پاسخ : ارسال نشدن sms با سیمکارت ایرانسل و sim800a
مقاومت های سری به سیم کارت رو حذف کنید
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
شما هم چنین مشکلی داشتید؟ بنظر شما ایراد از چی میتونه باشه؟
من هم این مشکلو داشتم ، از هشت تا sim800C سه تاش شبکه را نمیشناخت و ماژولو عوض میکردم درست میشد. (فقط با ایرانسل نمیشناخت)
راه حلی پیدا نکردم اگر به نتیجه رسیدید به منم اطلاع بدید
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
من sim900a رو از سایت خریدم. سیمکارت ایرانسل که میزارم پیامک دریافت نمیکنه اما با سیمکارتهای دیگه مشکلی نداره.
سلام
منم چند ماه پیش به چنین مشکلی برخورد کردم که برطرفش کردم.
حالا نمیدونم شما برنامتون چطوریه ولی اگه با گوشی سیمکارتتون رو تست کردید و مشکلی نداره، مشکل از برنامتونه.
من هم این مشکلو داشتم ، از هشت تا sim800C سه تاش شبکه را نمیشناخت و ماژولو عوض میکردم درست میشد. (فقط با ایرانسل نمیشناخت)
راه حلی پیدا نکردم اگر به نتیجه رسیدید به منم اطلاع بدی
از همون دستور AT+CSMP که دوستان فرمودند استفاده کنید مشکل حل میشه.
موفق باشید
ممنون از پاسختون.
منظورتون همون مقاومتهای اس.ام.دی با شماره 220 هست که پشت برد قرار دارن؟
من از برد راه انداز SIM900 شرکت ECA استفاده میکنم.
اگه مقاومتها حذف بشن ، هنگام استفاده از سیمکارتهای رایتل و همراه اول ، مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
منم چند ماه پیش به چنین مشکلی برخورد کردم که برطرفش کردم.
حالا نمیدونم شما برنامتون چطوریه ولی اگه با گوشی سیمکارتتون رو تست کردید و مشکلی نداره، مشکل از برنامتونه.
من از برنامه خاصی استفاده نمیکنم. ماژول رو با پورت usb وصل کردم به کامپیوترو تغذیه رو وصل کردم و با برنامه هایپرترمینال ویندوز باهاش ارتباط برقرار کردم. غیر از ایرانسل هر سیمکارتی بزارم پیامک رو ارسال و دریافت میکنه. ایرانسل که میزارم پیامک رو ارسال میکنه اما دریافت نمیکنه. با تماسهای ورودی و خروجی هیچکدوم از اپراتورها هم مشکلی ندارم. چند تا سیمکارت ایرانسل هم امتحان کردم باهمشون مشکل داره. یه برد کاربردی صنعتی SIM908 از شرکت ECA دارم، اونم همین مشکل رو با ایرانسل داره. اگه سیمکارت رو توی گوشی بزارم همه پیامهای در انتظار دریافت میشن رو گوشی.
مرکز پیام رو هم چک کردم ، درست بود.
دستور AT+CSMP هم چک کردم جوابش +CSMP: 17,167,0,0 بود.
سلام
کسی این مشکل دریافت نکردن پیام از ایرانسل رو حل نکرده؟؟؟
برای حل مشکل ارسال نشدن پیامک از ایرانسل به همراه اول بعد اینکه از دستور AT+CSMP=17,167,0,0 استفاده کردید باید اونها رو با دستور AT&W و AT+CSAS=0 ذخیره کنید.
دیدگاه