اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالاتی در مورد RS485 , MINMAX و نویز و ارت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوالاتی در مورد RS485 , MINMAX و نویز و ارت

سلام
    سیستم 485 رو برای اتصال چندتا میکرو در نقاط مختلف میخوام مورد استفاده قرار بدم
    برای این کار اومدم و مداری رو انجام دادم و ساختم . هنوز تست نکردمش رو مسیرهای بلند اما یکم میترسم بد جواب بده
    مدار استاندارد سادست . یه مقاومت 120 اهمی هر سر سیم وجود داره . همین !
    متراژ بالا منظورم 100 150 متر هست
    باند ریت هم 4800 هست

این چارتی که بالاست کلیت سیستمه یکی اسلیو و دیگری مستر
    سیستم با یه مین مکس به برق شهر وصل میشه که با ایزولاسیون بالا و کیفت خوبی که داره مانع ورود هر نویزی از طرف برق شهر میشه
    مین مکس اول برق میکرو رو تامین میکنه
    اما مین مکس دوم ولتاژ 5 و زمین max485 رو تامین میکنه که با ولتاژ و زمین میکرو ایزولاسیون کامل داره . سریال اطلاعات رو از طریق 4n25 میفرسته
    به ورودی max485 . این مین مکس برای جدا سازی ایسی زمین مکس485 و میکرو انجام شده تادر صورت قرار گیری منفی مکس485 به عنوان یکی از سیمهای داخل کابل نویزی که روی کابل میوفته روی میکرو نیوفته .
    این سیستم رو تو زیر 1 متر جواب گرفتم
    اما حالا برای متراژ بلند سوالاتی دارم :
    1- میشه شیلد و رو همون منفی max485 ها در نطر گرفت یا باید بره به ارت؟ به عبارت دیگه شیلد با منفی مکس485 ها میتونه یکی باشه یا باید جدا گانه در نطر گرفتش ؟
    2- اگه مورد اول نشدنی هست یعنی باید جدا باشن زمین ایسی و شیلد , میشه مدار 485 رو کلا با 2 خط فقط را اندازی کرد? بی خیال زمین مشترک شد ,؟(اینو به دلیل جدا بودن بخش 485 با میکرو میگم)
    3-با توجه به کم توجه ای ایرانیا به ارت ! اگه ارت نداشته باشیم چی کار کنیم ؟ چجوری ارت مجازی میشه درست کرد که با ولتاژ روی برد ایزولاسیون داشته باشه؟
    4-تو این مدار همه اسلیو ها و مستر با برق شهر جمعا 4500 ولت از هر طرف ایزولاسیون دارن که این ایزولاسیون در مورد گراندها هم همینه (به دلیل قرار گیری دو تا مین مکس بین راهشون تا پیریز برق)که به طرز عجیبی هم عالی کار میکنه(نویز برق اصلا وارد مدار نمیشه و اصولا بر عکسشم صحیحه) . حالا اگه نویز روی کابل بیوفته چی میشه ؟ اول اینکه اصلا نویز رو کابل میاد؟ با وجود همچین ایزولاسیونی اصولا نویز که راه نزدیکتر به زمین رو انتخاب میکنه نباید بیاد رو خط دیتا یا حتی گراند مین مکسها بشینه حتی گراندم 4500 ولت با گراند پیریز ایزولست . درسته این موضوع ؟ اگه درست نیست پس چجوری نویز باید تخلیه بشه؟ به نطر میاد اگه بشینه روی مدار جای فرار نداره
    5- در کل به نطرتون این روش چطوره و چه اشکالات احتمالی یا حتمی به نطرتون میرسه ؟
    مدل مین مکس ها :
    mau202=بین میکرو و مکس 485
    adf-07s05= ورودی 220 AC خروجی 5 دی سی
    در ضمن بنده هیچ اطلاعی در مورد ساختار داخلی مین مکس ها ندارم
    مچکرم

اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
    هیتلر

پاسخ : سوالاتی در مورد RS485 , MINMAX و نویز و ارت

سلام دوست عزیز.

