اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی ماژول TB6600 (درایور استپر) با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در راه اندازی ماژول TB6600 (درایور استپر) با AVR

سلام
    بنده ماژول TB6600 رو از این سایت خریدم ولی کاتالوگ و دفترچه راهنما نداره فقط IC که روش هست دیتاشیت داره. به هر حال با جست و جویی که کردم راه اندازیش کردم. یکی از پایه ها باید بهش با میکروی avr پالس مربعی بدم. مشکلی که اینجا وجود داره اینه:
    (با یک فرکانس به خصوص و ثابت) با میکرو بهش دستور میدم تا مثلا یک چهارم دور رو بزنه ولی بیش از ربع دور رو میزنه در صورتی که اگر دستور بدم یک دور کامل بزنه دقیقا روی خودش برمیگرده. در ضمن اگر بهش دستور بدم که فقط یک استپ جلو بره انجام نمیده و موتور درجا میزنه.
    به نظرتون مشکل کجاست؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    جدیدترین ویرایش توسط homa.alireza@yahoo.com; ۱۵:۰۶ ۱۳۹۵/۱۲/۲۷.

پاسخ : مشکل در راه اندازی ماژول TB6600 (درایور استپر) با AVR

نوشته اصلی توسط homa.alireza@yahoo.com نمایش پست ها
    سلام
    بنده ماژول TB6600 رو از این سایت خریدم ولی کاتالوگ و دفترچه راهنما نداره فقط IC که روش هست دیتاشیت داره. به هر حال با جست و جویی که کردم راه اندازیش کردم. یکی از پایه ها باید بهش با میکروی avr پالس مربعی بدم. مشکلی که اینجا وجود داره اینه:
    (با یک فرکانس به خصوص و ثابت) با میکرو بهش دستور میدم تا مثلا یک چهارم دور رو بزنه ولی بیش از ربع دور رو میزنه در صورتی که اگر دستور بدم یک دور کامل بزنه دقیقا روی خودش برمیگرده. در ضمن اگر بهش دستور بدم که فقط یک استپ جلو بره انجام نمیده و موتور درجا میزنه.
    به نظرتون مشکل کجاست؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    تصویر از سیم بندی درایور و استپر و مدار راه انداز بگذارید تا بررسی شود و همچنین برنامه
    If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X