اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل درایو کردن رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل درایو کردن رله

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
    دوباره دقت کنید دیود های 1N4148 رو به صورت معکوس بایاس کردید یا خیر..
    نه اگه معکوس بود رله اصن روشن نمیشد.

با این اوضاع باید از اول درستش کنم.
    مدار پیشنهادی شما برای تغذیه چیه؟
    این دستگاه قرار چندین سال کار کنه ، پس باید از نظر حرارتی پایداری داشته باشه.
    درضمن میخوام همه احتمالاتی که ممکنه این مدار را از کار بندازه رفع کنم به نظرتون باید روی چه بخش هایی بیشتر کار کنم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

دیدگاه

خب باید معکوس باشه!!!!
      به شماتیکه پست اولت دقت کن؟؟؟
      *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinghaheri نمایش پست ها
        نه اگه معکوس بود رله اصن روشن نمیشد.

با این اوضاع باید از اول درستش کنم.
        مدار پیشنهادی شما برای تغذیه چیه؟
        این دستگاه قرار چندین سال کار کنه ، پس باید از نظر حرارتی پایداری داشته باشه.
        درضمن میخوام همه احتمالاتی که ممکنه این مدار را از کار بندازه رفع کنم به نظرتون باید روی چه بخش هایی بیشتر کار کنم؟
        ممنون میشم راهنماییم کنید.
        سلام
        همونطور که جناب K1.IEEE گفتن دیود باید معکوس باشه وگرنه جریان می کشه

شماتیک کل مدارتون رو بزارید تا ببینیم از لحاظ پایداری خوبه یانه برسیش کنیم ومشکلاشو برطرف کنیم
        بدرود
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شما سعی کن تغذیه رله رو از تغذیه مدار جدا کنی یعنی دو تغذیه در ورودی مدار داشته باشی و ولتاژ اعمالی به رله کمی بیشتر vcc باشد
          انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

سلام
            من برای مدارات گوناگون از uln استفاده میکنم هر پایه آی سی یو ال ان 50 تا 60 میلی آمپر جریان میده که شما 70 میلی آمپر هم بکشی مشکلی نداره و آی سی رگلاتور من داغ نمیکنه
            ممکنه جایی پول آپ اشتباه کرده باشی یا احتمالا رلتون مشکل داره شایدم زیاد حساس شدین . ورودی ولتاژ رگلاتورتون تغیر نکرده ؟
            اگر مدارتون خاص هستش نیازی به قرار دادن شماتیک کل مدار نیست و این کارو نکنید و فقط قسمت تغذیه رو قرار بدین

منظور از دیود معکوس

بایاس معکوس یعنی ولتاژ مثبت به کاتد دیود متصل باشه
            بایاس مستقیم یعنی گراند به کاتد متصل باشه
            اگر اون دیود بایاس مستقیم بود با فعال کردن رله هم ترانزیستور میسوخت و هم رگلاتور میرفت تو توحال حفاظت اتصال کوتاه
            جدیدترین ویرایش توسط Azadfalah; ۱۷:۱۳ ۱۳۹۵/۰۹/۰۲.
            I'm going to
            RWTH Aachen
            University

دیدگاه

اگه مدارتون و به همین شکلی گذاشتین درسته.من از همین شماتیک اتفاده می کنم.ورگولاتورمدارام هم 7805هست.منتها همونطور که دوستان گفتندتغذیه بخش رله ها جدااز تغذیه میکرو می باشد.
              باید ببینید رگولاتورچقدرداغ می کنه.داغ شدن رگولاتورباید به گونه ای باشه که هنگام تماس دست فقط یه نمه گرما حس میشه.اگه باعث سوختن دست شد وقابل تحمل نبود اونوقت مشکل داره.اینو گفتم شاید شما خیلی حساس هستید.
              یه سوال هم داشتم از شما قبل از گولاتورتغذیه چند ولت گذاشتید؟این رگولاتورها می تونن تا35 ولت رگوله کنند.ولی درتبدیل ولتاژهای بالاترمثلا 20 ولت به 5 ولت هم رگولاتورداغ میشه.
              eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
                خب باید معکوس باشه!!!!
                به شماتیکه پست اولت دقت کن؟؟؟
                اها شما از این نظر میگید!
                نه همونطورم که قبلا گفتم اگه برعکس گذاشته بودم رله اصلا روشن نمیشه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
                سلام
                من برای مدارات گوناگون از uln استفاده میکنم هر پایه آی سی یو ال ان 50 تا 60 میلی آمپر جریان میده که شما 70 میلی آمپر هم بکشی مشکلی نداره و آی سی رگلاتور من داغ نمیکنه
                ممکنه جایی پول آپ اشتباه کرده باشی یا احتمالا رلتون مشکل داره شایدم زیاد حساس شدین . ورودی ولتاژ رگلاتورتون تغیر نکرده ؟
                اگر مدارتون خاص هستش نیازی به قرار دادن شماتیک کل مدار نیست و این کارو نکنید و فقط قسمت تغذیه رو قرار بدین

منظور از دیود معکوس

بایاس معکوس یعنی ولتاژ مثبت به کاتد دیود متصل باشه
                بایاس مستقیم یعنی گراند به کاتد متصل باشه
                اگر اون دیود بایاس مستقیم بود با فعال کردن رله هم ترانزیستور میسوخت و هم رگلاتور میرفت تو توحال حفاظت اتصال کوتاه
                مدار را در ادامه میزارم ، همونطور که گفته بودم بایاس دیود مشکلی نداره.

