اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

من تا 4/11 امتحان دارم . حتما بهتون پ.خ میزنم . در صورتی که تو اواسط امتحانات هم رام اونجا افتاد حتما خبر میدم .
    چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

دوست عزیز حل شد از 4تا 3تاش دوباره زنده شد اما نمیدونم اون یکی مشکلش چیه!
      اصلا پروگرامر نشناختش! :job:

دیدگاه

سلام دوستان.
        به یه مشکلی برخوردم که نمی تونم حلش کنم شما می تونید کمک کنید؟
        من یه Atmega32A smd دارم که روی PCB لحیم کردم . برای lcd پایه های پورت C را انتخاب کردم. حالا هرچه سعی می کنم از طریق پروگرامر ISP STK 500 و کد ویژن فیوز بیت Jtag را غیر فعال کنم نمی شه در نتیجه LCD مقداری نمایش نمیده . میکرو به خوبی پروگرام می شه و وقتی که با برنامه پورت ها را یک و صفر می کنم به خوبی کار می کنه و نشون می ده که میکرو سالمه و به خوبی پروگرام شده اما وقتی Read Fusebit می کنم می بینم فیوزبیت ها تغییر نکرده. نکته عجیب اینه که من قبلا با Atmega32L smd این مشکل را نداشتم.
        کسی می دونه باید چه کار کنم؟

دیدگاه

یکی از دوستان ما هم به این مشکل برخورده بود و مشکلش با قطع کردن کلی تغذیه ال سی دی از روی برد حل شد و تونست JTAG رو غیر فعال کنه. یعنی زمانی که میکرو داره پروگرام میشه ولتاژی که به میکرو در حالت پروگرمینگ داره اعمال میشه به ال سی دی نباید برسه .
          چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط OutLandish992
            یکی از دوستان ما هم به این مشکل برخورده بود و مشکلش با قطع کردن کلی تغذیه ال سی دی از روی برد حل شد و تونست JTAG رو غیر فعال کنه. یعنی زمانی که میکرو داره پروگرام میشه ولتاژی که به میکرو در حالت پروگرمینگ داره اعمال میشه به ال سی دی نباید برسه .
            سلام ممنون. حل شد اما مطمئن نیستم چطوری شد ! کاری که گفتین انجام دادم اما حل نشد . بعدش میکرو را Atmega32L smd پروگرام کردم درست شد !

دیدگاه

مشکل در رابطه با فیوز بیت ها

سلام
              من موقع برنامه ریزی فیوزبیت ها را روی اکسترنال کلاک گذاشتم
              چه جوری می توانم برش گردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

کسی نبود مشکل ما رو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                در ضمن در مورد تولید موج مربعی بالای یک مگاهرتز هم خواهشا توضیح دهید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bnmo
                  کسی نبود مشکل ما رو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  در ضمن در مورد تولید موج مربعی بالای یک مگاهرتز هم خواهشا توضیح دهید
                  دوست عزیز چرا قبل از اینکه بپرسید یه سرچ ساده نمیکنید؟؟؟؟
                  صفحه 16 همین تاپیک راهشو گفتم.
                  بدرود.
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

سلام آقای بادامی!
                    من یه مگاه 8 دارم که با پروگرامر STK200/300 فیوزبیت ریست رو تغیر دادم و بصورت ورودی و خروجی قرار دادم و حالا که می خوام دوباره پروگرامش کنم پروگرامرم نمی شناسش دیتاشیتشو که خوندم نوشته بود که با ولتاا¾ژ 12 ولت میشه ریستش کرد حالا چطور میتونم با پروگرامرم دوباره پروگرامش کنم؟؟؟؟؟ :-(( :-(( :-(( :-((

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein_electronic71
                      سلام آقای بادامی!
                      من یه مگاه 8 دارم که با پروگرامر STK200/300 فیوزبیت ریست رو تغیر دادم و بصورت ورودی و خروجی قرار دادم و حالا که می خوام دوباره پروگرامش کنم پروگرامرم نمی شناسش دیتاشیتشو که خوندم نوشته بود که با ولتاا¾ژ 12 ولت میشه ریستش کرد حالا چطور میتونم با پروگرامرم دوباره پروگرامش کنم؟؟؟؟؟ :-(( :-(( :-(( :-((
                      دوست گلم فکر کنم ارزان ترین راهش استفاده از پروگرامر stk500 هست

دیدگاه

من سوالی دارم...........
                        برای قرار دادن کریستال خارجی در تاینی 2313 من فیوزیت ها را 1111 انتخاب کردم و میزان فیوزبیت sut0 , sut1 را روی 65 میلی ثانیه تنظیم کردم البته کریستال خارجی من 8 مگ هستش
                        سوال من اینه برای قرار دادن کریستال های بالای 8 مگ چی کار باید کرد منظورم اینه که برای استفاده از کریستال بالای خارجی باید فیوزبیت ها را چه جوری تنظیم کرد

دیدگاه

سلام.من دو تا مگا 16 دارم فیوز بیت های کریستال رو تغییر دادم الان پروگرام نمیشه چکارش کنم؟

دیدگاه

سلام اقا این عکس های فوز بیت ها صفحه اول که باز نمیشه

دیدگاه

پس توی کدویژن باید همه ی تیک ها رو بزنیم بعد اونایی که میخواهیم رو برداریم؟؟؟

دیدگاه

سلام به دوستان
                                من 4 تا avr atmega32 دارم که برنامه ای که اخرین دفعه روشون ریخته بودم خیلی عالی اجرا میکنن.
                                اما وقتی به پروگرامر usbasp مال فناوران , stk500 مال نواوران وصلشون میکنم ایسی رو نمیشناسن .
                                من اون میکروها رو رو کریستال خارجی پروگرامشون کرده بودم و چند وقتی باهاشون مشکلی نداشتم .اما از دیروز که زدمشون به پروگرامر usbasp دیگه هیچ کدومشون رو پروگرامرها نمیشناسن البته باید بگم پروگرامر usbasp حتی میکروی جدید رو هم نمیشناسه ولی میکروی مگا8 رو میشناسه.
                                stk500 هم با میکروی مگا32 جدید و مگا 8 جدید مشکلی نداره اما اون قبلیا رو نمیشناسه

به نظرتون مشکل کجاست و ایا کاری میتونم واسه avr ها بکنم؟ :cry2:ممنونتونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X