اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل نا معلوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل نا معلوم

عرض سلام و ادب خدمت دوستان و اساتید گرامی
    چرا بعد از مدتی که تمام قسمت های پروژه داره صحیح و درست کار میکنه یهو بی دلیل دچار اختلال میشه ؟ به طور مثال الان بنده یک کنترلر گلخانه طراحی و اجرا کردم . بعد از چند روز قسمت ساعت برنامه ( از ds1307 استفاده کردم ) تو یه ساعتی قفل کرده , بقیه قسمت ها شامل دما و رطوبت و غیره داره درست کار میکنه , ای سی رو عوض کردم , دوباره میکرو رو پروگرم کردم , ولی درست نشد . تنها کاری که نکردم عوض کردن کریستال بوده , که نداشتم , قبلا هم از این قبیل مشکلات داشتم , تمام اقدامات پیشگیری از نویز و اغتشاش رو هم انجام دادم . احتمال داره چون از نسخه کرک شده بسکام استفاده میکنم این مشکلات پیش میاد ؟ یا اینکه کریستال معیوب شده ؟ یا مشکل از جای دیگست ؟؟؟ دوستانی که تجربه کردن . ممنون میشم راهنمایبم کنید .

پاسخ : مشکل نا معلوم

دوست عزیز با توجه به مختصر اطلاعاتی که بنده دارم باید بگم مشکل از ds1307 هستش
    سعی کنید قطعاتتون رو از فروشگاه هایی بگیرید که محصولاتشون خوب هست مثلا همین eca کیفیت قطعاتش خوبه
    اگه ممکنه شماتیک رو قرار بدید و یه عکس مناسب از بردتون بزارید
    موفق باشید
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

اگه جایی روی میکرو برای خواندن خروجی سنسور مقاومت پول اپ فعال کردید اون رو بردارید یک مقاومت معمولی قرار بدید شاید حل بشه میکرو رو هم اگه AVR هست نوع PU رو تهیه کنید صنعتی هست. در غیر اینصورت ایسی تایمر جنسش بده
      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام , بله خروجی سنسور و همچنین پایه های scl و sda همگی با مقاومت 4.7 کیلو پول آپ شدن. میکرو کنترلر هم atmega32 از نوع a هست . من تمام پروژه هام رو با نوع a انجام میدم , راستش تا حالا اصلا نوع دیگشو ندیدم همیشه تمام قطعات رو به صورت اینترنتی سفارش میدم, و همیشه این مدل وو برام میارم و در تمامی پروژه ها هم مشکل داشتم. ولی علت دیگه که من فک میکنم استفاده از نرم افزار قفل شکسته هست که ایجاد مشکل میکنه , به هر حال ممنون از راهنماییتون .

دیدگاه

دوست گرامی

کمی دشو.ار است تصور کنیم بسکام کرک شده به حدی هوشمند باشد که در فایل هگز یک بمب زمانی قرار بدهد که در ابتدا سیستم بدون مشکل کار کند و بعد از مدتی اختلالات اغاز گردد ... اگر از ابتد مشکل وجود داشت امکان داشت این احتمال را در نظر گرفت
          پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

در مورد آی سی ساعت نکته ای که هستش اینه که نباید بصورت پی در پی ازش خونده بشه. هر 1 ثانیه از آی سی ،ساعت و تاریخ رو بخونید.
            www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabedi نمایش پست ها
              در مورد آی سی ساعت نکته ای که هستش اینه که نباید بصورت پی در پی ازش خونده بشه. هر 1 ثانیه از آی سی ،ساعت و تاریخ رو بخونید.
              میشه لطفا بگید چطور اینکارو کنم ؟

دیدگاه

یه تایمر طراحی کنید که هر یک ثانیه زمان ds رو بخونه
                به همین سادگی
                یا میتونی در حلقه اصلی از delay استفاده کنی
                آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X