اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]چگونه یک ترازوی دیجیتالی دقیق بسازیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش]چگونه یک ترازوی دیجیتالی دقیق بسازیم؟

نوشته اصلی توسط Saeedmdii199 نمایش پست ها
    باسلام وخسته نباشید.
    من یه ترازوی ۵۰ کیلویی ساختم با پروژه شما ولی کار نمیده لطفابگیدباید چه چیزایی رو تو برنامه تغییربدم؟
    کار نمیکنه ؟؟ درست نشون نمیده؟
    مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeedmdii199 نمایش پست ها
      باسلام وخسته نباشید.
      من یه ترازوی ۵۰ کیلویی ساختم با پروژه شما ولی کار نمیده لطفابگیدباید چه چیزایی رو تو برنامه تغییربدم؟
      اگر منظورتون بنده هست باید بگم تو ساخت یه جایی رو اشتباه کردین. حداقل 10 تا از کاربران همین سایت پروژه رو با وزن های مختلف ساختن و موردی نبوده.
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

با سلام
        وقتی میخوام سورس تابع رو دانلود کنم ویروس کش اجازه دانلود نمیده. آیا ویروس کش رو غیر فعال کنم؟

دیدگاه

سپاس بسیار عالی

دیدگاه

خسته نباشید چطور میتونم به جای LCD از سگمنت چهارتایی استفاده کنم

دیدگاه

وقتی کد رو دانلود کردین به جای تابع نمایش مقادیر رو روی سون سگمنت نمایش بدین. البته نیاز به تغییرات در سخت افزار هم هست
              برای راحتی کار قبلا تاپیکی در رابطه با استفاده اسان از سون سگمنت ایجاد شده است که می توانید از کدهای ان استفاده کنید.
              چرا ناراحتی پاتریک!
              + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
              - از دیدنش ناراحت شدی؟
              + نه
              پس چی ناراحتت کرده
              + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
              تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
              محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X