اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
    گزینه آخر از لیست همون فیوز بیت بهترین حالت برای کریستال خارجی با فرکانس بالاست
    توجه کن که گزینه ای که انتخاب میکنی آخرش نوشته باشه 64ms+
    من این کار رو روی مگا 8 انجام دادم و هیچ اتفاقی برای میکرو پیش نیومد . فقط یه سوال اگه یه موقع GND پروگرامرم قطع باشه که بود ، ممکن هست ایراد از اونجا باشه و میکروها می سوختن . oo:
    صبح سیم ها رو چک کردم و دیدم که GND قطع شده و بعد درستش کردم .
    چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط outlandish992
      من این کار رو روی مگا 8 انجام دادم و هیچ اتفاقی برای میکرو پیش نیومد . فقط یه سوال اگه یه موقع GND پروگرامرم قطع باشه که بود ، ممکن هست ایراد از اونجا باشه و میکروها می سوختن . oo:
      صبح سیم ها رو چک کردم و دیدم که GND قطع شده و بعد درستش کردم .
      یعنی موفقیت آمیز بود؟
      احتمالش کمه ولی محال نیست
      یعنی چون پروگرمر مشکل داشته بجای اینکه مثلا عدد 1111 رو میکرو بخونه یک چیز دیگه خونده و همون رو ثبت کرده و میکرو رو یه چیز دیگه تنظیم شده(چی گفتم!)
      با سعی و خطا میتونی میکروهات رو زنده کنی
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

بله موفقیت آمیز بوده .
        البته بعد از اینکه زمین پروگرامرمو وصل کردم . گفتم که قطع شده بود .
        من امروز از یکی از هم دانشگاهیام پرسیدم و در جوابم گفت که من میتونم برشگردونم و با کلی سوال و منت کشی گفت که VCC آیسی رو وصل کن و بعد تمام پایه ها رو زمین کن . oo:
        به نظر شما راست گفته ؟ احتمال داره با این کار برگرده و یا نه ؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط outlandish992
          بله موفقیت آمیز بوده .
          البته بعد از اینکه زمین پروگرامرمو وصل کردم . گفتم که قطع شده بود .
          من امروز از یکی از هم دانشگاهیام پرسیدم و در جوابم گفت که من میتونم برشگردونم و با کلی سوال و منت کشی گفت که VCC آیسی رو وصل کن و بعد تمام پایه ها رو زمین کن . oo:
          به نظر شما راست گفته ؟ احتمال داره با این کار برگرده و یا نه ؟ :question:
          فکر نکنم
          اولین باره همچین جیزی میشنوم!
          شما با یک میکرو دیگه فرکانس حدود یک مگا هرتز (خیلی مهم نیست چند باشه ولی هرچی بالاتر بهتر) بساز و بده به پایه XTAL1 میکروی تو حالت اغما در همین حین ببین کامپیوتر میشناسدش یا نه
          و اگه نشناخت با یک خازن عدسی و یک مقاومت یک RC درست کت و سر وسط رو بده به همون پایه XTAL1 اگه بازم نشناخت دیگه همون پروگرمر _های ولتاژ_چاره سازه و اگه بازم نشناخت میکرو هات رو بنداز دور و خیال همه رو راحت کن :mrgreen:
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من معذرت میخوام که این سوال رو میکنم . :redface:
            فرکانسی که میگین موردی نداره که با مد PWM میکرو ساخته بشه . یعنی فرکانس ساخته شده توسط PWM یه میکروی دیگه رو بدم بهش ؟
            یا با مد دیگه ای ؟

دیدگاه

یک پایه میکرو رو ست کن باز ریست کن
              اینجوری
              do
              set porta.0
              nop
              reset porta.o
              loop
              تمام

