پاسخ : ساخت دو موج مربعی سوار بر هم توسط میکرو
سلام به شما
این کار که میگم انجام بدید متوجه میشید
1_شما یه ولتاژ 5 ولت از منبع تغذیه بیار
2_یه تقسیم مقاومتی انجام بده تا وسط دو مقاومت بشه حدود 2.5 ولت ( مثل شکل پست 23 )
3_حالا در این حالت ولتاژمون که از وسط دو مقاومت گرفته شده چنده ؟؟؟ جواب : 2.5 ولت
4_ حالا بیا یه سیم رو از خود منبع تغذیه که 5 ولت هستش بگیر و به وسط دو مقاومت وصل کن حالا اگه راست میگی ولتاژمون رو چک کن ببین چنده ؟
میبینی که با اتصال اون سیمه ولتاژ میشه 5 ولت
حالا سیم رو دوباره برش دار میبینی که ولتاژ دوباره میشه 2.5 ولت
به همین سادگی
حالا ما با میکرو میایم ولتاژ 5 ولت رو به وسط دومقاومت وصل میکنیم و بر میداریم (وقتی ولتاژ رو برمیداریم در این حالت پایه میکرو نه جریان میده نه جریان میگیره انگار همون سیمه موقعی که برش میداریم )
متوجه شدی دوست من ؟
سوالی داشتی بپرس در خدمتم
ضمنا این مداری که بهت پیشنهاد میکنم ساده ترین و بهترین و دقیق ترین و بدون مشکل ترین مداری هستش که میتونی تصور کنی
یعنی دیگه آخرشه در عین سادگی . . .
موفق و موید باشید
نوشته اصلی توسط hosseinghaheri
نمایش پست ها
این کار که میگم انجام بدید متوجه میشید
1_شما یه ولتاژ 5 ولت از منبع تغذیه بیار
2_یه تقسیم مقاومتی انجام بده تا وسط دو مقاومت بشه حدود 2.5 ولت ( مثل شکل پست 23 )
3_حالا در این حالت ولتاژمون که از وسط دو مقاومت گرفته شده چنده ؟؟؟ جواب : 2.5 ولت
4_ حالا بیا یه سیم رو از خود منبع تغذیه که 5 ولت هستش بگیر و به وسط دو مقاومت وصل کن حالا اگه راست میگی ولتاژمون رو چک کن ببین چنده ؟

میبینی که با اتصال اون سیمه ولتاژ میشه 5 ولت
حالا سیم رو دوباره برش دار میبینی که ولتاژ دوباره میشه 2.5 ولت
به همین سادگی
حالا ما با میکرو میایم ولتاژ 5 ولت رو به وسط دومقاومت وصل میکنیم و بر میداریم (وقتی ولتاژ رو برمیداریم در این حالت پایه میکرو نه جریان میده نه جریان میگیره انگار همون سیمه موقعی که برش میداریم )
متوجه شدی دوست من ؟
سوالی داشتی بپرس در خدمتم
ضمنا این مداری که بهت پیشنهاد میکنم ساده ترین و بهترین و دقیق ترین و بدون مشکل ترین مداری هستش که میتونی تصور کنی
یعنی دیگه آخرشه در عین سادگی . . .
موفق و موید باشید
دیدگاه