نوشته اصلی توسط s699fx_bpr نمایش پست ها
    میشه شیلد و رو همون منفی max485 ها در نطر گرفت یا باید بره به ارت؟
    شیلد باید جدا به ارت متصل باشه و ترجیحا از سیم های به همتنیده شده یا twiced pair هستفاده کنید

میشه مدار 485 رو کلا با 2 خط فقط را اندازی کرد? بی خیال زمین مشترک شد ,؟(اینو به دلیل جدا بودن بخش 485 با میکرو میگم)
    شما میتونید از شیلد استفاده نکنید اما بدلیل اینکه روی هر خط یک ولتاژ تفاضلی نسبت به GND ایجاد میشه ، خط زمین هم بین همه ی ادوات باید مترک باشه. (در جاهایی مشاهده کردم که شیلد را در هر دو طرف مدار به GND وصل میکنند تا زمین ادوات با هم یکسان باشند)

چجوری ارت مجازی میشه درست کرد که با ولتاژ روی برد ایزولاسیون داشته باشه؟
    بدوه هیچ نگرانی باید در ورودی تغذیه از خازن های X و Y استفاده کنید که با یک سرچ در انجمن مطالب فراوانی در این رابطه ارسال شده

اول اینکه اصلا نویز رو کابل میاد؟
    نه ، در صورتیکه موارد لازم را برای ارتباط رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد (با شرط اینکه شما روی هر خط از دیودهای SMBJ استفاده کنید >> روی ابتدای مدار MASTER فقط کافیه )

مین مکس
    این مین مکس ها فوق العاده اند ، اصلا نگرانش نباشید. نویز ماهیت نداره و فقط انرژی هست که اگه روی خط از مدارای حفاظتی استفاده کردید بدون نگرانی کارتونو انجام بدید.

فقط من اینها را اضافه میکنم :
    1- حتما حتما حتی در صوتیکه از مدارهای محافظتی استفاده کردید ، دیود هایی که در بالاتر گفتم فراموش نکنید و اگر هم دسترسی ندارید از دو تا دیود زنر 5.1 استفاده کنید
    2- روی خط دیتا بهیچ وجه وقتی که مستر دیتا ارسال میکنه ، اسلیو نباید دیتا ارسال کنه چون باعث تداخل سیگنال روی خط میشه . شاید در کوتاه مدت مشکلی مشاهده نشه اما در دراز مدت اثر خودشو شدیدا نشون میده.
    Reveng will surely come... Your hard time are ahead
    // - - - - - - - - - -
    برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
    // - - - - - - - - - -
    اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام دوباره ممنون از پاسختون

نوشته اصلی توسط سعید خیری نمایش پست ها
      شما میتونید از شیلد استفاده نکنید اما بدلیل اینکه روی هر خط یک ولتاژ تفاضلی نسبت به GND ایجاد میشه ، خط زمین هم بین همه ی ادوات باید مترک باشه. (در جاهایی مشاهده کردم که شیلد را در هر دو طرف مدار به GND وصل میکنند تا زمین ادوات با هم یکسان باشند)
      در این مورد پس به نطرتون استاندارد هست ؟ این هزینه روخیلی کاهش میده
      بدوه هیچ نگرانی باید در ورودی تغذیه از خازن های X و Y استفاده کنید که با یک سرچ در انجمن مطالب فراوانی در این رابطه ارسال شده
      در این مورد حتما سرچ میکنم . فقط این خازنهارو در خروجی مین مکس ASF قرار بدم یا در خروجی مین مکس MAU که فقط برای مکس485 هست ؟ یا برای هر دو؟
      نه ، در صورتیکه موارد لازم را برای ارتباط رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد (با شرط اینکه شما روی هر خط از دیودهای SMBJ استفاده کنید >> روی ابتدای مدار MASTER فقط کافیه )
      یعنی ایزولاسیون 4500 برای این که نویز رو کابل نشینه کافی نیست و دیود هم لازمه ؟
      این دیودی که فرمودین چه مدلیشو پیشنهاد میکنید ؟
      این مین مکس ها فوق العاده اند ، اصلا نگرانش نباشید. نویز ماهیت نداره و فقط انرژی هست که اگه روی خط از مدارای حفاظتی استفاده کردید بدون نگرانی کارتونو انجام بدید.
      بله مین مکس ها کارر و اوج میدن و جیب رو سقوط
      بنده دقیق منطور مدار محافطی رو درک نکردم. منطور همین مین مکسها هست که با ایزولاسیون مانع نشتن نویز روی خط میشن یا مدار دیگری هست ؟ یا مدارات دیگری هم باید بهش اضافه بشه ؟
      1- حتما حتما حتی در صوتیکه از مدارهای محافظتی استفاده کردید ، دیود هایی که در بالاتر گفتم فراموش نکنید و اگر هم دسترسی ندارید از دو تا دیود زنر 5.1 استفاده کنید
      ممنون اما من بازم دقیقا منظورشما از مدار محافطتی رو درک نکردم دقیقا . 2تا دیود 5.1؟ یعنی هر خز یه دیود باشه منفی زنر با پایه مکس و مثبت زنر به زمین بره ؟
      2- روی خط دیتا بهیچ وجه وقتی که مستر دیتا ارسال میکنه ، اسلیو نباید دیتا ارسال کنه چون باعث تداخل سیگنال روی خط میشه . شاید در کوتاه مدت مشکلی مشاهده نشه اما در دراز مدت اثر خودشو شدیدا نشون میده.
      حتما . اسلیو ها بدون اجازه مستر اصلا صحبت نمیکنن . مستر بهشون میگه کی حرف بزنه

