دوستان سلام. من مشکلی در کار با رشته ها توی کدویژن دارم که با توجه به سرچی که کردم و متاسفانه جوابی نیافتم فکر میکنم موضوع اینقدر سادست که کسی مطرحش نکرده و فقط منم که از مرحله پرتم. لذا قبل از هر چیز از طرح این موضوع ساده عذرخواهی میکنم. و اما سوال:
دستور یا تابعی در کدویژن وجود داره که بتونه بخشی از یک رشته را در یک متغیر دیگه از نوع رشته ای کپی کنه؟
مثلا در رشته زیر:
abcdefghijklmnop
من میخام کارکترهای 0 تا 4 را در یک متغیر رشته ای دیگه بریزم و کارکترهای 5 تا9 را در یک متغیر دیگه و بقیه کارکترها رو در متغیر سوم. میدونم که دستوراتی وجود داره که در رشته دنبال یه کارکتر خاص میگرده و بعد از پیدا کردنش هر چندتا از کارکترهایی که نیازه از قبلش رو بر میگردونه. اما به دردم نمیخوره. مشخصا به دستور یا تابعی نیازه که اندیس شروع و طول کارکترها رو بگیره و برگردونه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

مثلا در رشته زیر:
abcdefghijklmnop
من میخام کارکترهای 0 تا 4 را در یک متغیر رشته ای دیگه بریزم و کارکترهای 5 تا9 را در یک متغیر دیگه و بقیه کارکترها رو در متغیر سوم. میدونم که دستوراتی وجود داره که در رشته دنبال یه کارکتر خاص میگرده و بعد از پیدا کردنش هر چندتا از کارکترهایی که نیازه از قبلش رو بر میگردونه. اما به دردم نمیخوره. مشخصا به دستور یا تابعی نیازه که اندیس شروع و طول کارکترها رو بگیره و برگردونه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
دیدگاه