سلام دوستان میشه بگین چطور میتونم حالت زیر اجرا کنم میکروی من تو مد مستر هست; پین ss تو میکروی من پریده چطور میتونم به یه پین دیگه تغییرش بدم تو اینترنت سرچ کردم این عکس پیدا کردم از پاسختون ممنون
سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.
سلام چون میکرو من در مد مستر هست نیازی به ss اصلی ندارم به صورت دستی یه پین رو برای ss حالا هر پینی رو به صورت خروجی تعریف میکنم قبل از ارسال یا دریافت اطلاعات اون رو در وضعیت 1 قرار میدم سپس قبل از ارسال هر بایت اونو صفر میکنم و سپس بایت ارسال میکنم و برای ارسال بایت بعدی یک بار 1 و دوباره برای ارتباط مجدد صفر میکنم و بایت بعدی رو ارسال میکنم زمانی هم که نمیخوام چیزی ارسال یا دریافت کنم اونو در وضعیت 1 قرار میدم . اینو هنگام برنامه نوشتن تو حلقه(( ارسال یا دریافت داده)) قرار میدم.
سلام دوستان یه سوال در رابطه با spi دارم ممنون میشم پاسخ بدین
من برای ارتباط یه اسلاو 3.3 ولتی به یک مستر 5 ولتی پایه های mosi و sck و ss با تقسیم مقاومتی ولتاژشون رو به 3.3 ولت رسوندم و به اسلاو دادم و پایه miso هم به صورت مستقیم به اسلاو وصل کردم حالا پایه miso تو مستر پول اپ هستش ایا این پول اپ که 5 ولت هست به اسلاو صدمه نمیزنه اگه صدمه میزنه میتونم با ترانزیستور 2n5550 از هم ایزولشون کنم و سپس عدد به دست امده رو تو میکرو متممم کنم که بشه داده اصلیم:
اگه یک عدد اسلیو داری میتونی ss رو وصل نکنی ولی clk miso mosi باید تغییر ولتاژ بدن به 3.3
البته راه ساده تر اینکه میکرو مستر تو 3.3 ولت راه اندازی بشه که تقریبا تمام avr ها میتونن با این ولتاژ کار کنن
چطور میتونم پول اپ داخلی miso رو تو مستر غیر فعال کنم تو مستر وقتی ریجستری ها رو مقدار دهی میکنم miso پول اپ میشه و ولتاژ روی پایه miso مستر 5 ولت میشه که به اسلاو 3.3 ولتی صدمه میزنه
بیت DDRB.2((به طور مثال منظور همان پین MISO هست )) را بعد از پیکره بندی SPI برابر 0 قرار بدید البته زمانی که مستر اطلاعات بفرسته MISO را 1 میکنه تا منتظر دریافت باشه
دیدگاه