و یه مورد دیگم که بعضی از دوستان میگن مکسشون بد یه مدتی میسوزه اما دلیل خاصی براش اروه نمیدن . میدونید مشکل از کجاست

(ممنون از صبرتون . من یکم در این زمینه مبتدی هستم )
      هیتلر

دیدگاه

استاندارد هست ؟
        استاندارد نیست ولی بدون شیلد من تا 500 متر بدون مشکل کار کردم

مین مکس MAU که فقط برای مکس485 هست ؟ یا برای هر دو؟
        جواب قطعیشو نمیدونم اما احتمال خیلی زیاد روی یکیش کافی هست

یعنی ایزولاسیون 4500 برای این که نویز رو کابل نشینه کافی نیست و دیود هم لازمه ؟
        این نوع ایزولاسیون کافی هست اما برای احتیاط دیود هم بذارید (دیود شاتکی)

مدار محافطی
        همون مین مکس منظورم هست

اما من بازم دقیقا منظورشما از مدار محافطتی رو درک نکردم

مکسشون بد یه مدتی میسوزه اما دلیل خاصی براش اروه نمیدن . میدونید مشکل از کجاست
        منم این مشکلو دارم اما نمیدونم دقیقا مشکل اصلی از کجا هست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در مورد دیودها شاید تفاوتی در عرایضم باشه که یکجا از دیود شاتکی و جای دیگه از دیود زنر صحبت شد.

استفاده از هر کدوم بصورت مجزا باعث دفع ولتاژ های شدید و اضافی که به شکل نویز یا هر ولتاژ یر معقولی روی خط میاد میشه ،
        پس یا دوتا دیود شاتکی برعکس به GND و VCC مطابق تصاویری که فرستادم برای هر خط وصل میکنیم
        یا یک دیود زنر روی هر خط .
        // - - - - - - - - - -
        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
        // - - - - - - - - - -
        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

بجای max485 از adm485 استفاده کنید
          www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

adm فرقش چیه با مکس . پایها و سیستمش که دیدم یکیه
            adm نمیسوزه ؟
            هیتلر

دیدگاه

سلام
              مبدل سریال به کن هم یه تحقیقی در موردش بکنید
              mcp2551 طول کابل 500 متر (یه کابل معمولی دو زوج تلفن) بدون مشکل جواب گرفتم و تا 1 مگا بیت جواب میده!
              من تو فاصله حدود 10 متر 500000 بیت رو با همین سیم تلفن جواب گرفتم و بیشتر هم تست نکردم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
                سلام
                مبدل سریال به کن هم یه تحقیقی در موردش بکنید
                mcp2551 طول کابل 500 متر (یه کابل معمولی دو زوج تلفن) بدون مشکل جواب گرفتم و تا 1 مگا بیت جواب میده!
                من تو فاصله حدود 10 متر 500000 بیت رو با همین سیم تلفن جواب گرفتم و بیشتر هم تست نکردم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه!
                حقیقت اینکه من الان دارم از LPC1768 استفاده میکنم
                کن داره
                کن این مشکلات نویز رو اصلا نداره ؟
                من چون ماکسش 8 بایته ازش استفاده نمیکنم اینجا از فیفو 14 بایتی دارم استفاده میکنم
                و این که بعدن رو FPGA میتونم فیفو رو بیشترم کنم .
                کن نویز گیریش چطوره؟کاملا قابل اطمینانه ؟
                هیتلر

دیدگاه

کن این مشکلات نویز رو اصلا نداره ؟
                  پروتکل CAN فوق العاده ست ، اگه مقدوره ارزششو داره که اولویتتون را روی این پروتکل بذارید
                  // - - - - - - - - - -
                  // - - - - - - - - - -
                  // - - - - - - - - - -

دیدگاه

پروتکل CAN فوق العاده ست ، اگه مقدوره ارزششو داره که اولویتتون را روی این پروتکل بذارید
                    متاسفانه برد اصلی فقط کن رو بیرون کشیدم . اونم چون 4n25 گداشتم 10 کیلورو سرعت سوییچ نمیده
                    اما رو ورژن 2 میتونم تبدیل کنم
                    پس کن اصلا مشکل نویز ندازه ؟
                    هیتلر

دیدگاه

یه سوال دیگه هم داشتم . شنیدم جاهایی هستن که تست نویط رو سیستم انجام میدن
                      شما شماره یا اطلاعی از این شرکتها دارید ؟
                      هیتلر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X