اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درست عمل نکردن رله مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درست عمل نکردن رله مدار

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    خازن های خروجی رگولاتور رو 1000میکرو بزار ورودیش رو 470میکرو 100نانو در ورودی و خروجی هم بزار
    این که بعضی مواقع کار نمی کنه دلیلش همون بوبین رله هستش چون بار سلفیه یکم مشکل ساز میشه اپتو می تونه ردیفش کنه
    ممنون از شما
    از ترکیب اپتو و ترانزیستور قدرت استفاده کردم فعلا که مشکلی نداره و داره خوب واکنش نشون میده
    بازم تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amanc.eng نمایش پست ها
      ممنون از شما
      از ترکیب اپتو و ترانزیستور قدرت استفاده کردم فعلا که مشکلی نداره و داره خوب واکنش نشون میده
      بازم تشکر
      خواش می کنم
      اگه رله راه اندازی می کنی از ترانزیستوری مثل2n2222استفاده کن ولی اگه موتوره وجریان بالاست از ترانزیستور قدرت
      بازم مشکلی بود در خدمتم
      موفق باشی
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        اولا که مدار رو قرارش بدین درستش کنیم درستش کردیم واسه از بین بردن نویز یه اپتوکوپلر می زاریم حذف میشه مدار رو قرار بدید تا بشه گفت به قول دوستمون حسش نیست؟؟؟میخوای مشکلت حل بشه باید شماتیکرو بزاری وگر نه نمیشه
        موفق باشی
        به غیر از اپتوکوپلر با تمام فرمایشات شما موافقم / ضمن اینکه میدونم دوستان واقعا بدون هیچ چشم داشتی نیت حل مشکل را دارند ، اما چطور دوستان بدون اینکه مدار را ببینید نظر میدید؟ شاید مشکل در طراحی باشه

خود شخصی که مشکلشو مطرح میکنه باید بدونه که ما علم غیب نداریم مدارو حدس بزنیم و بهتره سوال را کامل و بدون نقص بپرسه پس بهتره مدارو ارسال کنه ، در غیر اینصورت شاید ما به بیراهه بکشونیمش ...
        Reveng will surely come... Your hard time are ahead
        // - - - - - - - - - -
        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
        // - - - - - - - - - -
        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری نمایش پست ها
          به غیر از اپتوکوپلر با تمام فرمایشات شما موافقم / ضمن اینکه میدونم دوستان واقعا بدون هیچ چشم داشتی نیت حل مشکل را دارند ، اما چطور دوستان بدون اینکه مدار را ببینید نظر میدید؟ شاید مشکل در طراحی باشه

خود شخصی که مشکلشو مطرح میکنه باید بدونه که ما علم غیب نداریم مدارو حدس بزنیم و بهتره سوال را کامل و بدون نقص بپرسه پس بهتره مدارو ارسال کنه ، در غیر اینصورت شاید ما به بیراهه بکشونیمش ...
          بله شما درست میگین ولی اگه پست های قبلی رو بخونید متوجه میشید که هم بنده هم دوستان دیگر گفتن مدار رو بزارده تاهم به بیراهه نکشونیمش هم بتونیم درست راهنماییش کنیم وقتی نمیزاره مشکلی هم پیش بیاد تقصیر ما نیست چند بار هم متذکر شدیم مدار رو قرار بدن
          ولی یه مدار قرار داده که انگار همونو بستن و المان ها فرق می کنه حالا دیگه نمی دونم هست یا نه
          جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۰۶:۴۸ ۱۳۹۵/۰۷/۱۷.
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری نمایش پست ها

یعنی زدی تو خال.
            دقیقا این یکی از مشکلات همیشگی من بوده. کی میشه ایرانی ها این فرهنگ نادرست توی سوال پرسیدن رو بذارند کنار!؟

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید محترم.
              دو عدد باطری لیتیومی که داخل باطری لب تاپها هست رو به صورت سری بستم شده 7.4 ولت و لازم دارم که با فشار کلید این ولتاژ با نهایت جریان ممکنه به مصرف کننده برسه و با قطع کلید فشاری اتصال قطع گردد.اگه لطف کنین که ترانزیستور یا ماسفت به جای رله مدارشو بهم بدین بینهایت ممنون میشم.جایی دیدم از ماسفت 3205 و جای دیگر از 13007 استفاده شده بود ولی در مورد مقاومت پایه و دیود زنر و بایاس توضیحی نبود.

دیدگاه

سلام یه برد چای ساز که موقعی که دکمه on رو میزنم روشن نمیشه برق دو سر بوبین رله میاد اما وقتی رله به مدار وصله ولتاژ روی پایه های رله به 2.3 ولت کاهش پیدا میکنه ولی وقتی رله رو جدا میکنم 12.2 ولت نشون میده باید یه دونه از پا یه های رله رو موقعی که مدار در حالت on قرار داره به صورت دستی جدا کنم و دوباره تو همون حالت وصل کنم تا بوبین رله کار کنه ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

https://s25.picofile.com/file/8452351318/%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0%DB%B8%DB%B2%DB%B0_% DB%B2%DB%B2%DB%B4%DB%B3%DB%B5%DB%B9.jpg

اینم عکس برد نقاطی که رنگ نارنجی مشخص شده دو سر بوبین رله میباشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein 1999 نمایش پست ها
                  سلام یه برد چای ساز که موقعی که دکمه on رو میزنم روشن نمیشه برق دو سر بوبین رله میاد اما وقتی رله به مدار وصله ولتاژ روی پایه های رله به 2.3 ولت کاهش پیدا میکنه ولی وقتی رله رو جدا میکنم 12.2 ولت نشون میده باید یه دونه از پا یه های رله رو موقعی که مدار در حالت on قرار داره به صورت دستی جدا کنم و دوباره تو همون حالت وصل کنم تا بوبین رله کار کنه ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اینم عکس برد نقاطی که رنگ نارنجی مشخص شده دو سر بوبین رله میباشد
                  سلام
                  با توجه به توضیحاتتون احتمالا مشکل از درایور رله هستش
                  اول برای این ک مطمئن بشی رله رو با یه تغذیه 12 روشن کن ببین چقدر جریان میکشه
                  اگه اشتباه نکنم حدود 50 میلی باید بکشه
                  سالم بود برو سراغ درایور رله....
                  موفق باشی
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X