اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

سلام مجدد.پروگرامر usbasp رو تعمیر کردم تمام اون avr ها که فکر میکردم سوخته رو میشناسه. :wow: اما نمیدونم این پروگرامر stk500 نواوران فقط ایسی نو رو شناخت و وقتی من میکروی جدیدخریده خودم رو فیوز بیتهاشرو روی کریستال خارجی گذاشتم دیگه نشناختش ولی پروگرامر usb asp همه رو میشناسه به نظرتون باید پروگرامر رو ببرم گارانتی یا مشکل از جای دیگه ای هست؟ :cry: :cry2:

دیدگاه

سلام
      برای ساختن دماسنج با ATMega 16 و LM35، به غیر از BootSZ0 و BootSZ1 فیوز بیت های دیگه ای هم باید تیک بخورن؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed gol
        سلام اقا این عکس های فوز بیت ها صفحه اول که باز نمیشه
        درسته عکسهای صفحه ی اول باز نمیشه لطفا اساتید علم شون رو به صورت PDF در بیارن که با این اوضاع فیلترینگ این مشکلات پیش نیاد و این اموزش های ارزنده به دست همه برسه
        با تشکر
        خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
        "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

[
          نوشته اصلی توسط raminrayat
          سلام به دوستان
          من 4 تا avr atmega32 دارم که برنامه ای که اخرین دفعه روشون ریخته بودم خیلی عالی اجرا میکنن.
          اما وقتی به پروگرامر usbasp مال فناوران , stk500 مال نواوران وصلشون میکنم ایسی رو نمیشناسن .
          من اون میکروها رو رو کریستال خارجی پروگرامشون کرده بودم و چند وقتی باهاشون مشکلی نداشتم .اما از دیروز که زدمشون به پروگرامر usbasp دیگه هیچ کدومشون رو پروگرامرها نمیشناسن البته باید بگم پروگرامر usbasp حتی میکروی جدید رو هم نمیشناسه ولی میکروی مگا8 رو میشناسه.
          stk500 هم با میکروی مگا32 جدید و مگا 8 جدید مشکلی نداره اما اون قبلیا رو نمیشناسه

به نظرتون مشکل کجاست و ایا کاری میتونم واسه avr ها بکنم؟ :cry2:ممنونتونم
          سلام دوست عزیز .باید به شماره روی آیسی توجه کنید بعضی از آیسی ها که روش
          L نوشته شده مخصوص فرکانس پایینه و اگر کریستال خارجی فرکانس بالا بهش بدید میسوزه.
          و نکته بعد اینکه وقتی که روی کریستال خارجی تنظیم کردید باید زمان پروگرام همان کریستال خارجیه وصل باشه تا پروگرامرتون آیسی رو بشناسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط raminrayat
            سلام به دوستان
            من 4 تا avr atmega32 دارم که برنامه ای که اخرین دفعه روشون ریخته بودم خیلی عالی اجرا میکنن.
            اما وقتی به پروگرامر usbasp مال فناوران , stk500 مال نواوران وصلشون میکنم ایسی رو نمیشناسن .
            من اون میکروها رو رو کریستال خارجی پروگرامشون کرده بودم و چند وقتی باهاشون مشکلی نداشتم .اما از دیروز که زدمشون به پروگرامر usbasp دیگه هیچ کدومشون رو پروگرامرها نمیشناسن البته باید بگم پروگرامر usbasp حتی میکروی جدید رو هم نمیشناسه ولی میکروی مگا8 رو میشناسه.
            stk500 هم با میکروی مگا32 جدید و مگا 8 جدید مشکلی نداره اما اون قبلیا رو نمیشناسه

به نظرتون مشکل کجاست و ایا کاری میتونم واسه avr ها بکنم؟ :cry2:ممنونتونم
            جامپر jp1 نواوران رو روی حالت slow قرار بده .
            میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

با سلام
              می خواستم در صورت امکان 2 مورد توسط مدیران سایت بررسی کنید :
              اولا عکسهایی که برای فیوز بیتها گذاشتین در صفحه نمی آید ( همان صفحه اول )
              ثانیا : این موضوع در 18 صفحه دنبال شده و شاید بعنوان یک موضوع تمام شده بهتر است برخی مطالب آن حذف و یال edit شود تا در نهایت شالوده موضوع برای همه قابل دسترسی و در صفحات کمتری دیده شود و بسیار بسیار کارآمدتر خواهد بود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
                با سلام
                می خواستم در صورت امکان 2 مورد توسط مدیران سایت بررسی کنید :
                اولا عکسهایی که برای فیوز بیتها گذاشتین در صفحه نمی آید ( همان صفحه اول )
                ثانیا : این موضوع در 18 صفحه دنبال شده و شاید بعنوان یک موضوع تمام شده بهتر است برخی مطالب آن حذف و یال edit شود تا در نهایت شالوده موضوع برای همه قابل دسترسی و در صفحات کمتری دیده شود و بسیار بسیار کارآمدتر خواهد بود .
                سلام داریوش جان
                خب خودت دست بکار شو خیلی هم خوبه
                خواستی منم کمک میدم نصف نصف چکیدشو جدا کنیم
                ثوابم داره
                :applause:

دیدگاه

با سلام
                  ما نمی تونیم چون اولا عکسهای صفحه اول رو نداریم ثانیا امکان ادیت و حذف و اضافه کردن رو هم ندریم .

