اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی مدار تغذیه میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی مدار تغذیه میکرو

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
    بله شما از سلف استفاده نکردید موردی پیش نمیاد.در تمامی مدارات این اسی l7805 سلف نداره.فک کنم. هدف مهندس از گذاشتن ایم سلف حذف نویز حاصل از موتورهاست.

این کاو نکنید شما سه عدد ای سی دارید.و قطعات جانبی دیگه که جریان زیادی لازم دارن.موتورهای 6ولتی اسباب بازی در کمترین حالت ممکن هرکدوم 600 میلی امپرجریان غورت میدن.در این مدار دو موتور12 ولت که حداقل هرکدوم یک امپرمصرفشونه.از طرفی این ای سی 7805 نهایت می تونه تا 1 امپرجریان تامین کنه.پس بیخیال این کارشو.اگه هم این کاررو کردی .میکروها ریست میشن.شاید اصلا روشن نشن.
    ممنونم خیلی انجمن خوبیه خیلی سریع پاسخ دادین نه پس همه موتور هارو از یک منبع دیگه تغزیه میکنم ولی منم از 7805استفاده نمیکنم از یک مدل دیگه استفاده میکنم که خیلی هم قیمتش کمه مهندس راسی این اپتوکوبلر میتونم بجای رله استفاده کنم چند ولت رو میتونه ابور بده (مدل چهار پایه تک led )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad mousavi نمایش پست ها
      ممنونم خیلی انجمن خوبیه خیلی سریع پاسخ دادین نه پس همه موتور هارو از یک منبع دیگه تغزیه میکنم ولی منم از 7805استفاده نمیکنم از یک مدل دیگه استفاده میکنم که خیلی هم قیمتش کمه مهندس راسی این اپتوکوبلر میتونم بجای رله استفاده کنم چند ولت رو میتونه ابور بده (مدل چهار پایه تک led )
      بستگی بهاین داره که شما چه ولتاژو جریانی رو باهاش سویچ کنید.اگه می خواهید برای درایو موتوراز اپتوکوپلراسستفاده کنید.باز هم باید بگم که این کار نشدنیه.بخاطر اینکه موتورها جریان زیادی میکشن و اتوکوپلرنمی تونن این جریان و فراهم کنن.
      شما شماتیک مدارت و بذارتا کامل دوستان این انجمن راهنمایی تون کنند.تمامی مشکلات تون برطرف میشه.
      برای درایو موتورها هم از l298 استفاده کن.
      جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۰۲:۳۸ ۱۳۹۵/۰۹/۰۲.
      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

بله شما از سلف استفاده نکردید موردی پیش نمیاد.در تمامی مدارات این اسی l7805 سلف نداره.فک کنم. هدف مهندس از گذاشتن ایم سلف حذف نویز حاصل از موتورهاست.

این کاو نکنید شما سه عدد ای سی دارید.و قطعات جانبی دیگه که جریان زیادی لازم دارن.موتورهای 6ولتی اسباب بازی در کمترین حالت ممکن هرکدوم 600 میلی امپرجریان غورت میدن.در این مدار دو موتور12 ولت که حداقل هرکدوم یک امپرمصرفشونه.از طرفی این ای سی 7805 نهایت می تونه تا 1 امپرجریان تامین کنه.پس بیخیال این کارشو.اگه هم این کاررو کردی .میکروها ریست میشن.شاید اصلا روشن نشن.
        بستگی بهاین داره که شما چه ولتاژو جریانی رو باهاش سویچ کنید.اگه می خواهید برای درایو موتوراز اپتوکوپلراسستفاده کنید.باز هم باید بگم که این کار نشدنیه.بخاطر اینکه موتورها جریان زیادی میکشن و اتوکوپلرنمی تونن این جریان و فراهم کنن.
        شما شماتیک مدارت و بذارتا کامل دوستان این انجمن راهنمایی تون کنند.تمامی مشکلات تون برطرف میشه.
        برای درایو موتورها هم از l298 استفاده کن.
        برای درایو موتور ها هنین کارو کردم نخیر برای برای حدودن ده پانزده تا led میخواهم یا بیشتر مثلا بیستا مدارم هنوز نبستم

دیدگاه

ده پانزده تا led میخواهم یا بیشتر مثلا بیستا مدارم هنوز نبستم
          برای روشن کردن ال ای دی می تونید مستقیم ازپایه میکرو یا خروجی های دیگه ای که باید به ال ای دی وصل بشه مستقیم و بدون اپتوکوپلر استفاده کنید.در صورتی که ولتاژ که به ال ای دی می دهید 5 ولت باشه باید led رو با یه مقاومت 380 اهم سری کنید .هر ال ای دی جریانی معادل 20 میلی امپر می کشه .حالا هر پایه میکرو می تونه تا 20 میلی امپرجریان بده.بنابراین بدون اپتو کوپلر هم میشه.
          باز هم میگم تا دوستان شماتیک و زیارت نکنند نمی تونند منظور شما رو بفهمند.شما یا با پروتئوس بکش یا اینکه رو کاغذ رسم کنید.و بذارید.اینجوری بهتره
          eshop-hodhod.ir

