اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص پورت FT232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص پورت FT232

سلام،
    من یه میکرو را با FT232 به کامپیوتر وصل کردم!
    میخوام یه برنامه بنویسم که بتونه پورت سریالی را که درایور این قطعه ایجاد کرده را تشخیص بده!
    چگونه باید این کار را بکنم؟
    محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
    آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

پاسخ : تشخیص پورت FT232

سلام
    در Windows XP به Device Manager سیستم برو و در قسمت پورتهای سریال و پارالل دنبال مبدل RS232 به USB بگرد. بعد در Properties آدرس پورت سریال اختصاص داده شده رو نگاه کن. فکر می کنم تو انجمن ها به خوبی روی FT232 بحث شده. به بقیه بحثها هم یه نگاه بنداز.
    موفق باشی

دیدگاه

دوست عزیز از طریق برنامه نویسی باید چه کار کنم؟
      محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

سلام
        منظورت از تشخیص پورت ایجاد شده چیه؟
        اگر می خوای برنامه تحت ویندوز بنویسی خوب مثل همه برنامه های دیگه است. نمی دونم برای پورت سریال تو ویندوز برنامه نوشتی یا نه؟ یه Object پورت COM رو بذار تو برنامت بعد تویه تنظیماتش شماره پورت ایجاد شده رو قرار بده. بعد هم با دستورهای موجود باهاش کار کن. دقیقا مثل اینکه با یه پورت COM کار میکنی بدون توجه به ارتباطی به نام USB.
        این رو هم بگم که حتما باید FT232 به کامپیوتر وصل باشه و همه چی درست باشه تا پورت مجازی سریال ایجاد بشه. به محض اینکه هرگونه مشکلی از قبیل قطع ارتباط، مشکل بالا نیومدن FT232 یا ... بوجود بیاد این پورت مجازی هم تشکیل نخواهد شد.
        موفق باشی

دیدگاه

دوست عزیز منظور من اینکه چطور می توانم توسط برنامه نویس تشخیص بدم که آیا مثلا پورت 1 پورت مجازی است یا واقعی.

نوشته اصلی توسط _e_
          این رو هم بگم که حتما باید FT232 به کامپیوتر وصل باشه و همه چی درست باشه تا پورت مجازی سریال ایجاد بشه. به محض اینکه هرگونه مشکلی از قبیل قطع ارتباط، مشکل بالا نیومدن FT232 یا ... بوجود بیاد این پورت مجازی هم تشکیل نخواهد شد.
          یعنی اگه میکرو را از پورت USB قطع کنم پورت سریال ایجاد شده نیز از بین خواهد رفت؟
          در ضمن اگر چند تا میکرو را که هرکدام یک آی سی FT232 دارند را به رایانه متصل کنم همگی از همان یک پورت سریال ایجاد شده استفاده میکنند؟
          محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

ببین اگه منظورت اینه که می خوای ببینی که کدوم پورت مربوط به پورت درایور FT232 هست، نمی شه از طریق برنامه نویسی فهمید. شاید من اشتباه می کنم ممکنه راهی وجود داشته باشه. برای اینکه از نظر برنامه کاربردی، این پورت مجازی هیچ تفاوتی با پورتهای واقعی نداره. بنابراین غیر قابل تشخیصه. فقط خودت باید ببینی که چه شماره ای به اون اختصاص داده شده و چون بعد از نصب درایور این شماره ثابته و حتی با قطع و وصل دستگاه مبدل، این شماره عوض نمی شه، بنابراین لازم نیست که برنامه بفهمه این پورتی رو که استفاده می کنه مجازیه یا واقعی.

[/quote]
            یعنی اگه میکرو را از پورت USB قطع کنم پورت سریال ایجاد شده نیز از بین خواهد رفت؟
            [/quote]

منظورم این بود که اگر Ft232 تغذیه اش قطع بشه یا ارتباطش با USB قطع بشه یا به هر دلیلی Windows نتونه با اون ارتباط برقرار کنه بلافاصله پورت مجازی هم از بین خواهد رفت و با ارتباط مجدد FT232 با کامپیوتر از طریق USB، مجدد این پورت با همون شماره قبلی ایجاد خواهد شد.
            موفق باشی

دیدگاه

سلام. من با ای سی کار کردم. اینو من به کامپیوتر وصل میکنم میفهمه یه چیز وصله اما نمیتونه بفهمه! حالا نمیدونم ایراد از درایور یا چیزه دیگه. ویندوز من ویستا ست.ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

فکر میکنم شما منظورت اینه که شماره پورت سریال رو نمیخوای بصورت دستی به برنامه بدی و میخوای یک کلید تو برنامت باشه که اتوماتیک شماره پورت رو پیدا کنه و تو Seting قرار بده.درسته؟
                خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
                  من با FT232 کار کردم. در ویندور XP و Vista . متاسفانه باید بگم که این دست از چیپها توی ویندوز ویستا اذیت میکنن. من مدلهایی رو تست کردک که توی ویندوز XP هیچ مشکلی نداشتند. اما توی ویندوز ویستا یا کار نمی کردند یا خیلی اذیت میکردند. حتی درایور ویستا هم که نصب کردم همینطور بود. پیشنهاد میکنم که از ویندوز XP استفاده کنی

