اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل دما رطوبت co2 +تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل دما رطوبت co2 +تایمر

ضمن عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز
    میدونم که تاپیک تکراریه ولی واقعا چند روزه در حال گشتن تو انجمن هستم ولی به نتیجه ای نرسیدم
    از مدیر تالار درخاست دارم اگر تاپیکی برای کمک به موضوع من بود این حذف بشه و ادرس اون تاپیک بهم بدن

و اما کمک !
    برای یک اتاقک حدودا ٢*٢ که قراره یه سری گل زینتی یا قارچ کاشته بشه نیاز به :
    کنترل دما رطوبت co2 و یک تایمر برای ساعات نور پردازی دارم
    محدوده دما با یک الی دو درجه اختلاف مشکلی نداره ولی اصلا تمایلی به استفاده از سنسور دما lm35 ندارم
    رطوبت با ٥ درصد خطا مشکلی نداره
    مقدار co2 هم نهایتا ١٠ درصد خطا
    برای هر فاکتور یک رله ٥ امپر عالیه
    سنسور ها داخل اتاقک و مدار کنترل بیرون اتاقک قرار میگیره
    نهایت مقدار فاصله سنسور با مدار ١/٥ متره

و از همه مهم تر اینکه از برنامه نویسی چیزی نمیدونم
    ولی pcb میسازم قبلا چندتا تایمر و و سأختم لحیم کاری در حد حرفه ای بلدم
    پروگرامر و ابزار های معمول هم دارم

نکته: برای co2 هم بشه محدوده خاصی تأیین کرد تا به وسیله شیر برقی بتونم مقدار co2 کنترل کنم

از دوستان و استادان که تجربه ساخت این مدار یا اطلاعات در این ضمینه دارن خاهش میکنم تا جای ممکن کمک کنن هم در ساخت مدار هم برنامه نویسی
    ممنونم ������������

پاسخ : کنترل دما رطوبت co2 +تایمر

نوشته اصلی توسط ctrl نمایش پست ها
    ضمن عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز
    میدونم که تاپیک تکراریه ولی واقعا چند روزه در حال گشتن تو انجمن هستم ولی به نتیجه ای نرسیدم
    از مدیر تالار درخاست دارم اگر تاپیکی برای کمک به موضوع من بود این حذف بشه و ادرس اون تاپیک بهم بدن

و اما کمک !
    برای یک اتاقک حدودا ٢*٢ که قراره یه سری گل زینتی یا قارچ کاشته بشه نیاز به :
    کنترل دما رطوبت co2 و یک تایمر برای ساعات نور پردازی دارم
    محدوده دما با یک الی دو درجه اختلاف مشکلی نداره ولی اصلا تمایلی به استفاده از سنسور دما lm35 ندارم
    رطوبت با ٥ درصد خطا مشکلی نداره
    مقدار co2 هم نهایتا ١٠ درصد خطا
    برای هر فاکتور یک رله ٥ امپر عالیه
    سنسور ها داخل اتاقک و مدار کنترل بیرون اتاقک قرار میگیره
    نهایت مقدار فاصله سنسور با مدار ١/٥ متره

و از همه مهم تر اینکه از برنامه نویسی چیزی نمیدونم
    ولی pcb میسازم قبلا چندتا تایمر و و سأختم لحیم کاری در حد حرفه ای بلدم
    پروگرامر و ابزار های معمول هم دارم

نکته: برای co2 هم بشه محدوده خاصی تأیین کرد تا به وسیله شیر برقی بتونم مقدار co2 کنترل کنم

از دوستان و استادان که تجربه ساخت این مدار یا اطلاعات در این ضمینه دارن خاهش میکنم تا جای ممکن کمک کنن هم در ساخت مدار هم برنامه نویسی
    ممنونم ������������
    سلام دوست عزیز شما برای شروع یک سنسور sht رو راه اندازی کن ، هرجاشم گیر کردی تاپیک زیاده در موردش ، و اینکه میتونی سوال کنی .

دیدگاه

سلام، اگر می خواهید یاد بگیرید که در خدمت شما هستیم، اما اگر می خواهید یک دستگاه برای کار داشته باشید،
      نمونه های خوبی توسط شرکتهای ایرانی ساخته شده که در بازار موجودند تحت نام :
      سیستم کنترل گلخانه» هوشمند سازی گلخانه و ...
      و مطمئن باش نهایتا از نمونه ی دست ساز، ارزانتر تمام می شوند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAMONA نمایش پست ها
        سلام دوست عزیز شما برای شروع یک سنسور sht رو راه اندازی کن ، هرجاشم گیر کردی تاپیک زیاده در موردش ، و اینکه میتونی سوال کنی .
        ممنونم از جوابتون متاسفانه من هیچ اطلاعاتی ندارم
        کارهایی که تا الان کردم همه اماده بودن که مدار سأختم پروگرام کردم مونتاژ کردم و تمام!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

واقعا میخام یاد بگیرم ولی با توجه به کمبود وقتی که دارم
        به نظرم بهتره یه دستگاه اماده بخرم :(
        ولی اینکه خود ادم بخاد یه چیزی بسازه یا حداقل سرهم کنه خیلی لذت بخش تره تا اینکه اماده بخره

با عرض معذرت شما یا سایر دوستان اگه مداری با این کارایی دارید لطف کنید بذارید تا من و سایر کسایی که نیاز به همچین پروژه ای دارن استفاده کنن
        ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X