دیدگاه

سلام
                من فیوزبیت میکرو رو روی 1000(اسیلاتور خارجی RC) ست کردم (اشتباهی)
                حالا میخوام مدار RC شو ببندم
                لطفا بگید مقدار r و c چقدر باید باشه؟
                و اون پایه NC یعنی چی ؟ به کجا وصل میشه؟ :redface:
                با مردم همون جوری رفتار کن که دوست داری باهات رفتار کنن

دیدگاه

با درود . . .
                  احتیاجی به اینکارها نیست.
                  با این روش راحت میتونید هر میکرویی رو که اشتباهی فیوز بیت کریستالش رو تغییر دادید برگردونید:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30857.0
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

نصیری جون دستت درد نکنه
                    مشکل اتمگا 8 و 32 من که حل شد
                    بازم مرسی :wow: :applause: :nice: :job: :wow:
                    با مردم همون جوری رفتار کن که دوست داری باهات رفتار کنن

دیدگاه

سلام وقتتون خوش
                      من از پروگرمر هاتل استفاه میکنم فکر کنم تو خود این پروگرمر از این روش ایجاد کلاک استفاده میکنه درسته ؟
                      اما با این وجود بعضی از ای سی ها هست که نمیشناسه
                      پرورمری هست که بشه تونا رو هم زنده کرد پروگرمر این سایت رو هم استفاده کرم نشده اما مطمئن هستم که خود ای سی سالم هست هر مشکلی هست سر یوز بیتهای اون هست
                      atmega 128___ atmega32 هست

دیدگاه

با درود . . .
                        بستگی به نوع مشکل آی سی داره
                        ولی STK500 (همون پارالل خودمون) تقریبا از پس هر مشکلی برمیاد

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                        بدرود . . .

دیدگاه

سلام . مشکل میکروهایی که گفته بودم حل شد . :wow:
                          بردمشون جمهوری پیش یه آشنا، گفت که با پروگرامری که Parallel پروگرام میکنه، میشه زندشون کرد و بعد دادم بهش و همشون رو دوباره برام زنده کرد . :nice:
                          البته پروگرامری که اون داشت حدود 800 الی 900 هزار تومن براش آب خورده . oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط OutLandish992
                            سلام . مشکل میکروهایی که گفته بودم حل شد . :wow:
                            بردمشون جمهوری پیش یه آشنا، گفت که با پروگرامری که Parallel پروگرام میکنه، میشه زندشون کرد و بعد دادم بهش و همشون رو دوباره برام زنده کرد . :nice:
                            البته پروگرامری که اون داشت حدود 800 الی 900 هزار تومن براش آب خورده . oo:
                            این آشنای شما کجاست؟
                            بگو منم 4تا Atmega 8دارم سکته زدن بدم ردیفشون کنه واسم! :wow:
                            یه روز اصلا بیا با هم بریم پیشش؟!

دیدگاه

جایی که من بردم. کارشون یه چیز دیگه هست و چیزی که باعث شد تا کار من رو راه بیاندازن چیزی بود به نام آشنا . این کارهای جزئی وقت اونارو میگیره ولی باید خودم باشم تا کار شما هم راه بیافته . باید صبر کنید تا امتحانات دانشگاه رو پشت سر بزارم و بعد یه قرار بزاریم و بریم ببینیم خدا چی می خواد :biggrin:.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط OutLandish992
                                جایی که من بردم. کارشون یه چیز دیگه هست و چیزی که باعث شد تا کار من رو راه بیاندازن چیزی بود به نام آشنا . این کارهای جزئی وقت اونارو میگیره ولی باید خودم باشم تا کار شما هم راه بیافته . باید صبر کنید تا امتحانات دانشگاه رو پشت سر بزارم و بعد یه قرار بزاریم و بریم ببینیم خدا چی می خواد :biggrin:.
                                :nerd:
                                منم نگفتم کارش درست کردن آی سی هست!
                                باشه دوست من پس من منتظر پ.خ شما هستم که قرار بزاریم وبریم ببینیم با این 4تا چه میشه کرد! :job:
                                من 1/4امتحاناتم تمومه !شما آخرین امتحانت کی هست؟ :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X