اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث راجع به فیوز بیتهای میکروکنترلر AVR

پروگرمرم Extereme programer(usb & STK 200/300) هست،این مگا 16و 32 فیوزبیت WDTON ندارن،تو لیست فیوز بیت های پروگرمر نیست؟
    قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

با یه میکرو دیگه امتحان کن
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سوال شما کمی نا مفهوم هست . اینکه میکروی شما کار نمیکنه منظور اینه که پروگرم نمیشه ؟ یعنی پروگرمر نمیشناسش و موقع رایت ارور عدم شناسایی توسط نرم افزار میده؟
        اگر اینطور هست و با توجه به توضیحاتتون به نظر میرسه که یکی از دفعاتی که در حال تغییر فیوز بیت ها بودیدن اسیلاتور در وضعیتی قرار گرفته و الان اون فرکانس برای کارکرد عادی میکرو در اختیارش قرار نمیگیره . اگر این طور هست که گفتم . میتونید با چند نوع کریستال مختلف و با روشهایی که در مورد اتصال کریستال به میکرو هست امتحان کنید تا یکیشون جواب بده. یا اینکه بوسیله یک پروگرمر هاتل که دارای توان برنامه ریزی میکرو هست اونو به حالت کارخانه ای (اسیلاتور داخلی 1 مگاهرتز ) برگردونید

دیدگاه

پاسخ : فیوز بیت های ATmega8

نوشته اصلی توسط حمید بادامی
          مجدد سلام.

خوب حالا بریم سراغ یکی دیگه از معروفترین میکرو کنترلرهای AVR به نام ATmega8 .

این ای سی 28 پینه دارا 8 کیلو حافظه فلش و یک سری امکانات خاصه که تو مبحث ما نمیگنجد. بحث مهم واسه ما همون فیوز بیت هاشه که دارای دو تا ریجیستر 8 بیتی برای تنظیم فیوز بیت هاست. تقریباً 14 فیوز بیت کم ارزش mega8 دقیقاً مانند mega16 است ولی فرقشون تو 2 تا فیوزبیتهای آخره که ما اینجا مجدد تمامی فیوز بیت ها رو مورد بررسی قرار میدیم...

سلام
          مرسی از پست مفیدتون
          اما عکس های این پست لود نمیشن و پست بی استفاده شده ...
          لطفا تو جای بهتری عکس ها رو پ کنین ...
          با تشکر

دیدگاه

سلام به همه دوستان. آیا از داخل برنامه C میشه فیوز بیتها رو تغییر داد؟ :cry:
            اینجا ماس ماست

دیدگاه

کامپایلرت چیه ؟
              در GCC میشه با فایل Fuse.h این کار را کرد

نکته مهمش اینه که هنگام پروگرام ، پروگرامر شما باید فرمت اینگونه فایل های هگز را بشناسه
              امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

یک مثال از تنظیم فیوز بیت در سورس C با کامپایلر GNU
                کد:
                  #include <avr/io.h>

FUSES = 
                  {
                    .low = LFUSE_DEFAULT,
                    .high = (FUSE_BOOTSZ0 & FUSE_BOOTSZ1 & FUSE_EESAVE & FUSE_SPIEN & FUSE_JTAGEN),
                    .extended = EFUSE_DEFAULT,
                  };

int main(void)
                  {
                    return 0;
                  }