دیدگاه

خب.
                    الان که بعضی ها تونستن آی سی های نیمه مرده شونو زنده کنن و بعضی هام مثل من نتونستن ( چون جواب نداد حتی برای یک آی سی) میخواستم ببینم راهی هست که از اتفاق افتادن دوباره این بدبختی :cry2: جلوگیری کنیم؟
                    اصلا حالا که پروگرمر ها فقط کریستال داخلی رو میشناسن و اگه کریستال خارجی رو روی ای سی پروگرام کردی فاتحش خوندس پس باید چیکار کنیم تا بتونیم از کریستال خارجیی استفاده کنیم . نرافزار خاصی وجود داره که از این موضوع جلوگیری کنه؟ من از progisp استفاده کردم کسی نرم افزار دیگه ای سراغ داره که اینطوری ورشکستمون نکنه؟

دیدگاه

سلام
                      کمک
                      1 برنامه با کدویژن نوشم که 5سنسور داره که 2تاش خروجی آنالوگ داره پس دادمشان به پورت A ، غیر از این lcd و keypad هم دارم که به ترتیب به B و C وصل کردم. خروجی هام هم که رله است به D دادم.
                      تو پرتئوس برنامه کامل جواب داده و ارتباط LCD و Keypad درسته. ولی سخت افزار جواب نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      فکر میکنم ایراد از فیوز بیتهام باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته Jtag را غیرفعال کردم.
                      در ضمن برنامه با Atmega32است و وقتی کی پد زده میشه وارد اینتراپ میشه و کلید زده شده را میخونه.
                      در واقع بخاطر محدودیت ADC و Interrup و RX و TX مجبورم سخت افزارم را اینطوری ببندم.
                      لطفا کمکم کنید تا 3 روز دیگه باید جواب بگیرم و نشان استادم بدم.
                      نمیدونم چکارکنم :cry2:
                      ممنون
                      زندگی آنچه زیسته ایم نیست ، بلکه چیزی است که به یاد میآوریم تا روایتش کنیم.
                      گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ___ بادامی ___
                        اصلاً فیوز بیت چیست؟؟؟؟

فیوز بیتها در واقع وسیله ی تنظیمات سخت افزاری میکروکنترلرها می باشندکه فقط با پروگرم کردن قابل دسترسی هستند. در فیوز بیتها عدد یک به معنی برنامه ریزی نشدن و عدد صفر به معنی برنامه ریزی شدن فیوزها می باشند. ساده بگم فیوز بیت فرض کنید شما بخواهیید یک سری از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری میکرو کنترلر رو فعال کنید باید با مقدار دهی این فیوز بیت ها این کار رو انجام بدید. مثلاً اگر بخواید کریستال رو داخلی یا خارجی کنید، یا اینکه خازن های داخلی اسیلاتور رو فعال یا غیر فعال کنید و .... از این فیوز بیت ها استفاده میکنیم.

حالا که فهمیدیم فیوز بیت چیکار میکنه بیاین بریم سراغ خود فیوز بیت ها.

حالا از کدم نوع میکرو شروع کنیم؟؟؟ :

سلام من که هیچ شکلی نمی بینم ؟شکلای زیر که میگین کجان پس؟ :eek:

دیدگاه

سلام به تمام دوستان خوبم .

من چند وقتی هست که دارم برای یه ATmega328-PU برنامه می نویسم . ( تو کدویژن ) بعد با پروگرامر AVR901 ( هاتل ) از طریق ISP پروگرم میکنم . وقتی این میکرو رو در حدود 10تا 20 دفعه پروگ میکنم . بعد از این تعداد دیگه برنامه رو اجرا نمیکنه و یا بعضی موقعه ها وقتی فیوزبیتها رو یه تغییر کوچیک میدم و دوباره به حالت اول بر میگردونم ، به فرض حلقه لوپ برنامم رو 5 دفعه اجرا میکنه و دوباره از کار می افته . :angry: :cry:

کریستال میکرو هم رو به فرض سوختگی عوض کردم ولی باز کار نکرد.

موندم چیکار کنم . :cry2:
                          چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

خسته نباشید همگی و موفق باشید
                            من میخاستم از صفحه اول شروع کنم به خوندن ولی عکس ها پریده .اگه امکانش هست استارتر مهترم عکس ها رو دوباره پ کنن.
                            سپاسگذارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                              خسته نباشید همگی و موفق باشید
                              من میخاستم از صفحه اول شروع کنم به خوندن ولی عکس ها پریده .اگه امکانش هست استارتر مهترم عکس ها رو دوباره پ کنن.
                              سپاسگذارم.
                              مهندس من از یکسال پیش البته به میلادی اینجا پست زدم هنوز خبری نشده :angry:
                              خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                              "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی سهیلی پور
                                اینم نقشه اش :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66558.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...