اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل در ساخت تقویم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مشکل در ساخت تقویم

من میخواستم از یه میکرو mega16 برای نمایش زمان و تاریخ استفاده کنم. اما آیا میتونم از 3 تا باتری 1.5 ولتی به عنوان بک پ استفاده کنم. در اینصورت چه مدت این باتریها میتونند میکرو را فعال نگه دارند؟
    میشه بگید چه طور این کارو انجام بدم

ضمنا به ICهای RTC دسترسی ندارم.!
    خدا نور است و من اشعه ای از او ...

پاسخ : یه مشکل در ساخت تقویم

سلام
    از یک باتری نه ولتی و یک رگولاتور 7805 استفاده کن . رگولاتور نه ولت رو به پنج ولت ثابت تبدیل می کنه . تاوقتی ولتاژ خروجی ثابث می مونه که باطری بعد از مدتی به زیر شش ولت برسه .
    اگر از سیستم پشتیبان منبع ولتاژ می خواهی استفاده کنی می تونی مداری طراحی کنی که به محض کاهش ولتاژ به یک مقدار از قبل تعیین شده منبع قبلی را بالفاصله قطع و یک منبع پشتیبان را متصل کند . این کار را با مقایسه کننده های ولتاژ و گیت های منطقی و یک رله می تونی انجام بدی .

پیروز و سربلند باشید .
    آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
    پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون!
      اما با این روش تا چند وقت میشه انرژی مورد نیاز میکرو را تامین کرد. به شرط اینکه میکرو فقط کار محاسبه زمان رو انجام بده !؟

بازهم ازتون تشکر میکنم

دیدگاه

سلام. اگه بتونید از آی سی های RTC مثل PCF8583 استفاده کنید می تونید از باطری های سکه ای مثل 2032 استفاده کنید که تا چندین سال نیاز به تعویض ندارن
        خدایا
        من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
        من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
        امام سجاد (ع)

دیدگاه

اگر از باطری کتابی هایی آمپر بر ساعتشان بالا هست استفاده کنی و بجر میکرو جریان دیگه ای ازش نکشی... و میکرو رو هم در زمان های بیکاری به یکی از مد های بیکاری ببری تا مصرف بیاد پایین فکر کنم چند ماهی کار کنه.(من خودم تست نکردم)
          www.icesi.ir

دیدگاه

برای گذاشتن باطری بکاپ شما باید باطریتون رو تو مسیر تغذیه میکرو قرار بدین و تغذیه سایر قطعات از جمله LCD و... رو با استفاده از یک دیود که به صورت معکوس میزارین از باطری جدا کنید.

بهترین پیشنهاد استفاده از ای سی DS1307 که:
            DS1307 یک آی سی ساعت می باشد که دارای ویژگی های زیر است:
            - محاسبه سال ،ماه ، روز ،ساعت ،دقیقه وثانیه
            - ارسال اطلاعات به وسیله دو خط I2C
            - دارای خروجی موج مربعی
            - قابلیت اتصال باتری Backaup

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید بادامی نجات
              برای گذاشتن باطری بکاپ شما باید باطریتون رو تو مسیر تغذیه میکرو قرار بدین و تغذیه سایر قطعات از جمله LCD و... رو با استفاده از یک دیود که به صورت معکوس میزارین از باطری جدا کنید.

بهترین پیشنهاد استفاده از ای سی DS1307 که:
              DS1307 یک آی سی ساعت می باشد که دارای ویژگی های زیر است:
              - محاسبه سال ،ماه ، روز ،ساعت ،دقیقه وثانیه
              - ارسال اطلاعات به وسیله دو خط I2C
              - دارای خروجی موج مربعی
              - قابلیت اتصال باتری Backaup

بله، پیشنهاد شما کاملا صحیح هست اما اگه با این روش باتری کتابی و دیود بشه دو سه ماه برق میکرو تامین کرد برای کار من کافیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nevada
                [quote author

بله، پیشنهاد شما کاملا صحیح هست اما اگه با این روش باتری کتابی و دیود بشه دو سه ماه برق میکرو تامین کرد برای کار من کافیه.

