اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از کدام یک از میکروکنترلرهای خانواده Avr بیشتر استفاده می کنید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

از کدام یک از میکروکنترلرهای خانواده Avr بیشتر استفاده می کنید؟

با سلام
    دوستان شما از کدام یک از میکروکنترلرهای نامبرده بیشتر استفاده می کنید ؟ لطفا دلیل اون رو هم ذکر کنید.
    با تشکر
    281
    Atmega128
    0%
    119
    Atmega64
    0%
    57
    Atmega32
    0%
    65
    Atmega8
    0%
    24
    Atmega16
    0%
    16

پاسخ : از کدام یک از میکروکنترلرهای خانواده Avr بیشتر استفاده می کنید؟

با سلام
    سوال کاملا وابسته به کاربرد هست ولی من معمولا از m8 استفاده میآ‌کنم چون برای اکثر کارآ‌هام کافی است، ارزان هست و به نسبت پکیج کوچکی داره. جدیدا هم از tiny2313 خیلی خوشم آمده یه چندتایی برای خونه خریدم!
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

سلام.
      برای من فرقی نمیکنه ...قبل پروژه بررسی میکنم چند تا ورودی و خروجی دارم طبق اون میکرو خریداری میکنم....

از مگا 32 بیشتر استفاده نکردم...
      www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط payaimen
        با سلام
        دوستان شما از کدام یک از میکروکنترلرهای نامبرده بیشتر استفاده می کنید ؟ لطفا دلیل اون رو هم ذکر کنید.
        با تشکر
        به نظر من اگه mega16 رو جزء نظر سنجی قرار میدادید بد نبود.
        چون اکثراَ از mega16 به خاطر میزان ورودی خروجی ها و حافظه مناسب و از همه مهمتر قیمت مناسبتر تو پروژه ها استفاده میکنن.

اگه از اون چهار تا بخوای mega32 ولی در کل مصرفم بیشتر mega16

دیدگاه

به نظر من اگه mega16 رو جزء نظر سنجی قرار میدادید بد نبود.
          [/quote]

درسته، اینم محض روی گل شما

دیدگاه

سلام
            من 80% پروژه ها رو با مگا8 و خیلی کم مگا 32

دیدگاه

تا این مرحله از نظرسنجی ، دوستان متناسب با نوع پروژه ها کنترلر خودشون رو انتخاب می کنند. درسته از لحاظ صرفه اقتصادی این کار درسته ولی مستلزم صرف وقت در طراحی pcb و بعضی موارد برنامه نویسی است.
              ولی یکی از مواردی که میشه روی اون فکر کردطراحی مینیم سیستمی است که در اغلب پروژه ها بتوان از اون استفاده کرد ونیز نوشتن نرم افزاری قابل انعطاف برای رهایی از برنامه نویسی برای هر پروژه است. که در صورت اجرایی نمودم آن می توان پروژه ها رو با حداکثر سرعت انجام داد چیزی که اغلب دوستان با اون مشکل دارند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X