سلام به همه ....
در مورد نویز مدارها .... نظرتون رو راجع به این راهکار بگین که آیا درست هستش یا نه ...
یه بنده خدایی گفته بود اینکار خوبه .... نظرتون رو بگید ....
این موتور و سلف چیه اول مدار ؟
سویچینگ رگولاتور چیه ؟ چه مدلیه ؟
اصلا همه چی علامت سواله دوست عزیز...
چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
صرف نظر از مقادیر خازن ها ونوع موتورو ایسی سویچینگ شما که طراحی کردیدباید گفت که بعد رگولاتور خازن نذاشتید هم خازن عدسی 100نانوفاراد و هم یه خازن الکترولیتی مثلا با ظرفیت 1000میکرو فاراد.و قبل از رگولاتورهم خازن عدسی گذاشته نشده که مهمترین نقش رو در ه دام انداختن نویز هارو داره.دفقط اون سلف اون وسط چیکاره است .
سلام به همه ....
من مدار زیر رو بستم ... و خروجی ها رو با اسکوپ اندازه گرفتم ...
موتور رو گذاشتم تو دمار که یک منبع نویز داشته باشم .... ولتاژ 6 ولت و 3 آمپر هم جریان میکشید ....
کمترین نویز مربوط به این مدار بود... vcc نسبت به DGND ...
میشه از خروجی مدار واسه تغذیه سوئیچینگ میکرو استفاده کرد....
البته از این سلفهای یک به یک نداشتم که تست کنم ......
اگر ایده ای واسه کامل کردنش دارید تکمیلش کنید ...
یه سوال هم داشتم که ... آیا کسی منبع تغذیه Float ( فلوت ) رو تا حالا تست کرده ؟؟؟؟؟
سلام از اپتوکوپلر استفاده کنید برای موتور ها.
مدار تغذیه میکرو رو هم از این استفاده کنید:
سلف رو هم می تونی از سلف زرد داخل پاور کامپیوتر استفاده کنی(مقدارش15میکرو هانری هستش) خازن C5 هم نزدیک میکرو باشه (واسه هرمیکرو کنار پایه تغذیش یه 100نانو بزار)
موفق باشی
سلام این مدار تغذیه برای یه میکرو مگا 16 و یه ماژول بلوتوث ویه موتور جواب هس البته تو مدارم ار l298 هم استفاده کردم
و اینکه میتونم تغذیه AVCC رو هم ازین مدار بدم؟؟
سلام این مدار تغذیه برای یه میکرو مگا 16 و یه ماژول بلوتوث ویه موتور جواب هس البته تو مدارم ار l298 هم استفاده کردم
و اینکه میتونم تغذیه AVCC رو هم ازین مدار بدم؟؟
..با عرض سلام*به شما و کلیه رفقا ....
خازن ۴۷۰*میکرو فاراد در ورودی بهتر است که به ۱۰۰۰ تا ۲۲۰۰ میکرو فاراد افزایش یابد
۲ ...در خروجی رگولاتور خازن ۱۰۰۰ میکرو احتیاج نیست ....و فقط خازن ۱۰۰*نانو لازم
میباشد و یک خازن ۱۰*میکرو تانتالیوم برای کاهش هارمونیک های رگولاتور موازی با ۱۰۰ نانو باشد ..
۳...همچنین برای حفاظت از رگولاتور یک عدد دیود ۴۰۰۷ موازی معکوس در خروجی رگولاتور ...و دیود
دوم*معکوس در دوسر رگولاتور قرار دهید تا حفاظت از رگولاتور کامل شود
۴..رگولاتور می*تواند ۷۸۰۵ یا l7805 باشد ..رگولاتور دوم*جریان ۱.۵ ،،امپر ،، می دهد...
۵...سلف بعد از رگولاتور هم زیاد ضرو ی و لازم نیست ......البته همه موارد را قبلا تست کرده*ام ..
موفق باشید ...
دیدگاه