ببنید شما میخواین میکروتون همزمان نمایش هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر قصد داشته باشین میکروتون فقط کار شمارش روزها وتقویم رو انجام بده من بهتون قول میدم که اگه میکروتون رو به حالت sleep ببرین و باطری بکاپ رو هم به میکرو و RTC وصل کنید کارتون رو جواب میده ولی اگر همزمان قصد نمایش بر روی LCD یا سون سگمنت رو داشته باشین شاید یک روز هم جواب نده چه برسه به 3 ماه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید بادامی نجات

ببنید شما میخواین میکروتون همزمان نمایش هم بده؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر قصد داشته باشین میکروتون فقط کار شمارش روزها وتقویم رو انجام بده من بهتون قول میدم که اگه میکروتون رو به حالت sleep ببرین و باطری بکاپ رو هم به میکرو و RTC وصل کنید کارتون رو جواب میده ولی اگر همزمان قصد نمایش بر روی LCD یا سون سگمنت رو داشته باشین شاید یک روز هم جواب نده چه برسه به 3 ماه.
                  بله فقط کار شمارش هست. ضمنا غیر از ds1307 و pcf آیا آی سی دیگه ای هم هست. این دو تا که تو شهر ما گیر نمیاد.؟! :sad: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nevada
                    [quote authorضمنا غیر از ds1307 و pcf آیا آی سی دیگه ای هم هست. این دو تا که تو شهر ما گیر نمیاد.؟! :sad: :cry:

متاسفانه من فقط با همین مدل آی سی ها کار کردم و RTC دیگهای سراغ ندارم.
                    ولی اینو مطمین باش که اگه این دو تا مدل رو نتونی گیر بیاری بقیه رو عمراً بتونی پیدا کنی.

دیدگاه

یا سلام

ای سی ds103 را هم میشه مثل میکرو بهش برنامه بدیم . یعنی مثلا در ساعت 1:12:27 روشن بشه و در ساعت 248 خاموش بشه

2 - منم دنبال همچین چیزی می گردم منظورم استفاده از باتری بک اپ عدسی یا هر چیز دیگه که اگر برق رفت وارد مدار بشه و نزاره میکرو یا ال سی دی

خاموش بشن در ضمن هم بتونه تا شش ماه دوام بیاره :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
                      به امید اینکه در پناه یزدان هر روز موضوع جدیدی در زندگی یاد بگیریم و بتوانیم از آن به بهترین شکل استفاده کنیم

دیدگاه

بازم سلام

درباره ic ds1073 چند رقم هستند یکشون آخرش + داره یکی آخرش Z داره و .... مختلف

حالا کدومشون تو ایران گیر میاد اینم سایتش

http://www.icpart.com/sell_search.jsp?sSearchWord=DS1307

:nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
                        به امید اینکه در پناه یزدان هر روز موضوع جدیدی در زندگی یاد بگیریم و بتوانیم از آن به بهترین شکل استفاده کنیم

دیدگاه

سلام ...................

درمورد DS1307 اون پسوندهاشو نمیدونم چیه؟ اما اینی که من گرفتم و باهاش یه پروژه انجام دادم شمارش DS1307/01701A6/+714A بود .

اما در مورد باتری بک پ همونطور که دوستان اشاره کردن میتونید از باتری های موجود در بازار استفاده کنید . باتری که من انتخاب کردم باترینیکل کادمیم بود که پشتیبانیش خیلی خوب بود (تا الان که شده دوسال) . موفق باشید .
                          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با عرض سلام مجدد

من یه DS1307 گیر اوردم بالاخره. و مدار رو هم بستم و جوابم گرفتم. از یه باتری لیتیومی(مثل باتری ساعت کامپیوتر) هم به عنوان تغذیه DS1307 استفاده کردم. کریستالی هم که بکار بردم از یه ساعت باز کردم و به آی سی وصل کردم. اما مشکلی که وجود داره اینه که وقتی برق میکرو رو قطع میکنم و بعد از چند دقیقه وصل می کنم حدود یه ثانیه عقب میفته.
                            خوب حالا باید چی کار کنم. اگه کسی مداری بسته که با این شرایط جواب گرفته لطف کنه اینجا بزاره.
                            مطمئن هستم کریستال ساعتی که بکار بردم خیلی دقیقه چون در زمان روشن بودن میکرو اصلا عقب نمیفته. فقط وقتی منبع تقذیه میکرو رو قطع میکنم اینجوری میشه :sad: :question:

دیدگاه

سلام .......................

ببینید کلا مشکل تاخیر برای این آیسی وجود داره . اتفاقا اشکالی هم که بعضا به این آیسی میگیرن همینه . البته از مدل مشابهش PCF8583 خیلی بهتره اما به هر حال باید به روش های نرم افزاری جلوی خطا رو بگیرید . این مشکل با کدنویسی حل میشه . من نمونه برنامه ای الان ندارم که بتونم کمکتون کنم اما فکر کنم جناب موسوی در این زمینه اطلاعات کاملتری داشته باشن . به هر حال ایشون توی این زمینه خیلی زبده تر و خبره تر از من هستن (بی تعارف میگم ...) . اما میرم دنبالش و اگه نمونه برنامه ای پیدا کردم حتما براتون میذارم اینجا . موفق باشید .
                              دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X