اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد پالس باaVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد پالس باaVR

سلام به همه ی دوستان.من مخوام با AT16 AVR برای تلفن پالس درست کنم تا بتونم شماره گیری کنم و با code vision کار میکنم و تازه کار هم هستم میخواستم کمکم کنید لطفا. :bye

پاسخ : ایجاد پالس باaVR

سلام حمید جان
    شماره گیری به روش پالس خیلی اسونه
    مراحل کار :
    1- اشغال کردن خط تلفن
    2-مدار مناسب برای فرستادن پالس روی خط
    3- ایجاد پالس روی خط با تاخیر کافی

برای مرحله اول خیلی ساده یه مقاومت 68 اهم 2 وات با خط موازی کن
    ولتا÷ خط افت میکنه و خط اشغال میشه
    برای مرحله دوم یه ترانزیستور که بیسش به میکرو و کلکتورش به + خط و امیترش با یه مقاومت 68 اهم به منفی خط وصل شده میتونی انجام بدی البطه قبل از همه این کارا خط رو به یه پل دیود وصل کن که + و - خط اشتباه نشه
    برای مرحله سوم که خیلی راهت برای شماره گیری هر عدد به همون تعداد پالس بفرس روی بیس ترانزیستور مثلا برای عدد 5 اینطور بنویس{ (for(j=00;j<10;j++){ tel=~tel; delay_ms(70
    فقط هر بار که شماره میگیری بین هر عدد حدود 500 میلی ثانیه تاخیر بزار
    همین
    هر جا گیر کردی بپرس اگر بتونم کمکت میکنم

دیدگاه

سلام.واقعا از شما تشکر میکنم.من دانشجوی مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)هستم اما به الکترونیک هم خیلی علاقه دارم.از این رو برنامه نویسیش رو انجام دادم اما برای بستن مدارش مشکل داشتم که شما خیلی کمکم کردید اما میخوام اگر زحمتی نسیت دیتا شیت یا نقشه ی مدار رو هم برام بزارین.باز هم ممنونم :bye

دیدگاه

راستی دو تا سوال دیگه...من می خوام این مدار را رو تافن وصل کنم(فرض کنیم تلفن قدیمی ها که شماره گیر چرخشی داشت) و وقتی گوشی رو برداریم مدار فعال بشه.پس در این صورت مرحله ی 1 که اشغال کردن خط هست توسط تلفن باید انجام بشه.اگر درست میگم بگید؟؟؟و همچنین من می خوام برق مدار (برق میکرو و چند تا LED که تو مدارمی خوام بزارم)رو از برق تلفن تامین کنم آیا شدنی هست؟؟اگر شدنیه چی کار باید بکنم چون میدونم که برق تلفن V12 اما میکرو 5V.با تشکر. :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_P200
          دیتا شیت یا نقشه ی مدار رو هم برام بزارین :bye
          سلام حمید جان
          اینم شماتیک .
          http://www.4shared.com/file/64854607..._Tel_Line.html

بله اگر میخوای تو تلفن بزاری دیگه اون مقاومت 68 اهم اول که برای اشغال کردن خط دیگه نمی خاد تلفن خودش از خط جریان میکشه و خط اشغال میشه
          برای تغزیه میکرو از خط هم میتونی از یه ایسی رگولاتور 5 ولت استفاده کنی
          بازم سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

سلام.ممنونم از لطفت مخصوصا بخاطرشماتیک .فرزاد جان فقط یه سوال کوچیک.وقتی تلفن زنگ می خوره ولتاژ تغییری نمی کنه؟وروی میکرو تاثیری نمی زاره؟ برنامه ای که تو کد ویژن نوشتم با شماتیکش تو ISIS رو میزارم ببین خوبه یا نه(به عنوان استادم :nerd؟(تو شماتیک به اون پینی که پالس تولید میکنه یه بلندگو وصل کردم که ببینم صداش مثل تلفنه) با تشکر.
            http://www.4shared.com/file/64911394/15e071f5/Dial_Project.html

دیدگاه

من میخام برنامه تولید پالس مربعی - سوزنی- مثلثی- سینوسی با avr چیکار باید بکنم؟؟؟ :cry2:
              Ayhan

دیدگاه

سلام . خوبی ؟

برنامه ای که تو کد ویژن نوشتم با شماتیکش تو ISIS رو میزارم ببین خوبه یا نه(به عنوان استادم :nerd؟
                ببخشید دیر جواب میدم .داداش ما یه کارگر بنا بیشتر نیستیم چه برسه به استاد :icon_razz:
                راستش برنامتو در عمل ببند بیبن درست کار میکنه یا نه .اینجوری راحت تری تا من بخوام چرت و پرت بگم :nerd:
                فقط اگه لازمه بلندگو وصل کنی میکروتو با یه خازن سری کن بعد به بلندگو وصل کن

وقتی تلفن زنگ می خوره ولتاژ تغییری نمی کنه؟وروی میکرو تاثیری نمی زاره؟
                درسته . موقع زنگ خوردن ولتاژ میشه حدود 80 ولت . ولی تو باید مدارتو طوری نصب کنی که فقط موقع برداشتن گوشی به خط وصل بشه
                امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzadjamali
                  سلام . خوبی ؟

ببخشید دیر جواب میدم .داداش ما یه کارگر بنا بیشتر نیستیم چه برسه به استاد :icon_razz:
                  راستش برنامتو در عمل ببند بیبن درست کار میکنه یا نه .اینجوری راحت تری تا من بخوام چرت و پرت بگم :nerd:
                  فقط اگه لازمه بلندگو وصل کنی میکروتو با یه خازن سری کن بعد به بلندگو وصل کن

وقتی تلفن زنگ می خوره ولتاژ تغییری نمی کنه؟وروی میکرو تاثیری نمی زاره؟
                  درسته . موقع زنگ خوردن ولتاژ میشه حدود 80 ولت . ولی تو باید مدارتو طوری نصب کنی که فقط موقع برداشتن گوشی به خط وصل بشه
                  امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم :bye
                  ممنون از جوابت .من نمی خوام از بلند گو استفاده کنم این فقط برا شماتیک بود.راستی استفاده از ULN برا مدار الزامیه؟ :question:

دیدگاه

سلام !
                    ULN برای چی ؟

دیدگاه

سلام.آقا من این مدارم رو با اون شماتیک که داده بودی بستم پالس هم تولید کردم اما شماره نمی گیره.تق تق میکنه تلفن اما شماره نمیگیره :sad: :cry2: در واقع کاری که مدار انجام می ده اینه که دو سیم تلفن رو به هم وصل میکنه که این باعث می شه که تلفن قطع بشه اما پالس که موجب شماره گیری بشه رو ندارم.لطفا کمکم کنییییییییییییییییییییییید. :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzadjamali
                        سلام !
                        ULN برای چی ؟
                        ULNرو بیخیال شو اصلا نیازی بش ندارم. :wow: :bye

دیدگاه

سلام . خوبی !
                          ببخشید دیر جواب دادم
                          مشکلت حل شد ؟

دیدگاه

سلام.بالاخره این پروژه که می خواستم ساختم.از کمک همه ی شما به خصوص فرزاد جان متشکرم چون خیلی به من کمک کرد. :wow: :wow: :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X