دیدگاه

با Codevision کار میکنم.
                  اینجا ماس ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eym
                    با Codevision کار میکنم.
                    با کدویژن فکر نکنم بشه (البته شاید هم من نمیدونم چطوری باید این کار را کرد :mrgreen
                    ولی با GNU هیچ مشکلی برای این کار نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
                      با کدویژن فکر نکنم بشه (البته شاید هم من نمیدونم چطوری باید این کار را کرد :mrgreen
                      ولی با GNU هیچ مشکلی برای این کار نیست.
                      سلام دوست عزیز. از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین سپاسگذارم. تا الان به کارم نیومده بود که بخوام فیوز بیتها رو در وسط الگوریتم تغییر بدم اما الان کاری دارم که باید بتونم بعضی فیوزها رو تغییر بدم و با کامپایلر GCC کار نکردم. نظرتون در مورد کامپایلر GCC چیه. [shadow=red,left][glow=red,2,300]آیا بهتر از Codevision هستش[/glow][/shadow]؟
                      اینجا ماس ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eym
                        سلام دوست عزیز. از اینکه وقت گذاشتین و جواب دادین سپاسگذارم. تا الان به کارم نیومده بود که بخوام فیوز بیتها رو در وسط الگوریتم تغییر بدم اما الان کاری دارم که باید بتونم بعضی فیوزها رو تغییر بدم و با کامپایلر GCC کار نکردم. نظرتون در مورد کامپایلر GCC چیه. [shadow=red,left][glow=red,2,300]آیا بهتر از Codevision هستش[/glow][/shadow]؟
                        GCC نسبت به کدویژن محاسن بسیار زیادی داره و اینکه بهتر از کدویژنه شکی نیست
                        دراین باره توی تالار خیلی بحث شده
                        من خودم اصلاً کدویژن را قبول ندارم :NO:
                        ضمناً GCC برای AVR رایگان هست و نیازی به کرک و ... نداره :nice:

موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان با تجربه
                          یک میکرو مگا 32 دارم که خون به دلم کرده :angry: پین های C2, C3,C4,C5 از پورت C کار نمیکنن. نصف تاپیک های اینجا رو خوندم فایده نداشت . فیوز های JTAG و OCDEN و LB1 و LB2 رو هم برای جلوگیری از قفل بودن فیوز بیت ها یک بار فعال و یک بار غیر فعال کردم .تیک مربوط به PROGRAM FUSE رو هم زدم فایده نداشته . کسی هست بدونه مشکل این میکرو از چی هست؟ اینم عکس :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                            سلام دوستان با تجربه
                            یک میکرو مگا 32 دارم که خون به دلم کرده :angry: پین های C2, C3,C4,C5 از پورت C کار نمیکنن. نصف تاپیک های اینجا رو خوندم فایده نداشت . فیوز های JTAG و OCDEN و LB1 و LB2 رو هم برای جلوگیری از قفل بودن فیوز بیت ها یک بار فعال و یک بار غیر فعال کردم .تیک مربوط به PROGRAM FUSE رو هم زدم فایده نداشته . کسی هست بدونه مشکل این میکرو از چی هست؟ اینم عکس :

با سلام به دوست عزیز
                            فیوز بیت jtag را صفر کن ضمنا قبل از اینکه اینکار را کنی یه بار فیوز بیت کریستا ل را جا به جا کن ببین اصلا نرم افزار فیوز بیت ها را تغییر میده یا نه
                            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                            بانک اطلاعاتی سنسورها
                            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

افای ریاحی ظاهرا" حدس شما درست هست . من فیوز بیت ها رو روی کریستال 3-8 مگاهرتز خارجی تنظیم کردم و پروگرام کردم . بعد از پروگرم اصولا نباید دیگه بدون کریستال میکرو کار کنه ولی انگار نه انگار که من تنظیماتی کردم :eek:
                              مهندس حالا باید چیکار کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                                افای ریاحی ظاهرا" حدس شما درست هست . من فیوز بیت ها رو روی کریستال 3-8 مگاهرتز خارجی تنظیم کردم و پروگرام کردم . بعد از پروگرم اصولا نباید دیگه بدون کریستال میکرو کار کنه ولی انگار نه انگار که من تنظیماتی کردم :eek:
                                مهندس حالا باید چیکار کرد؟
                                :eek:
                                یه عکس دیگه بزار ببینم چجوری تنظیم کردی؟! oo:
                                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                                !Electronic On! Programming On
                                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X