دیدگاه

از طریق کدنویسی میشه کل پورتهای سریال موجود رو تشخیص داد.
                    در ضمن هر پورت سریال حتی از نوع مجازی یک Device Instance Ids و یک Hardware Ids مربوط به خودش داره حتی از طریق همین دو تا خصوصیت میشه نوع پورت مجازی رو تشخیص داد.
                    اما راه عملی تری که من پیشنهاد میکنم اینه که تو نرم افزار یک به یک پورتهای مجازی موجود یه متن چند کاراکتری ثابت و از پیش تعیین شده بفرستی . اگر دستگاهت به اون پورت وصل باشه جواب میده در غیر اینصورت که هیچ. بهتره رو هر پورت هم یه مدت زمانی مشخصی بر اساس سرعت پاسخ گویی دستگاهت در نظر بگیری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                      فکر میکنم شما منظورت اینه که شماره پورت سریال رو نمیخوای بصورت دستی به برنامه بدی و میخوای یک کلید تو برنامت باشه که اتوماتیک شماره پورت رو پیدا کنه و تو Seting قرار بده.درسته؟
                      بله دقیقه منظورم همینه

نوشته اصلی توسط mhheydarchi
                      اما راه عملی تری که من پیشنهاد میکنم اینه که تو نرم افزار یک به یک پورتهای مجازی موجود یه متن چند کاراکتری ثابت و از پیش تعیین شده بفرستی . اگر دستگاهت به اون پورت وصل باشه جواب میده در غیر اینصورت که هیچ. بهتره رو هر پورت هم یه مدت زمانی مشخصی بر اساس سرعت پاسخ گویی دستگاهت در نظر بگیری.
                      یعنی به نظر شما کاری نداشته باشم که هرپورتی چیه! هر داده ای که خواستم بفرستم به همه ی پورت ها بفرستم؟
                      محمد حسین سعادت فر

دیدگاه

ببین باید یک کلمه رو توی یک حلقه برای 100 شماره پورت ارسال کنی و آماده دریافت جواب باشی.
                        و در میکرو باید پس از دیافت اون کلمه یک جواب برگردونی حالا از پورتی که جواب برمیگرده شمارش بصورت یک متغیر تو قسمت Seting پورت قرار میگیره

به کد زیر توجه کن.این کد در روال یک کلید تو VB نوشته میشه.کلمه salam رو به 15 شماره پورت ارسال میکنه و و وقتی به اونی رسید که میکرو بهش متصل هست و قتی میکرو salam رو دریافت کرد کلمه hamid رو ارسال میکنه و پورتی که ازش دریافت میشه شمارش در متغیر c ذخیره میشه:

Private Sub Command1_Click()
                        On Error Resume Next
                        c = 0
                        For i = 1 To 15
                        Err = 0
                        MSComm1.CommPort = i

MSComm1.PortOpen = True
                        If Err Then MSComm1.PortOpen = False: Label2.Caption = "No Connect": GoTo mynx
                        MSComm1.Output = "salam"
                        Sleep 1000
                        A = MSComm1.Input
                        If InStr(1, A, "hamid&quot > 0 Then c = i: Exit For
                        MSComm1.PortOpen = False
                        mynx:
                        Next
                        If c = 0 Then Exit Sub
                        MSComm1.CommPort = c
                        MsgBox c
                        Label2.Caption = "Connect"
                        MSComm1.PortOpen = True

End Sub

موفق باشید
                        یا حق
                        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

این راه حلی که دوستمون گفته هم میشه
                          اما اگر بتونی از DOT NET استفاده کنی من میتونم یه مثال بذارم که پورتهای موجود را به شما بده، بعد برای هر کدوم مثلا کلمه DeviceTest رو ارسال کنه بعد شما توی میکرو اگر این کلمه رو دریافت کردن بلافاصله یه DeviceOk رو پورت سریال ارسال کن. بعدش هم معلوم میشه که میکرو به اینورت وصل شده و تمام

دیدگاه

این راه حلی که دوستمون گفته هم میشه
                            اما اگر بتونی از DOT NET استفاده کنی من میتونم یه مثال بذارم که پورتهای موجود را به شما بده، بعد برای هر کدوم مثلا کلمه DeviceTest رو ارسال کنه بعد شما توی میکرو اگر این کلمه رو دریافت کردن بلافاصله یه DeviceOk رو پورت سریال ارسال کن. بعدش هم معلوم میشه که میکرو به اینورت وصل شده و تمام

دیدگاه

با سلام
                              من به مشکلی برخوردم و مشکل اینه که وقتی مبدل را وصل میکنم اتفاقاتی می افته در شناسایی که در شکل پیوست آوردمش.
                              دوستان میتونن راهنمایی کنن مشکل از ft232 rl هست یا میکروکنترلر؟
                              http://8pic.ir/images/zimox5vbnnc9pb2f9dye.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X