اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تداخل تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تداخل تایمر

با سلام
    من از تمام پایه های میکروی 16 بعنوان ورودی /خروجی استفاده کردم. آیا راهی هست که در برنامه از تایمر هم استفاده کنم ؟
    با تشکر

پاسخ : تداخل تایمر

از خود تایمر برای تولید زمان میتونید استفاده کنید ولی اگه بعنوان کانتر یا کپچر میخواید باشه و یا خروجی بصورت پالس در حالت pwm یا ctc باشه نیاز به پایه های مربوطه دارید.
    www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabedi نمایش پست ها
      از خود تایمر برای تولید زمان میتونید استفاده کنید ولی اگه بعنوان کانتر یا کپچر میخواید باشه و یا خروجی بصورت پالس در حالت pwm یا ctc باشه نیاز به پایه های مربوطه دارید.
      تشکر، ینی میتونم پایه رو بعنوان ورودی /خروجی داشته باشم و همزمان از رجیستر تایمر اونها برای تولید زمان استفاده کنم؟
      یه سوال دگه مهندس، من میخوام برای خوندن فرکانس یه منبع خارجی ، پایه سیگنال اون منبعو به پایه وقفه خارجی میکروم وصل کنم (خدارو شکر همین یکی آزاده INT0) و بعد در زیرروالش تایمرو فعال کنم. شدنیه دگه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ezatpanah نمایش پست ها
        تشکر، ینی میتونم پایه رو بعنوان ورودی /خروجی داشته باشم و همزمان از رجیستر تایمر اونها برای تولید زمان استفاده کنم؟
        یه سوال دگه مهندس، من میخوام برای خوندن فرکانس یه منبع خارجی ، پایه سیگنال اون منبعو به پایه وقفه خارجی میکروم وصل کنم (خدارو شکر همین یکی آزاده INT0) و بعد در زیرروالش تایمرو فعال کنم. شدنیه دگه؟
        بله برای تولید زمان میتونید استفاده کنید حتی اگه پایه های ورودی خروجی تایمر رو بعنوان I/O استفاده کرده باشید.
        www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X