اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم و زیاد کردن نور لامپ دی سی با گیرنده مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کم و زیاد کردن نور لامپ دی سی با گیرنده مادون قرمز

با سلام خدمت همه استادان عزیز
    تمامی پست ها و پیام های دوستانی که در گذشته در مورد این موضوع پیام داده بودند رو خوندم ولی چیز زیادی دست گیرم نشد
    سوالی که از دوستان دارم رو به دو قسمت تقسیم می کنم
    سوال یک:
    در مورد با سنسور های گیرنده مادون قرمزی که توی بازار هست، باید بگم که فرکانس های کاریشون رو میدونم و خودم الان سنسور های
    VS1838B & HS0038
    رو در اختیار دارم که خیلی شبیه به سنسور TSOP1238 هستش و در مورد چگونگی راه اندازی اون ها هم اطلاعات کامل دارم، اما کنترلی که پروتکل ارتباطی
    RC5 & RC6 & SONY sirc
    رو ارسال کنه نمی تونم تهیه کنم یا نمیدونم چطوری بفهمم که این کنترلی که دارم، این پروتکل رو ارسال میکنه یا نه
    پیکربندی و دستوراته مربوط به ارسال و دریافت پروتکل ها رو هم میدونم ( با نرم افزار بسکام کار میکنم).
    کسی از دوستان هست که یک مدل کنترل مادون قرمز با پروتکل های نام برده به من معرفی کنه؟؟؟؟
    سوال دوم:
    در مورد این که چطوری نور لامپ رو کم و زیاد کنم ، میدونم که باید با pwm این کار انجام بشه اما اینکه چطوری با ریموت مادون قرمز این کار رو انجام بدم توضیح میخواهم؟؟
    ممنون میشم اگه کسی اطلاعات دقیق و کاملی داره کمکم کنه

پاسخ : کم و زیاد کردن نور لامپ دی سی با فرستنده و گیرنده مادون قرمز

با سلام شما باید یه فرکانس بسازید در واقعه یه pwmو با تغییر دیوتی سایکل اون می تونید نور لامپ کم یا زیاد کنید

دیدگاه

پاسخ : کم و زیاد کردن نور لامپ دی سی با گیرنده مادون قرمز

سلام
      هیچ روشی برای تشخیص وجود نداره مگر اینکه خروجی مادون قرمز رو با لاجیک آنالیزر ببینین و با نمودارهای پروتکل ها تطبیق بدین.اکثر ریموت های بازار NEC و سونی هستن.
      در مورد سوال دوم شما یک دکمه به افزایش نور از ریموت اختصاص باید بدین و در زمان فشرده شدن اون میکروکنترلر شما دستورات لازم - تغییر PWM - رو میده
      Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

پاسخ : کم و زیاد کردن نور لامپ دی سی با گیرنده مادون قرمز

سلام
        میتونی از ریموت کنترل های مارک lg استفاده کنی البته نه این جدید ها بلکه اون معمولی های قدیمی برای کم و زیاد کردن مقدار pwm هم باید دو تا از دکمه های ریموت رو برای میکرو تعریف کنی وقتی مثلا شماره یک زده شد با فاصله زمانی مشخص یک متغیر شروع به افزایش کنه و در هربار افزایش مقدار رجیستر pwm با متغییر مربوطه برابر بشه .برای اون یکی دکمه هم همینطور با این فرق که برای اون دکمه متغییر کم میشه
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X