اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل تو خوندن ADC تو بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل تو خوندن ADC تو بسکام

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
    یبار خدمتت گفتم مشکل شما adc نیستش - مشکل ال سی دی هستش - چون اگه مشکل adc بود حداقل عدد 0 رو نشون میداد
    آقا یوسف...قبلا گفتم...من با همین مدار و با همین فایل پروژه یه متن رو نمایشگر نشون دادم..بدون هیچ مشکلی...

دیدگاه

بله . ممکنه مسیر سیم کشی پروتوس یدونه رو اشتباه وصل کردی یا چیزای دیگه .. منظور منم این بود دنبال ایراد adc نگرد صفحه نمایشت نشون نمیده
      اصلا چرا از دستور پرینت استفاده نمیکنی تا تو پروتوس راحت تر چک کنی؟؟

دیدگاه

پرینت یعنی چی؟؟؟پرینت چیکار میکنه؟؟تا الان اینو نفهمیدم..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir4elec نمایش پست ها
          شرمنده حسین آقا...نسخه دیگه ای ندارم..شمنده بیزحمت میشه از همین عکسی که گذاشتم مدار رو خودت ببندی و تست کنی...ببخشیدا..
          بستم. مشکلی نداشت رو پرتیوس 8.4

برنامشم همونی که خودت نوشتی . بدون سی ال اس.

فقط من تو پرتیوس 8.4 میکرو مدل شمارو پیدا نکردم . مگا8 معمولی رو گذاشتم.
          موفق باشی.
          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

به جای ال سی دی virtual terminal قرار بده فقط 1 سیم میخواد به txd میکرو وصل کن
            به جای دستور lcd A فقط بنویس print A به طور مثال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
              بستم. مشکلی نداشت رو پرتیوس 8.4

برنامشم همونی که خودت نوشتی . بدون سی ال اس.

فقط من تو پرتیوس 8.4 میکرو مدل شمارو پیدا نکردم . مگا8 معمولی رو گذاشتم.
              موفق باشی.
              حسین آقا مرسی...منظورتون چیه که پیدا نکردم ، منم همین مگا 8 رو گذاشتم دیگه...چرا واسه شما کار میکنه ، واسه من نه؟؟؟
              آهان چرا واس شما پایه RS روشنه واسه من نه؟؟؟چرا واسه شما فقط D6 روشنه واسه من هم D6و هم D7 ...چرا اینطوریه بس؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir4elec نمایش پست ها
                حسین آقا مرسی...منظورتون چیه که پیدا نکردم ، منم همین مگا 8 رو گذاشتم دیگه...چرا واسه شما کار میکنه ، واسه من نه؟؟؟
                آهان چرا واس شما پایه RS روشنه واسه من نه؟؟؟چرا واسه شما فقط D6 روشنه واسه من هم D6و هم D7 ...چرا اینطوریه بس؟؟؟
                منظورم اینه که ، شاید طراحی این میکرو تو پرتیوس 8.5 مشکل داشته باشه . بازم فقط یه حدسه.
                بقیه سوالات شما دیگه ربطی به من و شما نداره ، یه داده ارتباط هست بین میکرو و ال سی دی . من هم نمیدونم دلیلشو ، شاید در لحظه عکس گرفتم اینا روشن یا خاموش بودن .
                شما همیشه سعی کنید جاهایی که به 5 ولت نیاز دارید از power استفاده کنید .
                با یه میکرو دیگه امتحان کنید شاید جواب گرفتید ، یا رو برد برد تست بگیرید.
                موفق باشید.
                به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

آخه یه پروژه هم بود...دقیقا مثل همین ولت متر ساخته بود...با نسخه پروتئوس خودم بازکردم درست کار میکرد...مشکلی هم نداشت..
                  ای خدا چیکار کنم؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X