگه با سون سگمنت واسه شون بسازم که بیرون نصب بشه و اون کسی که بیرونه بتونه وزن ماشین و بارشو ببینه .
حالا من موندم چیکار کنم
این دفترچه ای که اورده اند واسه من هیچ گونه کمکی به من نمی کنه
و در واقع یک نمایشکر بیشتر نیست
نمایشگر دیجیتال شون اسمش gamma-07 می باشد
خواستم مرا راهنمایی کنید
من فکر می کردم شاید بتونم با میکروها واسه شون بسازم
باید شدنی هم باشه
ولی تغییرات رنجی رو که مثلا ماشین میره روی لودسل نمیدونم باید از کجا بدست بیارم و هر یک کیلو یا هر یک دهم کیلو چه قدر ولتاز یا چقدر رنج تغییر می کندد و اینکه آیا میشه از جایی از این دستگاه این تغیییرات رنج رو گرفت و به میکرو داد . ازز کجا باید گرفت
این نمایشگر ها حتما یه استانداردی رو داره و بر طبق یه سری رنج ها ی استاندارد وزن رو نمایش میده اون استانداردها چیه . اگر غیر این باشه هر نمایشگری یه چیزی نمایش میده درسته . اگه اطلاعاتی در زمینه این استانداردها دارید لطفا راهنماایی کنید .
سپاس از ای سی آ و شما دوست گرامی
دیدگاه