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                اگه مدارتون و به همین شکلی گذاشتین درسته.من از همین شماتیک اتفاده می کنم.ورگولاتورمدارام هم 7805هست.منتها همونطور که دوستان گفتندتغذیه بخش رله ها جدااز تغذیه میکرو می باشد.
                باید ببینید رگولاتورچقدرداغ می کنه.داغ شدن رگولاتورباید به گونه ای باشه که هنگام تماس دست فقط یه نمه گرما حس میشه.اگه باعث سوختن دست شد وقابل تحمل نبود اونوقت مشکل داره.اینو گفتم شاید شما خیلی حساس هستید.
                یه سوال هم داشتم از شما قبل از گولاتورتغذیه چند ولت گذاشتید؟این رگولاتورها می تونن تا35 ولت رگوله کنند.ولی درتبدیل ولتاژهای بالاترمثلا 20 ولت به 5 ولت هم رگولاتورداغ میشه.
                اتفاقا من خودم هم قبلا از 7805 واسه تغذیه استفاده میکردم ولی جدیدا نمیدونم چرا اینجوری شده ، ممکنه ایراد از رله های بچه میلون باشه! اخه قبلا با رله های معمولی کار میکردم.
                ولتاژه قبل رگولاتور هم 12 ولت هست که و از لحاظ جریان هم میتونه جریان لازم را تامین کنه.
                قبلانم گفتم حتی سه تا 7805 را موازی کردم و ولی 2 تاش به شدت داغ میکرد و یکش انگار نه انگار.
                اگه برقو قطع نکنم دود ازش بلند میشه ! شاید بگید مدار اتصال کوتاه ! ولی اینجور نیست چون روی برد بردم تست کردم دقیقا همین حالت را داشت.

اینم مدار ، چیزه خاصی توش نیست، اون دیودی که با بوبین رله سری شده را در نظر نگیرید،توی pcb اتصال کوتاهش کردم.
                جدیدترین ویرایش توسط hosseinghaheri; ۱۹:۱۳ ۱۳۹۵/۰۹/۰۲.

دیدگاه

مدار را روی برد برد بستم با lm2576 و uln به همراه 2 تا رله!
                  رگولاتور یکم داغ کرد. خازن قبل رگولاتور را به 100uf و خازن بعد رگولاتور را به 3300uf رسوندم ، ظاهرا مشکل حل شد و دگ داغ نمیکنه! البته با دوتا رله!
                  طبق این نتیجه ای که گرفتم و توضیحات و راهنمایی های دوستان تصمیم گرفتم مدار زیر را اجرا کنم.
                  ابعادش زیاد بود واسه همین pdf زدم.
                  به نظرتون مشکلی نداره؟
                  یه سوال دگ ای داشتم توی مدار بالا پایه ریست میکرو برای حافظت بیشتر نیاز به چیزی نداره؟؟
                  ممنون از همه دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinghaheri نمایش پست ها
                    مدار را روی برد برد بستم با lm2576 و uln به همراه 2 تا رله!
                    رگولاتور یکم داغ کرد. خازن قبل رگولاتور را به 100uf و خازن بعد رگولاتور را به 3300uf رسوندم ، ظاهرا مشکل حل شد و دگ داغ نمیکنه! البته با دوتا رله!
                    طبق این نتیجه ای که گرفتم و توضیحات و راهنمایی های دوستان تصمیم گرفتم مدار زیر را اجرا کنم.
                    ابعادش زیاد بود واسه همین pdf زدم.
                    به نظرتون مشکلی نداره؟
                    یه سوال دگ ای داشتم توی مدار بالا پایه ریست میکرو برای حافظت بیشتر نیاز به چیزی نداره؟؟
                    ممنون از همه دوستان
                    ریست رو با 10کیلو به مثبت vcc وصلش کن
                    بدرود
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                      ریست رو با 10کیلو به مثبت vcc وصلش کن
                      بدرود
                      تشکر.............................................. ...............

دیدگاه

مدارتون ظاهراً درسته و اگر تو پیاده سازیش اشکالی نباشه، نباید داغ بشه.
                        لطفاً پایه ی ترانزیستور ها رو از لحاظ بایاسینگ مجدداً کنترل کنید. (آیا بیس و کلکتور و امیتر را به درستی انتخاب کردید؟؟)
                        *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

چک کردم مشکلی نداشت.....................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X