اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه دو متغیر غیر هم نوع در بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مقایسه دو متغیر غیر هم نوع در بسکام

سلام دوستان می خواستم بدونم توی بسکام آیا امکانش هست دو متغیر از نوع مختلف رو با هم مقایسه کرد؟ مثلاً x از نوع string و y از نوع integer باشه؟ به این صورت:
    if x>y then
    .
    .
    .
    ..
    .
    ممنون

پاسخ : مقایسه دو متغیر غیر هم نوع در بسکام

شاید بشه...ولی متغیر استرینگ هم حروف داره هم اعداد ولی اینتگر فقط اعداده...یعنی شما بین این دوتا فقط میتونید اعداد رو مقایسه کنید...باز تست کنید ببینید کامپایل میکنه یا نه...

دیدگاه

تست کردم نمیشه. دنبال این بودم که ببینم راهی هست یا نه؟

دیدگاه

یه راه دیگه هست.....ببینید مثلا شما میخواید متغیر A از جنس string رو با متغیر B از جنس اینتگر مقایسه کنید...شما یه متغیر دیگه مثلا به نام X از جنس استرینگ یا اینگر میسازید...مثلا اگه متغیر ایکس رو از جنس اینگر ساختید....متغیر A رو با X برابر میکنید...اینجوری X=a ...حالا محتوای متغیر A داخل X ریخته میشه...حالا میتونید متغیر B و X رو که از یک جنس هستند رو به راحتی مقایسه کنید...
        موفق باشید...

دیدگاه

اینی که شما فرمودی هم جواب نداد ولی با کمک دستور val متغیر رشته رو تبدیل کردم. نمیدونم درسته یا نه، فعلا کامپایل شد پروگرم کردم جوابی که میخواستم رو نداد ی موقع دیگه وقت کنم مجدداً روش کار کنم. تشکر

دیدگاه

دوستان بد نیست اول اطلاعاتی در مورد انواع داده ها داشته باشید.
            string یا رشته به مجموعه ای از کاراکتها گفته میشه و کلا نمیشه به صورت عادی باهاش کار کرد و عملیات مقایسه رو روش انجام داد. امان از دست بسکام
            چرا ناراحتی پاتریک!
            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            محصولات

دیدگاه

دوست عزیز بهتره بگید که هدفتون چیه...اینطوری میتونیم بیشتر بهتون کم کنیم....

دیدگاه

این مشکل حل شد ولی به مشکل دیگه ای خوردم برنامه رو میزارم دوستانی که میتونن راهنمایی کنند
                متغیر temp رو بیشتر از محدوده تعیین شده نمایش میده، چرا؟
                Hu هم از 100 بیشتر میشه تا 255 که از نوع بایت هست رو نشون میده ولی معکوس که میره درسته یعنی بلافاصله بعد از صفر میاد 99 و portd.4 را هیچوقت فعال نمیکنه؟
                , و جاهای رو هم که میدونید از نظر برنامه نویسی و یا غیره مشکل داره راهنمایی کنید لطفاً
                ممنون
                فایل رو ضمیمه میکنم

دیدگاه

سلام, کسی نیست کمک کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X