اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تستر دستگاه دیاگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تستر دستگاه دیاگ

با سلام به تمامی اساتید محترم

میخواستم یک دستگاه تستر دیاگ برای یک شرکت تولید کننده دیاگ طراحی کنم و میخوام بدون وجود ECU این تست انجام بشه یعنی یک دیتایی ریخته بشه و خونده بشه تا تمامی لاین های دیاگ چک بشه یا هر روش دیگه ای. ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این ضمینه داره هرچند کم اینجا مطرح کنه. ممنون

پاسخ : تستر دستگاه دیاگ

اگه دسترسی به این اطلاعات اینقدر اسان بود دیاگ برخی از ماشین ها مبلغی بالای صد ملیون نداشت
    مشکلات پیش رو بسیار زیاد است بدون صرف هزینه ور بهتر بگم رشوه برای دریافت ادرس و فرمت کد ها فک نکنم بتونید کاری بکنید
    پروتکل های ارتباطی can 1.1 -can 2.0b-lin-van و بقیه پروتکل های اتومتیو میباشد که باید با توجه به استانداردتون این پروتکل ها رو ساپورت کنید
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
      شروع کار اول کمی سخت است خصوصا برای اولین دستگاه .
      پیشنهاد من مطالعه پروتکل های iso1941 -kwp2000 و مانیتورینگ ارسال و دریافت اطلاعات (توسط اسیلسکوپ هایی که قابلیت انجام اینکار را دارند می باشد . جهت این منظور باید در صورتیکه که پروتکل ارتباط یک ایسیو با دیاگ را ندارید می توانید از طریق مهندسی معکوس اقدام به اینکار نمایید .جهت تحقق این امر همانطور که گفتم باید انشعابی از دستگاه دیاگ و ایسیو ( برای شروع خط K-line )که بهم وصل هستن بگیرید و توسط اسیلسکوپ و یا ابزارهای مخصوصی که جهت اینکار ساخته شده یا قابلیت انرا دارند این خط را مانیتور کنید (ابزا ر الات ان در اینترنت موجود است ) و سپس دیتاهای رد بدل شده را مشاهده نمایید .

در مجموع جهت موفقعیت در اینکار نیاز است گه کاملا به برنامه نویسی میکرو کنترولر ها و یک زبان ویزوال تسلط داشته باشید .
      جدیدترین ویرایش توسط iveco; ۱۳:۰۶ ۱۳۹۶/۰۹/۲۲.

دیدگاه

خوب کار چنداان پیچیده ای نیست ، البته تا اندازه ای
        برای شروع بهتره که پروتکل ها رو بشناسی ، معمولا رابط دیگا مورد استفاده در خودرو های سواری از OBDII استفاده میکنند و بهتره با پیاده سازی پروتکل های موجود ، تسترت رو بسازی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X