اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام نشدن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام نشدن میکرو

سلام دوستان
    بعضی وقتا به خاطر علت هایی مثل هنگ برنامه یا قطع شدن ارتباط پروگرامر میکرو غیر قابل پروگرام میشه(همچین موضوع های ساده ای) !!! میشه کاریش که به حالت اول برگرده؟

پاسخ : پروگرام نشدن میکرو

میشه لطفا یک مقدار بیشتر توضیح بدین که علت پروگرام نشدن چی هست؟ یکم گنگ گفتید
    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

گاها در حین پروگرام کردن شاید به دلایل ناخواسته فیوزبیت ها به حالت هایی غیر از کریستال خارجی یا RC داخلی برن. یک بار با RC خارجی تست کنید و در صورت عدم موفقیت می تونید از طریق {دکتر فیوزبیت} میکرو رو به حالت دیفالت برگردونید.
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

مثلا با برنامه کدویژن ارور پروگرام نشدن میده یا با برنامه اتمل استدیو فیوز بیت ها غیرفعالن . هیچ کاری نمیتونم روش بکنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط سوران آراسته نمایش پست ها
        گاها در حین پروگرام کردن شاید به دلایل ناخواسته فیوزبیت ها به حالت هایی غیر از کریستال خارجی یا RC داخلی برن. یک بار با RC خارجی تست کنید و در صورت عدم موفقیت می تونید از طریق {دکتر فیوزبیت} میکرو رو به حالت دیفالت برگردونید.
        میشه بیشتر کمکم کنید؟ دکتر فیوزبیت یه کم دربارش اطلاع دارم ،مثل اینکه مدار خاصی داره که باید بست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sinaitg نمایش پست ها
        میشه لطفا یک مقدار بیشتر توضیح بدین که علت پروگرام نشدن چی هست؟ یکم گنگ گفتید
        مثلا با برنامه کدویژن ارور پروگرام نشدن میده یا با برنامه اتمل استدیو فیوز بیت ها غیرفعالن . هیچ کاری نمیتونم روش بکنم

دیدگاه

قبلا یادمه تو سایت دوستان مدارش رو گذاشته بودن ولی من تو فروشگاه سایت دیدم و اینم لینکش.
          عملا ساختنش به صرفه نیست.
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته نمایش پست ها
            قبلا یادمه تو سایت دوستان مدارش رو گذاشته بودن ولی من تو فروشگاه سایت دیدم و اینم لینکش.
            عملا ساختنش به صرفه نیست.
            اتفاقا به صرفه هست
            اما درد سر داره
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            --------------------------------------------------------
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            --------------------------------------------------------
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلام دوستان من یه ای سی attiny 26 رو با پروگرامر جیبی هاتل پروگرم کردم
              الان میکرو درست کار میکنه ولی دیگه پروگرم نمیشه.
              کسی راه حلی داره

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

دیدگاه

سلام. پروگرامر من وسط اپلود فایل هگز قطع میشه. نرم افزار progasp پروگرام رو به پایان میرسونه اما درست پروگرام نمیشه. و وقتی ایسی رو درمیارم دوباره میزارم رو پروگرامر مینویسه پروگرامر وصل نیست درحالی که چراغ پروگرامر روشن ه. پروگرامر رو از کامپیوتر جدا میکنم دوباره میزنم اینبار ایسی رو نمیشناسه. تا اینجا هزار تا درایور تست کردم براش. میشه یکی کمکم کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Also نمایش پست ها
                  سلام. پروگرامر من وسط اپلود فایل هگز قطع میشه. نرم افزار progasp پروگرام رو به پایان میرسونه اما درست پروگرام نمیشه. و وقتی ایسی رو درمیارم دوباره میزارم رو پروگرامر مینویسه پروگرامر وصل نیست درحالی که چراغ پروگرامر روشن ه. پروگرامر رو از کامپیوتر جدا میکنم دوباره میزنم اینبار ایسی رو نمیشناسه. تا اینجا هزار تا درایور تست کردم براش. میشه یکی کمکم کنه
                  درود، وقتی پروگرامر فیک یا کلون باشه همینه.
                  من خودم از PROGASP بیزارم و بجاش از PONYPROG استفاده میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X