اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال تصویر vga با nrf24l01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال تصویر vga با nrf24l01

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
    اگه ffffff که 6 تا f هست رو به صورت استرینگ ارسال کنید در واقع دارید 6 بایت رو ارسال میکنید
    اما اگه برای رنگ قرمز سبز و ابی بخواید 255 رو بفرستید میشه 3 بایت پس سریع تر هستش

توجه کنید اگه به صورت رشته یا استرینگ در آوردید هر عنصر رشته خودش یه بایته اما اگه دیتای هر رنگ رو به صورت یه عدد ارسال کنید هر عددش یه بایت هست
    در مورد string مثال زدم منظورم این بود که به پکت تبدیل کنم.
    در کل با این روش امکانش هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinghaheri نمایش پست ها
      ممنون.
      حالا یه سوال دگ داشتم.
      من اگه اول کار وقتی vga به میکرو وصل میشه فرکانس های همزمانی را تشخیص بدم و با nrf ارسالش کنم. (فقط برای یکبار)
      و بعد خروجی های rgb را با adc بگیرم و سه تاش را در کنار هم (مثل قالب رنگی) بزارم و اون را با فرکانس مورد نیازش توسط nrf ارسال کنم چی میشه؟
      مثلا برای رنگ سفید یک پیکسل بجای این که برای rgb سه بار 255 را بفرستم ، بیام و از معادل هگزه سه عدد استفاده کنم که به صورت ffffff میشه و در اخر این را به عنوان یک استرینگ ارسال کنم!
      دوربین های دیجیتال همه ی این کارها رو برای شما انجام میدن و تصویر نهایی رو میتونید به آسونی و یکجا توسط یکی از پروتکل های ارتباطی ساده تحویل بگیرید
      گذشته از اینها ماژول دوربینی مانند ov7670 که خودش یک بافر برای نگهداری تصویر داره و میتونید اطمینان کنید که تصویر تا پیش از اینکه اونو بخونید تغییری نمیکنه (حالا هرچقدر که زمان نیاز داشته باشید) و همچنین به روشهای پیچیده ای هر پیکسل رنگ رو توی دو بایت جا میده
      و شماری از پیش پردازش های تصویر رو میتونه انجام بده مانند تراز رنگ - روشنایی - نمایش خاکستری و ... که هرکدوم از اینها بخشی از بار پردازش رو کمتر میکنه
      پیشنهاد من اینه که از دوربین های دیجیتال استفاده کنید
      If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR نمایش پست ها
        دوربین های دیجیتال همه ی این کارها رو برای شما انجام میدن و تصویر نهایی رو میتونید به آسونی و یکجا توسط یکی از پروتکل های ارتباطی ساده تحویل بگیرید
        گذشته از اینها ماژول دوربینی مانند ov7670 که خودش یک بافر برای نگهداری تصویر داره و میتونید اطمینان کنید که تصویر تا پیش از اینکه اونو بخونید تغییری نمیکنه (حالا هرچقدر که زمان نیاز داشته باشید) و همچنین به روشهای پیچیده ای هر پیکسل رنگ رو توی دو بایت جا میده
        و شماری از پیش پردازش های تصویر رو میتونه انجام بده مانند تراز رنگ - روشنایی - نمایش خاکستری و ... که هرکدوم از اینها بخشی از بار پردازش رو کمتر میکنه
        پیشنهاد من اینه که از دوربین های دیجیتال استفاده کنید
        خب همون جور که قبلا گفتم ورودی من ممکنه دوربین نباشه ، مثلا میخوام تصویر را از کامپیوتر به مانیتور انتقال بدم

دیدگاه

دوست عزیز قبلا هم گفتم
          اگه یه عکس رو بخواید ظرف چند ثانیه ارسال کنید مشکلی نیست
          اما اگه فیلم رو میخواید ارسال کنید که خودش در یک ثانیه حداقل باید 12 فریم داشته باشه با avr امکان پذیر نیست
          آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
            دوست عزیز قبلا هم گفتم
            اگه یه عکس رو بخواید ظرف چند ثانیه ارسال کنید مشکلی نیست
            اما اگه فیلم رو میخواید ارسال کنید که خودش در یک ثانیه حداقل باید 12 فریم داشته باشه با avr امکان پذیر نیست
            خوب ، خودم که گفتم avr از عهدش بر نمیاد.
            ببینید من با نوع میکرو مشکل ندارم . می خوام ببینم مکانیزم کار اصلا اصولی هست یا نه!
            روال اسکن vga همین طور که من میگم هست یا نه؟
            این پروژه جواب میده یا نه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X