دیدگاه

برای روشن کردن ال ای دی می تونید مستقیم ازپایه میکرو یا خروجی های دیگه ای که باید به ال ای دی وصل بشه مستقیم و بدون اپتوکوپلر استفاده کنید.در صورتی که ولتاژ که به ال ای دی می دهید 5 ولت باشه باید led رو با یه مقاومت 380 اهم سری کنید .هر ال ای دی جریانی معادل 20 میلی امپر می کشه .حالا هر پایه میکرو می تونه تا 20 میلی امپرجریان بده.بنابراین بدون اپتو کوپلر هم میشه.
            باز هم میگم تا دوستان شماتیک و زیارت نکنند نمی تونند منظور شما رو بفهمند.شما یا با پروتئوس بکش یا اینکه رو کاغذ رسم کنید.و بذارید.اینجوری بهتره
            چشم حتما این کارا انجام میدم بنده رشته ی درسیم چیز دیگریس و عشقی الکترونیک کار میکنمبا زبان بیسیک کار میکنم میکرو avr ال ای دی ها به خاطر زیاد بودنشون و کم بودن پایه های میکرو و چیز هایی مثل امپر باری ولتاژ این چیز ها باید جداگانه به منبع تغزیه وصل بشن و از میکرو چیزی مثل رله و یا قطعه ایی که بنده نمیدونم باید از میگرو دستور اتصال این ال ای دی هارو به باطری بگیرند به خاطر کم بود جا و بالا بودن قیمت رله ها با توجه به این که تعداد زیادی رله باید تو مدار قرار بگیره و به میکرو میخواستم بدونم ایا میتونم قطغه ایی دیگری جاش بزارم که مثل رله باشه میدونم جای این سوالم تو این تایپیک نیست و نبوده اما حالا شما ببخشین و کمک کنیدممنون

دیدگاه

چشم حتما این کارا انجام میدم بنده رشته ی درسیم چیز دیگریس و عشقی الکترونیک کار میکنمبا زبان بیسیک کار میکنم میکرو avr ال ای دی ها به خاطر زیاد بودنشون و کم بودن پایه های میکرو و چیز هایی مثل امپر باری ولتاژ این چیز ها باید جداگانه به منبع تغزیه وصل بشن و از میکرو چیزی مثل رله و یا قطعه ایی که بنده نمیدونم باید از میگرو دستور اتصال این ال ای دی هارو به باطری بگیرند به خاطر کم بود جا و بالا بودن قیمت رله ها با توجه به این که تعداد زیادی رله باید تو مدار قرار بگیره و به میکرو میخواستم بدونم ایا میتونم قطغه ایی دیگری جاش بزارم که مثل رله باشه میدونم جای این سوالم تو این تایپیک نیست و نبوده اما حالا شما ببخشین و کمک کنیدممنون
              سلام دقیقا هدف چیه بیشتر توضیح بدید وهمونطور که جناب Namvar14 گفتن شماتیک رو قرار بدید.

مهندس ممنون از پاسخ گویی سریعت فقط میشه بگی میتونم از سلف استفاده نکنم مواور ها رو با درایور وصل میکنم و منبع تغذیه جدا داره و سوال بعدیم اگه بخواهم موتور هارو از همین منبع تغزیه کنم و با همین مدار از کجای این مدار ولتاژ بگیرم برای موتور ها با توجه به سه موتور و سه میکرویی که از همین مدار تغزیه میکنند و افت ولتاژ و ریست شدن میکرو رو نداریم ممنون میشم اگه به همه سوال هام پاسخ داده بشه
              ولتاژ موتور رو از قبل رگولاتور بگیر از درایور l298 استفاده کن برق موتورش رو قبل رگولاتور بزار دیود های جریان برگشتی هم فراموش نشه.
              سلف رو نزاشتی هم مهم نیست خازن های 100نانو کنار پایه تغذیه هرمیکرو رو حتما بزارش
              هیچ وقتم از اپتوکوپلر واسه درایو موتور و....استفاده نکن همیشه خروجی اپتو رو بده به یه ترانزیستور بعدش با ترانزیستور هرچی رو خواستی درایوش کن وقتی هم از اپتو استفاده می کنی تغذیه جداگانه بزاری هااا گراند خروجیشو(ترانزیستورش) با میکرو یکی نکنی هاا
              موفق باشید بدرود
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                ن قیمت رله ها با توجه به این که تعداد زیادی رله باید تو مدار قرار بگیره و به میکرو میخواستم بدونم ایا میتونم قطغه ایی دیگری جاش بزارم که مثل رله باشه میدونم جای این سوالم تو این تایپیک نیست و نبوده اما حالا شما ببخشین و کمک کنیدممنون
                از اون همه توضیحات من فقط اینارو متوجه شدم.
                برای سویچ کردن قطعات زیادی هست که این کاررو انجام میده. همونطور که گفتم شما بایدکاملتربگویید که رله رو برای چه کاری استفاده کردید؟که حالا می خواهید واسش جایگزین پیدا کنی؟این مهمه که رله تو مدارتون داره چه جریا ن و ولتاژی رو قطع و وصل می کنه.شما بسته به ولتاژو جریان اون قطعه ای که باید سویچ بشه می تونید از قطعات زیر استفاده کنید.
                1-ترانزیستور
                2-اپتوکوپلر
                3-رله
                4-ترایاک
                5-کنداکتور
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

