اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب چک کردن وضعیت پورت در بسکام...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب چک کردن وضعیت پورت در بسکام...

سلام دوستان...یه مشکل خیلی اعصاب خورد کن پیدا کردم تو بسکام و پرتئوس..خواهشا کمک کنید...
    من یه مداری دارم که یه پورت میکرو رو پایه هاش رو 0 و 1 میکنم و کد مینوسم واس اینکه از یه پروت دیگه خورجی بگیرم...
    ببیند من این شرط ساده رو نوشتم...
    کد:
    If SENS=&B00111110 Then
    DRIVE=&B00100110
    End If
    -----------------
    در ضمن SENS همون ورودی یعنی PORTB هست و DRIVE همون خروجی یعنی PORTD هست...این هارو alias کردم...
    ------------
    عکس زیرو ببینید....

---------
    ببینید اون پین هایی که تو PORTB بهشون یه سری دیتا وصله همشون 1 هست...اون یکی رو هارو بیخیال...اونا خالین...تو کد دقیقا 1 هارو درست نوشتم...ولی ببینید اصلا تو PORTD خروجی نمیده...
    -----------------
    حالا به غیر این این مشکل هم هست...این کد رو نوشتمو..
    کد:
    If SENS=&B00000000 Then
    DRIVE=&B00100110
    End If
    --------
    اون alias ها هم سرجاشونه....حالا عکس رو ببینید...وضعیت پورت ها مثل قبله ولی ایندفعه خروجی میده...یعنی دوباره کد رو نگاه کنید ، همه چی باید 0 باشه تا شرط برقرار شه و لی پایه های ذکر شده 1 هستن...میکرو اونارو 0 میخونه...
    عکس دوم::::

--------
    ببخشید که زیاد شد.....خواهشا کمک کنید...کلافه شدم...

پاسخ : مشکل عجیب چک کردن وضعیت پورت در بسکام...

سلام
    اون قسمت alias رو که نزاشتید ولی احتمال میدم تو قسمت alias به جای pinb نوشتید portb !!
    نمیدونم میکرو رو در چه حدی کار کردید ولی اگه این رو میگم ببخشید
    شما هر وقت میخوایید از ورودی بخونید باید از pin استفاده کنید و هر وقت میخواید خروجی رو تغییر بدید از port

دیدگاه

پاسخ : مشکل عجیب چک کردن وضعیت پورت در بسکام...

داداش خدا خیرت بده...حل شد...اون ورودی و خروجی رو که میدونستم فقط یاد رفته بود همین...به هر حال دستت درد نکنه...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X