اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد دو موج مربعی همراه با زمان مرده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد دو موج مربعی همراه با زمان مرده

با سلام خدمت دوستان عزیز،من میخام یه اینورتر ساده موج مربعی با میکرو بسازم که شکل مدار رو براتون قرار میدم در ادامه!
    برای ساخت مدار فرمان IRF540 ها نیاز به یک موج مربعی هست که دربر دارنده ی زمان مرده اونها(حدود 45 نانو ثانیه) باشه،که البته باید موج خروجی با فرکانس 50HZ هم داشته باشیم
    خودم این کد رو زدم ولی بنظرم نمیتونه پاسخ گو باشه و نیاز هست از تایمر ها استفاده بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
    http://8pic.ir/images/5s6mldm909tx5brn1umq.jpg
    تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل

پاسخ : ایجاد دو موج مربعی همراه با زمان مرده

با سلام
    این کار به راحتی با ایسی های پی دبلیو ام امکانپذیره
    اگر خواستین در خدمتم
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

با avr نمیشه؟
      ممنون میشم اگه کمکم کنین،خیلی کارم گیره.

دیدگاه

سلام
        با توجه به شماتیکی که قرار دادین، عملاً نیازی به لحاظ کردن زمان مرده نیست. چون با توجه به شماتیک، Q1 و Q2 نسبت به هم NOT هستند. یعنی روشن شدن یکی، معادل خاموش شدن دیگری در همان لحظه است.
        ضمن اینکه برای پیاده سازی چنین مداری، استفاده از میکروکنترلر منطقی به نظر نمیرسه. یک مدار ساده ی مولتی ویبراتور متشکل از 2 ترانزیستور میتواند این نوسان را ایجاد نماید.
        *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power-el نمایش پست ها
          با avr نمیشه؟
          ممنون میشم اگه کمکم کنین،خیلی کارم گیره.
          سلام با avr می تونی pwm تولید کنی با ای سی های دیگه هم میشه
          از تایمر استفاده کنی باید
          موفق باشی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
            سلام
            با توجه به شماتیکی که قرار دادین، عملاً نیازی به لحاظ کردن زمان مرده نیست. چون با توجه به شماتیک، Q1 و Q2 نسبت به هم NOT هستند. یعنی روشن شدن یکی، معادل خاموش شدن دیگری در همان لحظه است.
            ضمن اینکه برای پیاده سازی چنین مداری، استفاده از میکروکنترلر منطقی به نظر نمیرسه. یک مدار ساده ی مولتی ویبراتور متشکل از 2 ترانزیستور میتواند این نوسان را ایجاد نماید.
            از لحاظ پالس اره NOT هستند ولی بحث من زمانیه که طول میکشه تا ترانزیستور خاموش شه(بعد از رفتن پالسش)،قبول دارم با ایسی راحت تر انجام میشه این کار ولی برای پروژه میخام و مجبور به استفاده از avr هسم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            سلام با avr می تونی pwm تولید کنی با ای سی های دیگه هم میشه
            از تایمر استفاده کنی باید
            موفق باشی
            میتونین راهنمایی کنین استفاده از تایمر ها رو؟

دیدگاه

خب لازم نیست شما این زمان رو لحاظ کنید! به نظرتون لازمه؟
              ضمن اینکه اگر برای استفاده از میکرو اجبار دارید و حتماً می خواهید که این تأخیر ایجاد شود، توجه کنید که ابتدا باید زمان سیکل اجرای دستور در میکرو را محاسبه کنید. اگر فرض کنیم که فرکانس سیکل دستور میکرو در حدود 22MHz باشه (که نیست)، زمان اجرای دستور هر خط تا دستور خط بعدی در حدود 45ns میشه که این تأخیر به خودی خود، حساسیت شما رو برطرف می کنه.
              اما بازم نظرم اینه که چه با میکرو و چه با مدار منطقی، لزومی نداره Q1 و Q2 با تأخیر نسبت به هم سوییچ بشن.
              *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power-el نمایش پست ها
                از لحاظ پالس اره NOT هستند ولی بحث من زمانیه که طول میکشه تا ترانزیستور خاموش شه(بعد از رفتن پالسش)،قبول دارم با ایسی راحت تر انجام میشه این کار ولی برای پروژه میخام و مجبور به استفاده از avr هسم.

میتونین راهنمایی کنین استفاده از تایمر ها رو؟
                شما از تایمر می تونی استفاده کنی و موج pwm مناسب رو بسازی حالا این مناسبش رو باید کسی که ازش درست کرده بپرسی تا دقیق بهت بگه باید چقدر باشه مقدارش مقدار دقیقشو من نمی دونم اقا سید در این مورد متخصص هستن
                موفق باشید
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

برای ایجاد Dead time بصورت سخت افزاری با استفاده از گیت به پست زیر در انجمن:
                  با سلام خدمت تمامی دوستان من برای ساخت یه ups نیاز به انداختن death time دارم تا همزمانی در خروجی ایجاد نشه و صدای بمب X_X رو از مدارم نشنوم والبته قبلا این کار رو با ir2136 انجام دادم ولی اون مدار ارزشش رو داشت ولی واسه این مدار می خوام از میکرو استفاده کنم . حالا اگه کسی می دونه یه کمکی بکنه .راستی کامپایلرم code vision هست.

و بصورت نرم افزاری برای میکروکنترلرهایی که چنین قابلیتی ندارند به پست تلگرامی زیر مراجعه کنید:
                  جدیدترین ویرایش توسط طراح; ۱۱:۰۵ ۱۳۹۵/۰۸/۰۹.
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با 555 ببند این مدارم خوبه واسه اینورتر

ترانزیستور q2 و q3 نقش یه گیت NOT رو دارن
                    کم خرج تره
                    برنامه نویسی هم نمیخواد

دیدگاه

سلام من یه پالسی برای راه اندازی ۲سوییچ میخوام که کلا فرکانس ۱۰۰khz هست در یک سوم فرکانس سوییچ اول روشن و بعد خاموش شود که هنگام خاموش شدن سوییچ اول سوییچ دوم به مدت دوسوم فرکانس روشن و خاموش شود و در زمان بعد هردو سوییچ خاموش باشد

راه اندازی ۲سوییچ میخوام که کلا فرکانس ان ۱۰۰khz هست در یک سوم فرکانس سوییچ اول روشن و بعد خاموش شود که هنگام خاموش شدن سوییچ اول سوییچ دوم به مدت دوسوم فرکانس روشن و خاموش شود و در زمان بعد هردو سوییچ خاموش باشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X