مثلا با فهمیدن پروتکل پروگرام میکرو از طریق اینترنت یک میکرو پروگرام کنیم
پروتکل خاص و عجیبی وجود نداره به صورت SPI کار میکنه و دستورالعملش هم تو سایت اتمل هست
البته شما میتونید با تغییر بوت لودر با هر روشی مثل سریال میکروتون رو به سادگی برنامه ریزی کنید
نمونه کاری که شما میخواهید انجام بدید خوبه ولی با بوت لودر سریال راحتتره و الان استفاده هم میشه
دقیقتر اگر بخونین گفتم خود پروگرمرها ابزار این کار رو دارن
اگه امکانش هست الگوریتمی که مد نظرتونه را با کد بفرمائید
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
اگه امکانش هست الگوریتمی که مد نظرتونه را با کد بفرمائید
بالاتر روندش رو گفتم.در ضمن یک فایل هم دوستان قرار دادن که اونم به خوبی توضیح داده.اون رو مطالعه کنید و با همون گزینه ای که توی پست قبلیم گفتم ترکیب کنید میتونید به راحتی یک شماره سریال به هر میکرو بدین.یا از کپی کردن میکرو جلوگیری کنین و .....
سلام
پس از اینکه من نیاز به آپدیت دستگاه از طریق کابل و یا ماژول بلوتوث داشتم با یکم سعی و تلاش به نتایج خوبی دست پیدا کردم که در زیر آموزش اون رو قرار میدم:
ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید که حاوی بوتلودر میکروهای مختلف اععم از xmega و atmega می باشد:
دانلود فایل بوتلودر (http://cdn.persiangig.com/download/GFHXpv8n4y/chip45boot2_
بالاتر روندش رو گفتم.در ضمن یک فایل هم دوستان قرار دادن که اونم به خوبی توضیح داده.اون رو مطالعه کنید و با همون گزینه ای که توی پست قبلیم گفتم ترکیب کنید میتونید به راحتی یک شماره سریال به هر میکرو بدین.یا از کپی کردن میکرو جلوگیری کنین و .....
ظاهرا منظور منو اشتباه برداشت کردید
روندش که کاری نداره
اگر شما الگوریتم روش کدگذاری برای آیسی هایی که شماره سریال اختصاصی ندارند (با هدف جلوگیری از کپی محصول) بدون استفاده از قابلیت پروگرامر دارید بفرمایید.
روشهای معرفی شده امن نیستند و براحتی قابل کرک هستند
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
بدون استفاده از قابلیت اون شکلی پروگرمر هم میشه.شما اون فایل رو مشخصا مطالعه نکردید.روندی که توی اون فایل نوشته شده کاملا گویا هست و فقط یک فایل باید در EEPROM نوشته بشه تا نشه کپی کرد.جناب کی نژاد فکر کنم زحمت فایل رو کشیدن و گویا نوشتن.
در ضمن چون میکروی AVR شناسه انحصاری نداره خودتون یک رقم مشخص میتونید در یک بخش از حافظه EEPROM بنویسید که کد مشخصه میکروی شما باشه.این روش بدون استفاده از اون قابلیت پروگرمر هست ولی کمی نیاز به صرف زمان داره
با سلام خدمت همه دوستان .
برای میکروکنترلر های AVR که کد منحصر به فرد ندارن میتونید از یک DS1820 در کنار میکرو استفاده کنید و از کد منحصر بفرد اون بجای کد میکرو استفاده کنید و در ادامه از همون روندی که استاد کی نژاد (آقای طراح)در مقالشون گفتن استفاده کنید . البته یک نکته بد تو این موضوع هست و اونم اینه که به اندازه قیمت یک سنسور DS1820 به قیمت بردتون اضافه میشه . البته خودم برای بردهایی که برام مهم هست از این روش استفاده کردم و جواب هم میده .
ممنونم دوست عزیز منم به همین موضوع فکر میکردم
فکنم فعلا بهترین راهه ولی یه مشکلی هست آیا امکان داره این شماره سریال قطعه رو شبیه سازی کرد؟
اگه امکان داشته باشه مجموعه ای از قطعاتی که دارای شماره سریال لیست کنید و تو این لینک قرار بدین.
و در آخر می خواستم بدونم سری Xmega و ARM(STM32) داری شماره سریال داخلی هستن ؟
اینکار غیر ممکن نیست و میشه این سریال رو شبیه سازی کرد ولی به نظرم کسی که در این مرحله از برنامه نویسی باشه که بتونه سریال تک سیمه یک سنسور رو کپی کنه پس میتونه برنامه اون دستگاه رو هم خودش بنویسه .
آیسی های xmega خودشون سریال منحصر بفرد داخلی دارن . راجع به آیسی های stm اطلاعی ندارم .
دیدگاه