اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بوت لودر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بوت لودر

سلام دوستان چطور میتونم یه برنامه led چشمک زن بنویسم و تو قسمت بوتلودر پروگرام کنم چطور برنامه رو بنویسم که تو قسمت بوتلودر پروگرام شه
    پیشاپیش ممنون از پاسختون
    سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

پاسخ : بوت لودر

خب شما دیگه باید بوتلودر بنویسید. فکر میکنم این دو صفحه عالی باشه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده نمایش پست ها
      سلام دوستان چطور میتونم یه برنامه led چشمک زن بنویسم و تو قسمت بوتلودر پروگرام کنم چطور برنامه رو بنویسم که تو قسمت بوتلودر پروگرام شه
      پیشاپیش ممنون از پاسختون
      درست متوجه نمی شو م منظورتون از «تو قسمت بوت لودر پروگرام شدن» چیست. در حقیقت برنامه بوت لودر (که برای هر میکرو و کمپایلر خاص متفاوت است)، ابتدا درون میکرو ریخته می شود و قسمتی از حافظه فلاش آن را اشغال می کند (یک عیب برای این روش).
      حالا این میکرو آماده است که از این به بعد؛ مستقیما از طریق پورت USB رایانه و بدون نیاز به دستگاه پروگرامر، پروگرام شود.برنامه در سایر خانه های خالی حافظه فلاش میکرو ذخیره می شود.

دیدگاه

سلام مهندس جان حافظه بوت لودر یه قسمت از حافظه فلش که با پروگرم فیوز بیت بوت ریست میکرو بعد از ریست شدن به جای اینکه خوندن از ادرس 0000 خونه فلش شروع به خوندن برنامه کنه از قسمت بوتلودر شروع به خوندن میکنه و حالا برنامه نوشته شده تو اون قسمت میتونه هرچی باشه حالا منظور من واسه این سوال این بود که چطوری برنامه رو بنویسم به جای اینکه تو قسمت اپلیکیشن پروگرم بشه تو قسمت بوتلودر پروگرم بشه یه راه بلدم که خودم یاد گرفتم اما هم سخته هم زمان بر و اونم ادیت فایل هگز اون برنامس که باید ادرسا رو تغییر بدم چک سام دوباره محاسبه کنم با همین روش یه چشمک زن نوشتم و جواب داد. حالا من دنبال راه استانداردشم
        البته این تعریفایی که من از بوتلودر و حافظه فلش کردم زیاد درست نبود برای درک بهتر به نظرم فیلمای اموزش استاد کی نژاد ببینین خیلی بهتره

دیدگاه

بهتره یه فایل بوت لودر پیدا کنی و توی اون تغییرات ایجاد کنی تا بعدش بتونی دوباره میکرو رو پروگرام کنی

دیدگاه

با تشکر از روح الامین عزیز
            جوابم پیدا کردم موقع کمپایل باید تنظیم کنم
            از همون لینکا یک صفحه دیگه توشون پیدا کردم یه برنامه led چشمک زن ساده رو تو قسمت بوتلودر پروگرم کرده
            تو قسمت Description صفحه توضیحات داده

دیدگاه

سلام دوستان من تو قسمت ادرس دهی پیج و ورد دچار مشکل شدم این ادرسی که تو هر یک از خط های فایل هگز هست ادرس پیج هست یا ادرس ورد
              که تو هر خط نسبت به خط قبل( 0x10 ) افزایش پیدا می کنه و چطور باید ادرس پیج یا ورد از این ادرس استخراج کنیم و سوال بعدی اینکه تو میکرو مثلا atmega8
              هر پیج 32 ورده اما تو هر خط فایل هگز بیشتر از 8 ورد نیست ایا ورد های خط بعدی هم باید در ادامه نوشته بشه تا یک پیج تکمیل بشه یا در پیج بعدی نوشته بشه
              با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X