با سلام بر دوستان
هدف پروژه من ایجاد سیستمی است که بتواند در اوقات شرعی اذان را پخش کند.
سیستم دارای دو بخش عمده است اولی سیستم ساعت و دومی سیستم پخش آهنگ(اذان).
زبان برنامه نویسی مورد استفاده اسمبلی با کامپایلر بسکام است.
از یک رم جانبی(MMC) برای ذخیره سازی صوتهای اذان استفاده می شود.
- حالا سوالات در رابطه با این پروژه زیاد است :
1)آیا کل پروژه را یعنی هر دو بخش سیستمی را روی یک میکرو پیدا کنم یا خیر(به لحاظ حجم حافظه 32 atmega )؟
2)آیا اگه روی یک میکرو پیاده بشه تاخیر سیستمی شدیدی بوجود نمی آید؟
3)آیا اجرای پروژه در قالب یک میکرو(atmega32)با توجه با تاخیر سیستمی ممکن,به سیستم پخش صوت آسیب نمی زنه؟
4)اگه بخواهم پروژه ساعت را در قالب یک میکرو مجزا و پروژه پخش صوت را روی یک میکرو جدا اجرا کنم برای ارتباط بین دو میکرو از کدام ارتباط استفاده کنم.ارتباط موازی یا سریال/سریال سنکرون یا آسنکرون.........؟
5)برای محاسبه اوقات شرعی از چه روشی استفاده کنم.از فرمولهای محاسباتی اوقات شرعی استفاده کنم (هر چند چنین فرمولهایی را ندارم ولی می دانم چنین فرمولهایی هست.)یا روش دیتا و جدول داده؟
6)...........

هدف پروژه من ایجاد سیستمی است که بتواند در اوقات شرعی اذان را پخش کند.
سیستم دارای دو بخش عمده است اولی سیستم ساعت و دومی سیستم پخش آهنگ(اذان).
زبان برنامه نویسی مورد استفاده اسمبلی با کامپایلر بسکام است.
از یک رم جانبی(MMC) برای ذخیره سازی صوتهای اذان استفاده می شود.
- حالا سوالات در رابطه با این پروژه زیاد است :
1)آیا کل پروژه را یعنی هر دو بخش سیستمی را روی یک میکرو پیدا کنم یا خیر(به لحاظ حجم حافظه 32 atmega )؟
2)آیا اگه روی یک میکرو پیاده بشه تاخیر سیستمی شدیدی بوجود نمی آید؟
3)آیا اجرای پروژه در قالب یک میکرو(atmega32)با توجه با تاخیر سیستمی ممکن,به سیستم پخش صوت آسیب نمی زنه؟
4)اگه بخواهم پروژه ساعت را در قالب یک میکرو مجزا و پروژه پخش صوت را روی یک میکرو جدا اجرا کنم برای ارتباط بین دو میکرو از کدام ارتباط استفاده کنم.ارتباط موازی یا سریال/سریال سنکرون یا آسنکرون.........؟
5)برای محاسبه اوقات شرعی از چه روشی استفاده کنم.از فرمولهای محاسباتی اوقات شرعی استفاده کنم (هر چند چنین فرمولهایی را ندارم ولی می دانم چنین فرمولهایی هست.)یا روش دیتا و جدول داده؟
6)...........
در تاپیک های قبلی چیزهای مطرح شده بود ولی جدی گرفته نشده بود بنابراین دوباره و به طور اساسی مطرحش کردم .
از کلیه اعضا تقاضا می شود اگر این پروژه را قبلا انجام دادند یا اطلاعاتی در این زمینه دارند کمک کنند.هر چیزی کمک کننده است دریغ نکنید.(برنامه نویسی/سخت افزار)

"سپاس"
از کلیه اعضا تقاضا می شود اگر این پروژه را قبلا انجام دادند یا اطلاعاتی در این زمینه دارند کمک کنند.هر چیزی کمک کننده است دریغ نکنید.(برنامه نویسی/سخت افزار)

"سپاس"
دیدگاه