از اون همه توضیحات من فقط اینارو متوجه شدم.
                  برای سویچ کردن قطعات زیادی هست که این کاررو انجام میده. همونطور که گفتم شما بایدکاملتربگویید که رله رو برای چه کاری استفاده کردید؟که حالا می خواهید واسش جایگزین پیدا کنی؟این مهمه که رله تو مدارتون داره چه جریا ن و ولتاژی رو قطع و وصل می کنه.شما بسته به ولتاژو جریان اون قطعه ای که باید سویچ بشه می تونید از قطعات زیر استفاده کنید.
                  1-ترانزیستور
                  2-اپتوکوپلر
                  3-رله
                  4-ترایاک
                  5-کنداکتور
                  رله رو برا جریان دوازده ولت یک امپر میخواهم یعنی میکرو رله رو با پنج ولتی که بهش میده فعالش میکنه و جریان دوازده ولت ابپر میکنه و بیس تا ال ای دی روشن میشه من هنوز قطعات رو هم نخریدم برا همین پرسیدم ببینم چیزی میتونم جایگزینه رله برا این کار بکنم قیمت پاین تر حجم کم تر

دیدگاه

بهترین گزینه یه ماسفت N لاجیک هست گه هیچی هم نیاز نداره برایه روشن شدن و با ولتاژ 5 میکرو به راحتی درایو میشه

دیدگاه

رله رو برا جریان دوازده ولت یک امپر میخواهم یعنی میکرو رله رو با پنج ولتی که بهش میده فعالش میکنه و جریان دوازده ولت ابپر میکنه و بیس تا ال ای دی روشن میشه من هنوز قطعات رو هم نخریدم برا همین پرسیدم ببینم چیزی میتونم جایگزینه رله برا این کار بکنم قیمت پاین تر حجم کم تر
                      سلام
                      بله اگه جریان 1امپره می تونی از tip122 که زوج دارلینکتونه استفاده کنی اگه اشتباه نکنم حدود 5 هستش یه زوج دارلینکتون هستش که جریان بیسش خیلی کمه وفشاری به میکرو نمیاد خیلی راحت از ماسفت هم میتونی استفاده کنی که با ولتاژ تحریک میشه
                      موفق باشی
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                        بله اگه جریان 1امپره می تونی از tip122 که زوج دارلینکتونه استفاده کنی اگه اشتباه نکنم حدود 5 هستش یه زوج دارلینکتون هستش که جریان بیسش خیلی کمه وفشاری به میکرو نمیاد خیلی راحت از ماسفت هم میتونی استفاده کنی که با ولتاژ تحریک میشه
                        موفق باشی
                        نحوه ی اتصالش به چه شکل هست میشه معرفی کنید پایه هارو و کدوم کجا وصل بشه

دیدگاه

نحوه ی اتصالش به چه شکل هست میشه معرفی کنید پایه هارو و کدوم کجا وصل بشه
                          بله
                          یه ماسفت متناسب با جریان مورد نیاز میگیری مثلا irf540 واسه 2امپر خوبه گیتش با یه مقاومت 10اهم وصل میشه به پایه ی مورد نظر میکرو درینش وصل میشه به منفی ال ای دی ها سورسش هم به منفی مدار

وقتی از جلو به ماسفت نگاه کنی از چپ به راست گیت درین و سورس هستن پایه ها بازم سوالی بود در خدمتم
                          موفق باشی
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بله
                            یه ماسفت متناسب با جریان مورد نیاز میگیری مثلا irf540 واسه 2امپر خوبه گیتش با یه مقاومت 10اهم وصل میشه به پایه ی مورد نظر میکرو درینش وصل میشه به منفی ال ای دی ها سورسش هم به منفی مدار

وقتی از جلو به ماسفت نگاه کنی از چپ به راست گیت درین و سورس هستن پایه ها بازم سوالی بود در خدمتم
                            موفق باشی
                            نه واقعا سوالی در این زمینه نمونده ماشاالله به دانشتون مفق باشی در هر زمینه ایی فقط یک سر به اون تای\یکم میزنید اتصال ای سی lm3914n به میکرو avr

دیدگاه

بله

موفق باشی
                              مهندس در این رابطه هم میشه از اپتوکوپلر استفاده کرد؟ مقاومت نمیخوهد ؟

دیدگاه

مهندس در این رابطه هم میشه از اپتوکوپلر استفاده کرد؟ مقاومت نمیخوهد ؟
                                اپتوکوپلر رو هم به شرطی می تونی بزاری که توان 1امپر رو داشته باشه وگر نه اپتوکوپلر ه باید خروجیش رو توقیت کنی با ماسفت یا...مقاومت رو میخواد حتما
                                موفق باشید در پناه حق
                                Proudly @real_ahmadi
                                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...