اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار میکسر ساده با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار میکسر ساده با AVR

با سلام
    من یه مدار میکسر تصویر ساده میخوام
    4 یا 8 تا ورودی تصویر دارم (ویدئو)
    میخوام با پد کلید یا اگه بشه از طریق (numpad (usb کنترل بشه و یکی از اونا رو به خرجی بده
    در صورت امکان با 74hc4051 میخوام کار بشه
    چون با رله کار کردم متاسفانه تو تغییر تصویر پرش داره و اذیت می کنه
    با تشکر
    اینم عکسش

پاسخ : درخواست مدار میکسر ساده با AVR

4051 یه مالتی پلکسر 8 کانال آنالوگ هستش. بنابراین 3تا خط آدرس داره که شما با آدرس دهی به اونها میتونید روی خط ها سوئیچ کنید. منتها این مسئله رو در نظر بگیرید که این آی سی میتونه این حجم از دیتا رو با کیفیت مطلوب انتقال بده یا خیر.
    www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

پاسخ : درخواست مدار میکسر ساده با AVR

یه مثال از ntsc که خیلی استاندارد عمومی ایی هست برات مثال میزنم 50 بار در ثانیه(عمودی ) سیکل گذاری فریم تصویر می کنه هر فریم 15 هزار بار خط گذاری میشوند (افقی)
      و هر خط شامل اطلاعات اطلاعات ارسال ان سطر می باشد در حالی همرا با فازهای رنگ و روشنایی هستش که از رفرنس کلر براس در اول خط که سیگنال سنکرون دتکت رنگ رو حامل هستش که خودش 4.447 مگاهرتزه حالا به نظرت این سرعتو کجا می خواهی کنترل کنی پس دنبال سرعت سیگنالت نباش که بالاست
      کاری که می تونی بکن این سیکنالو تا می تونی باکیفیت به مقصدش برسون اگه می تونی زمین وسیکنال رو جدا جدا سوییچ کن عین فیش خروجی تصویر ممکنه زمین های دوربین های دیگه یا دستگاه های دیگه نویز یا هماهنگ با سیگنال خروجی خودش باشه ... تکنیک پال با ان تی اس کا متفاوته اگه ورودی هات قراره استانداردهای جدا داشته باشن خروجیت پر پر می زنه یا شاید افت و قاط بزنه ...
      تازه سویچت نبایستی شکل موج ورودی رو تغییر بده و تا میتونی شکل اولیه سیگنالتو حفظ کن
      این کلید واژه رو توی گوگل سرچ کن و به تصاویر و مدارات یه نگاه بنداز امیدوارم کارت درست شه
      composite video switcher circuit

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X