اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دو حافظه mmc به یک میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال دو حافظه mmc به یک میکرو

سلام به همه دوستان
    من تونستم VS1011e رو راه بندازم
    حالا یه سوال دیگه میخوام پایه های miso ;mosi ;sclk رو بین مموری و وی اس مشترک کنم دوستان کسی هست که بگه در این حالت باید spi مربوط به مموری سخت افزاری تعیین کنم یا نرم افزاری و توی فایل mmc.bas و mmc.lib چه تغییراتی رو بدم البته خودم تونستم پایه sclk اونا رو یکی کنم و مد spi رو نرم افزاری کردم اما توی پخش به مشکل خوردم تیکه تیکه میشه بعضی وقتها
    منتظرم دوستان
    دلتون شاد وقتتون خوش

دیدگاه

اگه از دوستان کسی تونسته با یک میکرو دو تا مموری sd رو بخونه ممنون میشیم اطلاعاتشو اینجا قرار بده من که با avr-dos نتونستم هرکاری کردم.پایه ss رو هم کنترل کردم ولی بازم نشد!

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط hamedhamidi
        اگه از دوستان کسی تونسته با یک میکرو دو تا مموری sd رو بخونه ممنون میشیم اطلاعاتشو اینجا قرار بده من که با avr-dos نتونستم هرکاری کردم.پایه ss رو هم کنترل کردم ولی بازم نشد!
        سلام من با سی کد مینویسم ، همچین کاریم نکردم! :mrgreen: ولی با بالا بردن ss چیپ اول و low کردن ss چیپ دوم باید بشه!

نوشته اصلی توسط حسام هاشم
        سلام به همه دوستان
        من تونستم VS1011e رو راه بندازم
        حالا یه سوال دیگه میخوام پایه های miso ;mosi ;sclk رو بین مموری و وی اس مشترک کنم دوستان کسی هست که بگه در این حالت باید spi مربوط به مموری سخت افزاری تعیین کنم یا نرم افزاری و توی فایل mmc.bas و mmc.lib چه تغییراتی رو بدم البته خودم تونستم پایه sclk اونا رو یکی کنم و مد spi رو نرم افزاری کردم اما توی پخش به مشکل خوردم تیکه تیکه میشه بعضی وقتها
        منتظرم دوستان
        دلتون شاد وقتتون خوش
        آقا من همچنان با سی کد مینویسم :mrgreen:ولی من که با vs1003 , مگا 16 و32 تونستم. از spi خود میکرو هم استفاده کردم
        شما همه پایه ها (غیر از چیپ سلکتشونو ) باید یکی بگیری!
        پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X